Cart
Shopping cart


Συμπληρώματα για αναπτυσσόμενους υπερήρωες

Ο ευχάριστος και πρακτικός τρόπος για να εξασφαλίσετε τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών σας.


Συμπληρώματα για αναπτυσσόμενους υπερήρωες

Ο ευχάριστος και πρακτικός τρόπος για να εξασφαλίσετε τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών σας.

Μασώμενες πολυβιταμίνες

16 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ένα συμπλήρωμα χωρίς ζάχαρη, με γεύση tutti-frutti

BalanceTest + BalanceOil

Ανακαλύψτε και αποκαταστήστε τα επίπεδα απαραίτητων Ωμέγα-3 των παιδιών σας.

Ωμέγα-3 με γεύση tutti-frutti

Σύνθεση εύκολη στην κατάποση με συγκεκριμένες συστάσεις δοσολογίας

Αποκτήστε πνευματική ηρεμία!

Έως το 50% των τροφών που καταναλώνουμε σήμερα είναι υπερ-επεξεργασμένες με χαμηλή θρεπτική ποιότητα. Δεν είναι εύκολο να προσδιορίσετε τι θέλουν να τρώνε τα παιδιά σας, τι πρέπει να τρώνε και τι τρώνε πραγματικά. Τα συμπληρώματά μας σας βοηθούν να γεφυρώσετε το διατροφικό χάσμα και να δημιουργήσετε υγιεινές συνήθειες που διαρκούν για μια ζωή.

Multify

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για το ανοσοποιητικό δημιουργημένο από τους γονείς, με την υποστήριξη της επιστήμης, εγκεκριμένο από τα παιδιά.


Το προϊόν με μια ματιά
Πληροφορίες από τον ειδικό

Προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, βήτα γλυκάνες και χολίνη

Χωρίς ζάχαρη, γεύση tutti frutti

Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη φυσιολογική σωματική αύξηση και την ανάπτυξη των οστών

Το Multify είναι πιστοποιημένο από το The Vegan Society

Προσεκτικά επιλεγμένα, αυστηρής προέλευσης συστατικά

Ένα μοναδικό, αποκλειστικό μείγμα 16 απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, ειδικά επιλεγμένων για την υποστήριξη της ανάπτυξης των ανθρώπων.

BalanceTest

Έλεγχος των απαραίτητων Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για όλη την οικογένεια

Παρακολουθήστε τις ατομικές ανάγκες της οικογένειάς σας και προσαρμόστε ανάλογα τη δοσολογία.

• Εξατομικευμένα προφίλ λιπαρών οξέων
• Διαφορετικοί δείκτες υγείας για την κατανόηση των διατροφικών αναγκών του καθενός
• Συστάσεις δοσολογίας με βάση τις τιμές-στόχους λιπαρών οξέων για τα παιδιά

BalanceTest

Έλεγχος των απαραίτητων Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για όλη την οικογένεια

Παρακολουθήστε τις ατομικές ανάγκες της οικογένειάς σας και προσαρμόστε ανάλογα τη δοσολογία.

• Εξατομικευμένα προφίλ λιπαρών οξέων
• Διαφορετικοί δείκτες υγείας για την κατανόηση των διατροφικών αναγκών του καθενός
• Συστάσεις δοσολογίας με βάση τις τιμές-στόχους λιπαρών οξέων για τα παιδιά

BalanceOil Tutti Frutti

Συμπλήρωμα Ωμέγα φιλικό προς τα παιδιά με συγκεκριμένες συστάσεις δοσολογίας.

Το προϊόν με μια ματιά
Πληροφορίες από τον ειδικό

Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, των ματιών και του εγκεφάλου

Σύνθεση εύκολη στην κατάποση

Οδηγίες δοσολογίας ανάλογα με την ηλικία

Το BalanceOil είναι πιστοποιημένο από το Friend of the Sea

Ένα Ωμέγα-3 που μοιάζει περισσότερο στα λιπαρά ψάρια και όχι στο ιχθυέλαιο

Φυσικά κατασκευασμένο για να διαχειρίζεται τα επίπεδα απαραίτητων Ωμέγα-3 του παιδιού σας με ένα επαναστατικό μείγμα αγνού ιχθυελαίου και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Αποκτήστε την ησυχία σας εγγράφως

Τα συστατικά στα συμπληρώματά μας για παιδιά προσφέρουν διαφορετικά οφέλη για την υγεία. Διαβάστε περισσότερα για τους ισχυρισμούς υγείας που έχουν αξιολογηθεί από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και έχουν εγκριθεί από την ΕΕ, στο ενημερωτικό δελτίο κάθε προϊόντος.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Ναι. Συνιστούμε το BalanceOil+ από την ηλικία των 2, και συνιστούμε το Multify από την ηλικία των 4.

Ενώ και το BalanceOil+ και το Multify υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το BalanceOil+ υποστηρίζει επίσης τη φυσιολογική λειτουργία των ματιών και του εγκεφάλου, και το Multify υποστηρίζει τη φυσιολογική σωματική αύξηση και την ανάπτυξη των οστών στα παιδιά.

Όχι. Η αρωματική ουσία που χρησιμοποιούμε στο BalanceOil είναι υγρής βάσης, ενώ στο Multify η αρωματική ουσία είναι σε μορφή σκόνης. Και οι δύο είναι tutti frutti, αλλά η αρωματική ουσία δεν είναι πανομοιότυπη. Υπάρχουν νότες από εσπεριδοειδή, σμέουρα, ζουμερή βανίλια, μπανάνα, αχλάδι, λεβάντα και δυόσμο στο BalanceOil Tutti Frutti. Το Multify έχει γλυκιά και ξινή γεύση, μια γλυκιά αίσθηση που γίνεται ξινή μετά το πρώτο δάγκωμα.

Το Multify περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα 16 απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, βήτα γλυκανών και χολίνης. Παρόλο που αυτή η μοναδική σύνθεση έχει επιλεγεί ειδικά για να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την σωματική αύξηση, και την ανάπτυξη των οστών στα παιδιά, παρέχει επίσης υποστήριξη για όλο τον οργανισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής και για κάθε μέλος της οικογένειας.

Η ομάδα επιστημόνων μας και ειδικών στη σύνθεση επέλεξε προσεκτικά 16 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία πολλά παιδιά κινδυνεύουν να μην καταναλώσουν σε επαρκή ποσότητα για να καλύψουν τις καθημερινές ατομικές τους ανάγκες. Αυτό είναι συνέπεια της υψηλής πρόσληψης υπερ-επεξεργασμένων τροφών με συνήθως χαμηλή θρεπτική ποιότητα. Οι απαιτήσεις των παιδιών σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά διαφέρουν από των ενηλίκων και οι απαιτήσεις τους ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και τη συνολική διατροφή. Το Multify παρέχει συστάσεις που επιτρέπουν στις οικογένειες να καθορίζουν τη λήψη συμπληρωμάτων με βάση την ηλικία και τη συνολική διατροφή του παιδιού – που μπορεί να διαφέρει μεταξύ εβδομάδων και κατά τη διάρκεια του έτους.

Το BalanceOil Tutti Frutti είναι μια θαυμάσια εναλλακτική στα Ωμέγα-3 για παιδιά που δυσκολεύονται με τη γεύση και τη μυρωδιά του ψαριού. Δεδομένου ότι ένα σημαντικό ποσοστό παιδιών μπορεί να είναι υπερευαίσθητο σε μια ποικιλία φρούτων και μούρων, θέλαμε ένα προφίλ γεύσης που να είναι ταυτόχρονα ανεκτό και ελκυστικό. Το Tutti frutti είναι ένα γνωστό προφίλ γεύσης που είναι ταυτόχρονα ασφαλές, οικείο και φιλικό προς τις αλλεργίες.

Το Multify διαθέτει ένα προσεκτικά διαμορφωμένο μείγμα συνθετικών και φυσικών συστατικών, τα οποία έχουν επιλεγεί με διπλή έμφαση στη γεύση και την ποιότητα. Αν και δεν αποτελείται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, αυτός ο σκόπιμος συνδυασμός εξυπηρετεί έναν κρίσιμο σκοπό. Ο νούμερο ένα στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια γευστική μασώμενη πολυβιταμίνη που τα παιδιά ανυπομονούν να παίρνουν καθημερινά. Ενσωματώνοντας συνθετικά συστατικά μαζί με φυσικά, ξεπεράσαμε γευστικούς περιορισμούς που συχνά σχετίζονται με ορισμένες φυσικές ενώσεις στα μασώμενα δισκία. Αυτή η σχολαστική προσέγγιση διασφαλίζει ότι το Multify όχι μόνο διεγείρει τους γευστικούς κάλυκες αλλά και προσφέρει ανώτερα διατροφικά οφέλη, καθιστώντας το μια ξεχωριστή επιλογή στον χώρο των πολυβιταμινών.

Όχι, το προϊόν είναι χωρίς ζάχαρη και δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία του στόματος. Οι γλυκαντικές ουσίες είναι ένας συνδυασμός στέβια (φυσική), σουκραλόζης (συνθετική) και ξυλιτόλης (φυσική).

Είτε δίνετε συμπλήρωμα σε ένα παιδί είτε το λαμβάνετε ως ενήλικας, συνιστούμε πάντα να ξεκινάτε κάθε ρουτίνα συμπληρωμάτων με ένα BalanceTest που θα σας καθοδηγήσει με συγκεκριμένες οδηγίες δοσολογίας. Να αποφεύγετε την υπερδοσολογία. Συνιστούμε 0,20ml/kg σωματικού βάρους για παιδιά ηλικίας 2-10 ετών με ανώτατο όριο 40 kg. Αν δεν εμπίπτετε σε αυτή την περιγραφή, διατηρήστε τη δοσολογία σε 0,15 ml/kg αλλά θα πρέπει πάντα να αφήνετε το Balance test να αποφασίσει αν η δοσολογία σας ταιριάζει.

Κατά τη λήψη συμπληρωμάτων με Ωμέγα-3, τα παιδιά χρειάζονται συστάσεις δοσολογίας με βάση το μοναδικό τους προφίλ λιπαρών οξέων προκειμένου να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες. Ένας πίνακας βάρους δεν αρκεί ως οδηγός. Μεμονωμένοι παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος, τα οξέα του στομάχου, ο τύπος γονιδίου και ακόμη και ορισμένες αλλεργίες επηρεάζουν την απορρόφηση των Ωμέγα-3. Τα παιδιά έχουν διαφορετική φυσιολογική σύσταση από τους ενήλικες με υψηλότερο ρυθμό μεταβολισμού, ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα και ταχύτερη κυτταρική διαίρεση, τα οποία επηρεάζουν τη συνολική τους αναλογία Ωμέγα και το προφίλ λιπαρών οξέων. Δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα εύλογο συμπέρασμα για το ποιο είναι το βέλτιστο επίπεδο Ωμέγα-3 στο αίμα του παιδιού σας χωρίς να γνωρίζετε τα αρχικά και τα τελικά επίπεδα Ωμέγα-3. Μόνο ένα επιστημονικό τεστ αίματος λιπαρών οξέων μπορεί να δώσει αυτά τα στοιχεία. Το BalanceTest είναι το πρώτο εργαλείο μέτρησης Ωμέγα λιπαρών οξέων που αντιπροσωπεύει αυτές τις διαφορές για παιδιά έως 10 ετών, με βάση τις τιμές-στόχους Ωμέγα για παιδιά. Οι λεπτομερείς μετρήσεις από το BalanceTest αποκαλύπτονται σε ένα σύνολο διαφορετικών δεικτών υγείας για να βοηθήσουν τους γονείς να κατανοήσουν τις μοναδικές διατροφικές ανάγκες των παιδιών τους, να παρακολουθήσουν την πρόσληψη συμπληρωμάτων τους και να προσαρμόσουν τη δοσολογία ανάλογα.

Η χολίνη είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται σε φυσική μορφή σε τρόφιμα όπως το αβγό, το κοτόπουλο, το μπρόκολο και ο σολομός. Παλαιότερα ταξινομούταν ως βιταμίνη B4. Ο οργανισμός μας είναι σε θέση να παράγει χολίνη μόνο σε μικρές ποσότητες και συχνά είναι δύσκολο να καλύψουμε τις ατομικές απαιτήσεις μας. Το Nordic Nutrition Recommendations (2023) (διατροφικές συστάσεις Βορείων Χωρών) προσδιόρισε τα παιδιά, τις έγκυες και τις θηλάζουσες γυναίκες ως πιο ευάλωτες ομάδες στην ανεπάρκεια χολίνης, γι' αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε αυτό το θρεπτικό συστατικό στο Multify.

Ο οργανισμός χρειάζεται τη χολίνη για να συνθέσει τη φωσφατιδυλοχολίνη και τη σφιγγομυελίνη, δύο κύρια φωσφολιπίδια ζωτικής σημασίας για τις κυτταρικές μεμβράνες. Απαιτείται επίσης για την παραγωγή ακετυλοχολίνης, ενός σημαντικού νευροδιαβιβαστή για τη μνήμη, τη διάθεση, τον έλεγχο των μυών και άλλες βασικές λειτουργίες. Η χολίνη εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της δομής των κυττάρων, της κυτταρικής επικοινωνίας, της μεταφοράς και του μεταβολισμού λίπους, της σύνθεσης DNA και της διατήρησης ενός υγιούς νευρικού συστήματος.

Το δισκίο Multify είναι πιθανώς ένα από τα μικρότερα μασώμενα στην αγορά. Έχει σχήμα μικροσκοπικού κουμπιού και είναι πιο ασφαλές από τα μεγαλύτερου μεγέθους δισκία ή ζελεδάκια! Σε συνδυασμό με τη μαστιχωτή υφή του, θέλαμε το Multify να είναι πολύ εύκολο για τα παιδιά να το μασήσουν και να το χωνέψουν.

Ναι, το Multify είναι 100% vegan και το προϊόν είναι πιστοποιημένο από το The Vegan Society.

Το Multify είναι χωρίς γλουτένη. Παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χορήγηση συμπληρωμάτων σε παιδιά με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες.

Αυτό το προϊόν μπορεί να καταναλώνεται από την ηλικία των 4 ετών και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Έχουμε συγκεκριμένες συστάσεις για τα παιδιά 4-11 ετών, τους εφήβους 12-18 ετών και τους ενήλικες άνω των 18 ετών. Αν και συνιστάται ειδικά για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών, παρέχουμε επίσης ειδικές συστάσεις για παιδιά μεταξύ 12 και 18 ετών (1-3 δισκία την ημέρα) και άνω των 18 ετών (1-4 δισκία την ημέρα).

Όχι. Είναι μασώμενο δισκίο, συνεπώς μπορείτε είτε να το αφήσετε να διαλυθεί στο στόμα, είτε να το μασήσετε.

Θέλουμε οι οικογένειες να αποφασίσουν πότε θα λαμβάνεται το συμπλήρωμα και να βρουν την καλύτερη στιγμή για να κάνουν το παιδί να συμμετέχει στη δική του υγεία και να αρχίσει να παίρνει το μασώμενο με δική του βούληση. Συνιστούμε ωστόσο τη λήψη του συμπληρώματος μαζί με γεύμα, κατά προτίμηση ενώ λαμβάνετε και το BalanceOil.

Το Multify δεν περιέχει σίδηρο επειδή μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο τοξικότητας εάν καταναλωθεί σε υπερβολική ποσότητα και επηρεάζει σημαντικά τη γεύση του προϊόντος. Εξαιρέσαμε επίσης το μαγνήσιο για να διασφαλίσουμε τον ασφαλή έλεγχο της δοσολογίας και επειδή θέλαμε ένα μικρό μασώμενο δισκίο. Η προσθήκη μαγνησίου θα αύξανε σημαντικά το μέγεθος. Τα παιδιά συχνά λαμβάνουν αρκετό μαγνήσιο μέσω της διατροφής τους και αποφεύγοντας να τον συμπεριλάβουμε στις μασώμενες βιταμίνες μας αποτρέπεται ο κίνδυνος υπερβολικής πρόσληψης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε γαστρεντερικά προβλήματα. Επιπλέον, όπως και ο σίδηρος, το μαγνήσιο μπορεί να επηρεάσει τη γεύση, κάτι που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τα προϊόντα που προορίζονται για παιδιά.

Έχουμε συμπεριλάβει το Τετραφολικό οξύ στο Multify. Ένα μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού αδυνατεί να αφομοιώσει και να μεταβολίσει το φολικό οξύ από τα τρόφιμα ή τα συμπληρώματα και στρέφεται σε μειωμένη πρόσληψη συμπληρωμάτων φολικού οξέος. Ως εκ τούτου, το Τετραφολικό οξύ ξεχωρίζει για την αξιοσημείωτη βιοδιαθεσιμότητα και σταθερότητά του. Απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ουσιαστικά οφέλη για όλα τα άτομα. Το Τετραφολικό οξύ είναι ιδιαίτερα επωφελές για άτομα με συγκεκριμένες γενετικές παραλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τον μεταβολισμό του φολικού οξέος. Αυτή η περιεκτική προσέγγιση στη λήψη συμπληρωμάτων με φολικό οξύ διασφαλίζει ότι το Multify καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, παρέχοντας αξιόπιστα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Το Zinzino blog

Πληροφορίες, ευρήματα και έμπνευση στον τομέα της υγείας και της ευεξίας.
(Ορισμένες δημοσιεύσεις στο blog είναι διαθέσιμες μόνο στα αγγλικά).

Health
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Health
Choosing the right supplement for kids
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Health
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024