Cart
Shopping cart

Oppdag ditt potensial
Optimaliser kraften av testbasert ernæring.
Bli med i teamet.

Del
Bli med, vår måte å jobbe på vil endre din måte å leve på

Ønsker du å få mer ut av livet? Lengter du etter frihet til å gjøre det du virkelig vil med din tid? Du er i godt selskap.

Titusener av mennesker over hele verden har allerede tatt steget. Skap varig forretningssuksess og et bedre liv i et globalt fellesskap av uavhengige gründere, visjonærer og nytenkende mennesker.

Vi er Zinzino. Et globalt helseteknologiselskap fra Skandinavia. Vi er børsnotert på Nasdaq og har drevet testbasert ernæring og bærekraftig sosialt salg med stabil organisk vekst i nesten to tiår. I 2012 oppdaget vi en helseutfordring som angår 97 % av verdens befolkning, og en banebrytende innovasjon for å løse den. I dag setter vårt produktsortiment en ny standard for personlig helse.

Bli en av oss!
Våre Uavhengige Partnere kommer fra alle samfunnslag. De fulgte drømmen sin av nøyaktig de samme grunnene som du leser dette i dag. Du kan også gjøre en forretning ut av dette ved å spre budskapet om vår banebrytende bioteknologi. Det er gratis å være med, og gode arbeidsmåter er allerede på plass. Bare følg et system med bevist suksess – testet og perfeksjonert i flere tiår. Vi gir deg eksklusive rettigheter til å markedsføre våre kosttilskudd og konfidensielle helsetester. Alle ønsker å vite om deres helse er på rett spor. Våre omfattende laboratorierapporter gir deg vitenskapelige bevis.

Dette er din tid til å realisere ditt potensial og leve livet fullt ut. Bli med oss og skap en bedre fremtid ved å slutte å gjette på hva som gir et sunnere liv Vi gleder oss til å møte deg.

Ditt Zinzino-team

Hva får jeg ut av dette?

Personlige helsetester

+

Bygg opp din forretning ved å spre budskapet om vår banebrytende bioteknologi. Vi gir deg eksklusive rettigheter til å dele vårt produktsortiment som består av blant annet kosttilskudd og konfidensielle helsetester (DBS). Å tilby kundene våre tester vil være ditt viktigste salgsverktøy. Vi ønsker alle å vite om helsen vår er på rett spor.

Et Nasdaq-notert selskap

+

Zinzino er et globalt helse- og velværevaremerke fra Skandinavia som er banebrytende innen testbasert ernæring og for fremtidens personlige helse. Hvis du bestemmer deg for å bli med oss, hjelper vi deg hele veien. Du kommer til å jobbe sammen med vårt selskaps ledergruppe, forskere og produktspesialister, verdensomspennende Partner- og Kundeservice samt et fullt bemannet salgs- og markedsføringsteam.

Begynn å tjene penger med en gang

+

Det er gratis å bli med, og du er i gang fra første ordre: Ingen oppstartsavgifter, faste kostnader eller logistikk. Du får personlig tilgang til Zinzinos nettside, der du kan markedsføre våre banebrytende produkter og bli kreditert for hvert salg du gjør. Vi håndterer alt inkludert frakt og leverer alle ordrer direkte til dine kunder fra lagre over hele verden.

En unik kompensasjonplan

+

Dette er din forretning, og du bestemmer selv hvor mye du vil tjene. Vår doble kompensasjonsplan belønner deg både for å markedsføre våre produkter til dine personlige kunder samt for å hjelpe andre gründere med å skape en forretning. Valget er alltid ditt.

En dokumentert forretningsmodell

+

Direktesalg handler om å jobbe smartere, ikke hardere. Beste praksis er allerede på plass. Få forretningen din til å vokse ved å mestre dupliseringens magi, et system som har blitt testet og perfeksjonert i flere tiår. Du får din egen veileder samt et helt team av mennesker rundt deg som gir deg all den opplæringen, veiledningen og støtten du trenger for å lykkes.

Jobb mot et globalt marked

+

Bygg lokalt og voks globalt. Alt innenfor ett økosystem. Når du utvider din kundebase på Zinzinos plattform, sikrer du at solen aldri går ned over din forretning. Bokstavelig talt. Over 40 offisielle markeder, 5 verdensdeler og mer enn 100 ship-to-markets over hele verden er bare et klikk unna.

HVORDAN FUNGERER DET?

Del
HVORDAN FÅR DU BETALT?

Del

En av de mest konkurransedyktige kompensasjonplanene innen direktesalg


VÅRT BALANCE-KONSEPT
Støttet av vitenskapen.
Forsterket av naturen


VÅRT BALANCE-KONSEPT
Støttet av vitenskapen.
Forsterket av naturen

«Sammen former vi ernæringens fremtid»

Örjan Sæle, Zinzino-grunnlegger

Hvorfor direktesalg?

Essensen av personlig tilpasset shopping

Dagens sosiale salg bygger på flere tiår med suksess innen direktesalg. Vi bringer mennesker sammen ved å dele gode produktopplevelser. Vi hjelper deg også med å gjøre en forretning ut av det.

OM DIREKTESALG

Et globalt fellesskap av likesinnede

Vår måte å jobbe på passer perfekt til den voksende trenden innen personlig helse. Sammen deler vi vår felles lidenskap for et bedre liv med resten av verden. Vi veileder mennesker på deres helsereise med vitenskapelig dokumenterte fakta, skreddersydde løsninger og varige resultater.

> 20.000

Zinzino Uavhengige Partnere over hele verden

18 år

med bærekraftig sosialt salg

100 +

markeder i fem verdensdeler

Vanlige spørsmål

Direktesalg er relasjonssalg på sitt beste – ekte, personlig og skreddersydd. Essensen er markedsføring gjennom jungeltelegrafen, der du kutter ut mellommennene og flytter makten til å tiltrekke kunder fra butikkene og ut i feltet. Som vår Partner blir du din egen gründer og kan bygge opp din forretning ved å spre budskapet om våre kosttilskudd og helsetester i ditt nærmiljø, på nettet eller ansikt til ansikt. Vi gir deg kreditt for hvert salg som er et resultat av dine personlige anbefalinger.

Det er gratis å bli med, og du er i gang fra første ordre: Ingen oppstartsavgifter, faste kostnader eller logistikk. Vi tar oss av alt, slik at du kan fokusere på det du er best på – nettverksbygging. Innen direktesalg er ditt ord din forpliktelse, den viktigste faktoren for å lykkes. Derfor begynner du alltid med å anbefale våre produkter til personer som allerede kjenner deg, deler dine verdier og stoler på din dømmekraft. Resten kommer etter hvert.

Når du har registrert deg som Partner, er den aller beste måten å bli en av oss på å være sosial! Delta i samtalen med andre Partnere på Instagram og Facebook. Sørg for å booke ditt første møtet med din Sponsor, bli kjent med teamet og Upline, og delta på regionale eventer i ditt område. Og fremfor alt! Sikre deg billett til årets happening der hele Zinzino-fellesskapet gjør seg klart for suksess – vårt Annual Event!

Vær sosial med oss

@zinzinoofficial

Zinzinos Partnerstøtte er her for deg!