Cart
Shopping cart


Suplimente pentru supereroi în devenire

Modul distractiv și funcțional de a proteja nevoile nutriționale ale copiilor dvs.


Suplimente pentru supereroi în devenire

Modul distractiv și funcțional de a proteja nevoile nutriționale ale copiilor dvs.

Multivitamine masticabile

16 nutrienți esențiali într-un singur supliment cu aromă de Tutti Frutti, fără zahăr

BalanceTest + BalanceOil

Descoperiți și restabiliți nivelurile Acizilor Grași Esențiali Omega-3 ai copiilor dvs.

Acizi Grași Esenţiali Omega-3 cu aromă de Tutti Frutti

Formulă ușor de înghițit, cu recomandări specifice de dozare

Iată puțină liniște sufletească!

Până la 50% dintre alimentele pe care le consumăm astăzi sunt ultra-procesate cu o calitate nutrițională slabă. Navigarea prin ceea ce copiii dvs. vor să mănânce, au nevoie să mănânce și mănâncă de fapt, nu este o sarcină ușoară. Suplimentele noastre vă ajută să acoperiți lipsurile nutriționale și să creați obiceiuri sănătoase care durează o viață.

Multify

Un supliment multi-imunitar creat de părinți, susținut de știință, aprobat de copii.


Produsul pe scurt


Perspective de la expert

Vitamine, minerale, beta-glucani și colină atent selectate

Fără zahăr, cu aromă de Tutti Frutti

Susține sistemul imunitar normal, creșterea și dezvoltarea oaselor

Multify este certificat de The Vegan Society

Ingrediente atent selectate, din surse riguroase

O combinație unică, brevetată, de 16 nutrienți esențiali special selectați pentru a susține copiii în creștere.

BalanceTest

Examinarea Acizilor Grași Esențiali Omega-3 pentru întreaga familie

Urmăriți nevoile individuale ale familiei dvs. și adaptați dozarea în consecință.

• Profiluri personalizate ale Acizilor Grași
• Diferiți indicatori de sănătate pentru a înțelege nevoile nutriționale ale fiecăruia
• Recomandări de dozare bazate pe valorile obiectiv ale Acizilor Grași pentru copii

BalanceTest

Examinarea Acizilor Grași Esențiali Omega-3 pentru întreaga familie

Urmăriți nevoile individuale ale familiei dvs. și adaptați dozarea în consecință.

• Profiluri personalizate ale Acizilor Grași
• Diferiți indicatori de sănătate pentru a înțelege nevoile nutriționale ale fiecăruia
• Recomandări de dozare bazate pe valorile obiectiv ale Acizilor Grași pentru copii

BalanceOil Tutti Frutti

Supliment cu Acizi Grași Omega potrivit pentru copii cu recomandări specifice de dozare.


Produsul pe scurt


Perspective de la expert

Susține funcția normală a sistemului imunitar, a ochilor și a creierului

Formulă ușor de înghițit

Instrucțiuni de dozare specifice vârstei

BalanceOil este certificat de Friend of the Sea (Prietenul Mării)

Acizi Grași Esenţiali Omega-3 mai apropiați de peștele gras decât de uleiul din pește

Creat în mod natural pentru a gestiona nivelurile Acizilor Grași Esenţiali Omega-3 ale copilului dvs. cu o combinație revoluționară din ulei din pește pur și ulei din măsline extra virgin.

Obțineți liniște sufletească în scris

Ingredientele din suplimentele noastre pentru copii oferă diferite beneficii pentru sănătate. Citiți mai multe despre mențiunile de sănătate evaluate de EFSA, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară și aprobate de UE, în fișa informativă a fiecărui produs.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Da. Recomandăm BalanceOil+ de la vârsta de 2 ani, în timp ce recomandăm Multify de la vârsta de 4 ani.

Deși atât BalanceOil+ cât și Multify susțin funcția normală a sistemului imunitar, BalanceOil+ susține în plus funcția normală a ochilor și a creierului, iar Multify susține creșterea și dezvoltarea oaselor la copii.

Nu. Aroma pe care o folosim în BalanceOil este bazată pe lichid, iar în Multify aroma este sub formă de pudră. Ambele sunt Tutti Frutti, dar aroma nu este identică. Există note de citrice, zmeură, vanilie savuroasă, banană, pară, lavandă și mentă în BalanceOil Tutti Frutti. Multify are un gust dulce-acrișor; o senzație dulce care devine amară când luați prima mușcătură.

Multify conține o combinație brevetată de 16 nutrienți esențiali, inclusiv vitamine, minerale, beta-glucani și colină. În timp ce această formulă unică este special selectată pentru a contribui la funcția normală a sistemului imunitar, la creșterea și la dezvoltarea oaselor la copii, aceasta oferă, de asemenea, și susținere pentru întregul corp de-a lungul vieții și pentru fiecare membru al familiei.

Echipa noastră de oameni de știință și experții în rețete au selectat cu atenție 16 nutrienți esențiali pe care mulți copii riscă să nu-i consume suficient pentru a-și îndeplini cerințele individuale zilnice. Aceasta este o consecință a consumului nostru ridicat de alimente ultra-procesate cu o calitate nutrițională de obicei slabă. Cerințele copiilor de nutrienți esențiali diferă de ale adulților și cerințele lor variază în funcție de vârstă și de dieta generală. Multify oferă recomandări care permit familiilor să suplimenteze pe baza vârstei și a dietei generale ale copilului - care pot diferi între săptămâni și în timpul anului.

BalanceOil Tutti Frutti este o alternativă excelentă de Acizi Grași Esențiali Omega-3 pentru copiii care nu agreează gustul și mirosul de pește. Deoarece o parte considerabilă dintre copii pot fi suprasensibili la o varietate de fructe și fructe de pădure, am dorit un profil de aromă care să fie atât tolerabil, cât și atrăgător. Tutti Frutti este un profil de aromă binecunoscut, care este sigur, comun și prietenos cu alergiile.

Multify prezintă o combinație atent realizată de ingrediente sintetice și naturale, alese cu un dublu accent pe gust și calitate. Deși nu este în întregime compusă din componente complet naturale, această combinație proiectată servește unui scop esențial. Obiectivul nostru principal a fost să creăm o multivitamină masticabilă gustoasă pe care copiii să aștepte cu nerăbdare să o consume în fiecare zi. Încorporând ingrediente sintetice alături de cele naturale, am depășit limitările de gust asociate adesea cu anumite componente naturale din tabletele masticabile. Această abordare meticuloasă asigură că Multify nu doar încântă papilele gustative, dar oferă și beneficii nutriționale superioare, făcându-l o alegere remarcabilă în peisajul multivitaminic.

Nu, produsul nu conține zahăr și nu influențează negativ sănătatea orală. Îndulcitorii sunt un amestec de ștevie (naturală), sucraloză (sintetică) și xilitol (natural).

Indiferent dacă dați suplimentul unui copil sau îl consumați ca un adult, recomandăm întotdeauna să începeți orice rutină de suplimentare cu un test BalanceTest pentru a vă ghida mai departe cu instrucțiuni specifice de dozare. Nu depășiți doza recomandată. Recomandăm 0,20 ml/kg greutate corporală pentru copii cu vârsta între 2 și 10 ani cu o limită maximă de 40 de kg. Dacă nu sunteți în această categorie, păstrați la 0,15 ml/kg, dar ar trebui să lăsați întotdeauna testul BalanceTest să decidă dacă dozarea vi se potrivește.

Atunci când suplimentează cu Acizi Grași Esențiali Omega-3, copiii au nevoie de recomandări de dozare bazate pe profilul lor unic de Acizi Grași pentru a-și îndeplini nevoile nutriționale. Un grafic de greutate nu este suficient ca ghid. Factori individuali precum vârsta, greutatea, acidul din stomac, tipul genei și chiar anumite alergii influențează absorbția Acizilor Grași Esențiali Omega-3. Copiii au o structură fiziologică diferită de adulți, cu o rată metabolică mai mare, un sistem imunitar imatur și o diviziune celulară mai rapidă, toate acestea influențând raportul general al Acizilor Grași Esențiali Omega și profilul Acizilor Grași. Nu puteți trage o concluzie rezonabilă cu privire la nivelul optim al Acizilor Grași Esențiali Omega-3 fără cunoașterea nivelurile de la început și de la sfârșit ale Acizilor Grași Esențiali Omega-3. Doar un test științific al Acizilor Grași din sânge poate oferi aceasta. Testul BalanceTest este primul instrument de măsurare a Acizilor Grași Esențiali Omega care ia în considerare aceste diferențe pentru copii până la 10 ani, bazat pe valorile obiectiv ale Acizilor Grași Esențiali Omega pentru copii. Informațiile detaliate de la testul BalanceTest sunt dezvăluite într-un set de indicatori de sănătate diferiți pentru a ajuta părinții să înțeleagă nevoile nutriționale unice ale copiilor lor, să urmărească consumul de suplimentare și să adapteze dozarea în consecință.

Colina este un nutrient esențial care se regăsește în mod natural în alimente precum ou, pui, broccoli și somon. În trecut a fost clasificată ca o vitamină B4. Corpurile noastre sunt capabile să producă colină doar în cantități mici și este adesea dificil să ne îndeplinim cerințele noastre individuale. Recomandările Nordic Nutrition (2023) au identificat copiii, femeile însărcinate și cele care alăptează ca grupuri mai vulnerabile la deficiența de colină, de aceea am decis să includem acest nutrient în Multify.

Corpul are nevoie de colină pentru a sintetiza fosfatidilcolina și sfingomielina, două fosfolipide majore, esențiale pentru membranele celulare. De asemenea, este necesar să producă acetilcolină, un neutransmițător important pentru memorie, dispoziție, control muscular și alte funcții de bază. Colina este implicată în diverse procese din corp, inclusiv formarea celulară, transmisia celulară, transportul și metabolismul grăsimilor, sinteza ADN-ului și menținerea unui sistem nervos sănătos.

Tableta Multify este probabil unul dintre cele mai mici produse masticabile de pe piață. Este în formă de buton mic și mai sigur decât tabletele sau jeleurile de dimensiuni mai mari! Combinat cu textura sa masticabilă, am dorit ca Multify să fie foarte ușor de mestecat și de digerat de către copii.

Da, Multify este 100% vegan și produsul este certificat de The Vegan Society.

Multify nu conține gluten. Vă rugăm să consultați medicul (pediatrul) copilului dvs. privind orice întrebări referitoare la suplimentarea pentru copiii cu nevoi dietetice specifice.

Acest produs poate fi consumat de la vârsta de 4 ani și pe tot parcursul vieții. Avem recomandări specifice pentru copii între 4 și 11 ani, pentru adolescenți între 12 și 18 ani și pentru adulți de peste 18 ani.

Nu. Este o tabletă masticabilă, așa că fie o puteți lăsa să se dizolve în gură, fie o puteți mesteca.

Dorim ca familiile să decidă când să se consume suplimentul și să găsească cel mai bun moment pentru a-l determina pe copil să participe activ la propria sănătate și să înceapă consumarea tabletei masticabile pe cont propriu. Recomandăm consumarea suplimentului în timpul mesei, preferabil în timp ce consumați și BalanceOil.

Multify nu conține fier deoarece poate prezenta un risc de toxicitate dacă este consumat în exces și afectează semnificativ gustul produsului. De asemenea, am exclus și magneziul pentru a asigura un control sigur al dozării și pentru că am dorit o tabletă mică masticabilă. Adăugarea magneziului ar fi mărit considerabil dimensiunea. Copiii obțin adesea suficient magneziu prin dieta lor, iar evitarea includerii acestuia în vitaminele noastre masticabile previne riscul consumului excesiv, care poate duce la probleme gastro-intestinale. În plus, ca și fierul, magneziul poate influența gustul, care este un considerent important pentru produsele destinate copiilor.

Am inclus Quatrefolic în Multify. O parte a populației lumii nu este capabilă să asimileze și să metabolizeze acidul folic din alimente sau suplimente și apelează la suplimentare redusă cu folați. Ca atare, Quatrefolic se remarcă prin biodisponibilitatea sa și stabilitatea sa remarcabile. Este rapid absorbit în corp, asigurând eficacitate optimă și beneficii substanțiale pentru toată lumea. Quatrefolic este în special benefic pentru persoanele cu variații genetice specifice care pot afecta metabolismul folaților. Această abordare cuprinzătoare a suplimentării cu folați asigură că Multify îndeplinește diverse nevoi, oferind rezultate de încredere și eficiente.

Blog Zinzino

Perspective, descoperiri și inspirație în spațiul sănătății și al stării de bine.
(Unele postări de pe blog sunt disponibile doar în limba engleză).

Sănătate
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
marți, 30 aprilie 2024
Sănătate
Choosing the right supplement for kids
marți, 30 aprilie 2024
Sănătate
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
vineri, 3 mai 2024