Cart
Shopping cart

Vores loyalitetsprogram

Betal for din første ordre og du er allerde en del af programmet.
Optjen de forskellige loyalitetsniveauer og spar penge.

  • Spar op til 60% hver måned
  • Optjen ZinoCash på fragten& på dine månedlige ordrer
  • Kvalificer dig til gratis produkter
Optjen rabatter

Abonner på et af vores Premier Kit for at kvalificere dig til:

Op til 60% rabat

Automatisk levering

Genopfyldning hver måned

Optjen loyalitetsniveauer

ZinoCash er din måde at optjene rabatter på og vores måde at sige tak på!

1. loyalitetsniveau

Få din fragt tilbage i ZinoCash

Køb et Kit! Betal & få din ordre
+

Når du har betalt din fulde ordre, refunderer vi fragten i ZinoCash. Eksempel: Hvis din fragt svarer til €7, vil du optjene 7 ZinoCash

Måned 1: Betal
Måned 2: Betal & få tilsendt dine ordrer
+

Du betaler for dine produkter hver måned. For at reducere vores miljømæssige fodaftryk, vil de kun blive sendt ud hver anden måned.

Måned 3: Betal
Måned 4: Betal & få tilsendt dine ordrer
+

Du betaler for dine produkter hver måned. For at reducere vores miljømæssige fodaftryk, vil de kun blive sendt ud hver anden måned.

Måned 5: Betal
Måned 6: Betal & få tilsendt dine ordrer
+

Du betaler for dine produkter hver måned. For at reducere vores miljømæssige fodaftryk, vil de kun blive sendt ud hver anden måned.

2. loyalitetsniveau

Få din fragt, plus 10% af din fulde ordre tilbage i ZinoCash.

Måned 7: Betal
Måned 8: Betal & få tilsendt dine ordrer
+

Så snart du har betalt for din 7. månedsordre, får du 10% af din fulde ordre refunderet i ZinoCash, plus refusion for den fulde fragt.

Eksempel: Du abonnerer på et produkt til €40 og tilføjer nu et produkt til €30. Fragten for den ordre er €5. €40 + €30 + €5 = €75 * 10% rabat = €7.5 + €5 fragt = €12.5 ZinoCash vil du have optjent på din konto, som senere kan bruges til gratis produkter.

Sådan bytter du ZinoCash til produkter

1. Opspar ZinoCash

Vær sikker på, at du har sparet nok op, til at dække hele beløbet for din ønskede ordre.

2. Vælg produkter

Vælg ethvert produkt i vores butik, undtaget Kits.

3. Kontakt os

Kontakt kundeservice.

4. Få gratis produkter

Dine produkter vil blive leveret sammen med din næste ordre.

Lær mere om vores loyalitetsprogram for kunder

Optjen gratis produkter med Zinzino4Free

1. Abonnér på dit yndlingsprodukt fra Zinzino og del din oplevelse.

2. Find fire venner, som ønsker at blive abonnementskunder med et Premier Kit*.

3. Få dit eget månedlige Premier abonnement gratis. Du betaler kun fragten.

*Credit-værdien af dine fire kunders samlede månedlige abonnementer, skal være fire gange højere end din egen.

”Det betaler sig altid at engagere sig på den lange bane ved Zinzino og det viser vi med vores loyalitetsprogram!”

Dag Bergheim Pettersen, CEO hos Zinzino

Oftest stillede spørgsmål Svar

Når du køber et af vores Premier Kits, med efterfølgende abonnement, er du automatisk Premier Kunde. Du får nu op til 60% rabat på vores Premier Kits Kontakt din nærmeste uafhængige Zinzinopartner eller kontakt kundeservice for mere hjælp.

Nej, det er helt gratis at være med i vores loyalitetsprogram for kunder. De eneste omkostninger involveret, er for de nedsatte produktkøb, du foretager inden for programmet.

Du kan bytte dine ZinoCash til gratis produkter, fra hele Zinzinosortimentet, så længe det er enkeltordrer. Der er 2 måder, hvorpå du kan indløse dine produkter. Placér en ordre online og vælg “Betal senere”, eller kontakt vores kundeservice og afgiv din ordre, over dine ønskede produkter, hos dem.

Dine ZinoCash krediteres automatisk fra din personlige side, inden for 24 timer efter afgivelse og betaling for en ordre. Dine ZinoCash skal dække hele ordrens beløb. Eksempel: 200 ZinoCash kan bruges til at betale for ordrer, der svarer til €200 eller mindre. Det er ikke muligt at bruge dine ZinoCash til at foretage delbetalinger for et køb, eller til at dække omkostningerne ved en abonnementsordre eller Premier Kit-ordre.

Dine ZinoCash udløber kun, hvis du annullerer dit kundeabonnement, eller hvis der er mere end 12 måneder mellem dine ordrer. Dine ZinoCash eller ZinoCash loyalitetsniveauer, kan ikke overføres til en anden’s kundekonto.

Dit abonnement, giver dig også adgang til en anden del af vores loyalitetsprogram kaldet “Zinzino4Free”. Når du deler din oplevelse af vores produkter med dine venner og familie, og de bliver Zinzinokunder, er du kvalificeret til at få dine egne produkter gratis. Spørg din Zinzinopartner eller kontakt kundeservice for yderligere detaljer.

Nej, det kan du ikke. Det er ikke muligt at bruge dine ZinoCash som del betaling for et produkt, heller ikketil at dække betalingen for din abonnementsordre eller en Premier Kit-ordre.

Der er inkluderet 2 BalanceTest i dit Stat Kit. Resultatet af den første, giver dig en status på din nuværende sundhed og hvilke nærringsstoffer din krop mangler. Den anden BalanceTest viser dig dine fremskridt og den får du tilsendt separat efter 4 måneder. Vores helbredstilstand er dynamisk, og det tager 120 dage for cellerne i vores krop at regenerere. Det er et perfekt tidspunkt til at tjekke din krops reaktion på næringsstofferne og justere dit indtag, hvis du har foretaget ændringer i din livsstil, kost eller daglige rutiner, som alle påvirker, hvordan du reagerer på mad og næringsstoffer. Ved løbende at overvåge, hvordan din krop reagerer på de kosttilskud du tager, får du ro i sindet om, at du er på rette vej med din sundhed og at produkterne virkelig gør en forskel og hjælper dig på vej.