Cart
Shopping cart

Slip dit potentiale fri

Udnyt styrken af ​​testbaseret ernæring. Slut dig til os.

Del
Arbejd på en måde, der vil ændre din måde at leve på

Vi du have mere mere ud af livet? Are you looking for the freedom to do what you really want with your time? Du er i godt selskab

Titusindvis af mennesker over hele verden har allerede taget beslutningen. Opbygning af en varig forretningssucces og et bedre liv i et globalt fællesskab af uafhængige iværksættere, og visionære game-changers.

Vi er Zinzino. En global sundhedsteknologisk virksomhed fra Skandinavien. Vi er børsnoteret på Nasdaq og har beskæftiget os med testbaseret ernæring og bæredygtigt socialt salg, med stabil organisk vækst, i næsten to årtier. I 2012 opdagede vi en sundhedsudfordring, der vedrører 97% af den globale befolkning, og en banebrydende innovation til at løse den. I dag, sætter vores produktsortiment nye standarter for individuel sundhed.

Bliv en af os!
Vores uafhængige partnere kommer fra alle samfundslag. Følger deres drøm, af nøjagtig de samme grunde, som du læser dette i dag. Du kan også lave en forretning ud af dette, ved at sprede budskabet om vores banebrydende bioteknologi i dit lokalsamfund. Det er gratis at deltage og bedste praksis er allerede på plads. Du skal blot følge et system med dokumenteret succes; testet og perfektioneret i årtier. Vi giver dig eksklusive rettigheder til at promovere vores kosttilskud og anonyme sundhedstests. Alle vil gerne vide, om deres sundhed er på rette spor. Vores omfattende laboratorierapporter giver beviser på skrift.

Dette er tiden til at frigøre dit reelle potentiale og leve livet fuldt ud. Vær en del af at skabe en bedre fremtid, ved at tage gætterierne væk fra en sundere livsstil. Vi glæder os til at møde dig.

Dit Zinzino-team

Hvad får jeg ud af det?

Personlige sundhedstest

+

Byg din virksomhed, ved at sprede ordet om vores banebrydende bioteknologi i dit lokalsamfund. Vi giver dig eksklusive rettigheder til at promovere vores kosttilskud og anonyme sundhedstests (DBS). At tilbyde kunder vores test, vil være dit vigtigste salgsværktøj. Vi vil alle gerne vide, om vores sundhed er på rette spor.

Et børsnoteret selskab på Nasdaq

+

Zinzino er et globalt brand fra Skandinavien inden for sundhed og wellness, som er pionerer inden for testbaseret, individuel ernæring. Hvis du beslutter dig for at blive partner hos os, hjælper vi dig hele vejen. Du vil arbejde sammen med vores virksomhedsledelsesteam, videnskabsmænd og produktspecialister. Vi har en verdensomspændende partner- og kundesupport og et fuldt bemandet salgs- og marketingteam.

Tjen penge med det samme

+

Det er gratis at være med og du er i gang fra din allerførste ordre: Ingen opstartsgebyrer, ingen varelager og ingen varedistribution. Du får personlig adgang til Zinzino’s hjemmeside, hvor du promoverer vores banebrydende produkter og bliver betalt for hvert salg, du foretager. Vi har styr på al forsendelse og håndtering og leverer hver ordre direkte til dine kunder, fra lagre over hele verden.

En unik kompensationsplan

+

Det er din virksomhed og du bestemmer, hvor meget du vil tjene. Vores binære kompensationsplan vil belønne dig, både for at promovere vores produkter til dine personlige kunder og for at hjælpe andre iværksættere, med at skabe en forretning ud af dette. Valget er altid dit.

En gennemprøvet forretningsmodel

+

Direkte salg handler om at arbejde smartere, ikke hårdere. Bedste praksis er allerede på plads. Udvid din virksomhed ved at mestre duplikering, et system, der er blevet testet og perfektioneret i årtier. Du får din egen mentor og har et helt team af mennesker omkring dig, som tilbyder alt den træning, vejledning og støtte, som du har brug for, for at få succes.

Arbejd med et global marked

+

Byg lokalt og vækst globalt Alt sammen inden for ét system. Når du udvider din kundebase på tværs af Zinzino-platformen, sikrer du, at solen aldrig går ned over din virksomhed. Bogstaveligt talt. 40+ officielle markeder, 5 kontinenter og mere end 100 lande mere i den globale webshop verden over, er kun et klik væk.

HVORDAN FUNGERER DET?

Del
HVORDAN BLIVER DU BETALT?

Del

En af de mest konkurrencedygtige kompensationsplaner indenfor direkte salg


VORES BALANCEKONCEPT
Bakket op af videnskaben.
Skabt af naturen


VORES BALANCEKONCEPT
Bakket op af videnskaben.
Skabt af naturen

“Sammen former vi fremtiden for ernæring”

Örjan Saele, grundlægger af Zinzino

Hvorfor direkte salg?

Essensen af ​​personlig shopping

Nutidens social selling, er bygget på årtiers direkte salgssucces. At bringe folk sammen ved at dele en fantastisk produktoplevelse. Vi hjælper dig med også at få en forretning ud af det.

OM DIREKTE SALG

Et globalt fællesskab af ligesindede

Vores måde at arbejde på passer som hånd i handske til den voksende, personlige sundhedstrend. Sammen deler vi vores fælles passion for et bedre liv, med hele verden. Ved at vejlede mennesker på deres sundhedsrejse med hårde fakta, skræddersyede løsninger og varige resultater.

> 20.000

Uafhængige Zinzino partnere i hele verden

18 år

med bæredygtigt, socialt salg

100 +

markeder på 5 kontinenter

Oftest stillede spørgsmål

Direkte salg er relationssalg, når det er bedst - ærligt, personligt og skræddersyet. Essensen af ​​mund-til-mund-reklamer, hvor du skærer mellemhandlerne ud og flytter magten til at tiltrække kunder, fra butikkerne til marken. Som vores partner, vil du være selvstændig iværksætter, der bygger din virksomhed, ved at sprede budskabet om vores kosttilskud og sundhedstest i din omgangskreds, online eller ansigt til ansigt. Vi giver dig betaling for hvert personlige salg.

Det er gratis at deltage, og du er i gang fra din allerførste ordre: Ingen opstartsgebyrer, ingen varelager og ingen varedistribution. Alt det tager vi hånd om, så du kan fokusere på det, du er bedst til - at netværke. I direkte salg er troværdighed det vigtigste, det er nøglefaktoren for succes. Derfor starter du altid med at anbefale vores produkter til folk, der allerede kender dig, deler dine værdier og stoler på din dømmekraft. Resten kommer automatisk.

Når du først er tegnet op som partner, er den allerbedste måde at blive en af ​​os på, at blive social! Deltag i samtaler med andre partnere på Instagram og Facebook. Sørg for at booke dit første møde med din sponsor, lær dit team og upline at kende og deltag i regionale begivenheder i dit område. Vigtigst af alt! Få dig en billet til årets begivenhed, hvor hele Zinzino-fællesskabet deltager - vores store Annual Event!

Følg os på de sociale medier

@zinzinoofficial

Zinzinos partnersupport-team er her for dig!