Cart
Shopping cart

Abonner på et bedre liv

Din helse er personlig, og det finnes ingen raske løsninger. Dette er en langsiktig forpliktelse, og vi er med deg hele veien.

Abonner på et bedre liv

Din helse er personlig, og det finnes ingen raske løsninger. Dette er en langsiktig forpliktelse, og vi er med deg hele veien.

Fire grunner til å abonnere

1.) Det å skape et liv i balanse krever målfokus og utholdenhet.

2.) En personlig velværekonsulent som viser vei.

3.) Tilpassede hjemleveringer og automatisk påfylling.

4.) Skriftlig dokumentasjon på at kosttilskuddene gjør jobben sin.

En Partner er alltid en del av pakken

Individuell konsultasjon

Vi gir deg en personlig velværekonsulent som veileder deg og holder deg i gang.

En holistisk tilnærming

Vi skreddersyr behovet ditt for kosttilskudd og sørger for at abonnementet passer inn i livet ditt.

Varige resultater

Vi overvåker fremgangen din for å hjelpe deg med å endre livet til det bedre – og holde det der.

Hvorfor abonnere?

Gi deg selv og planeten vår en pause

Alle våre produkter leveres med minimum seks måneders abonnement for å sikre at de får muligheten til å gjøre jobben sin i kroppen din. Vi sender deg også skreddersydd påfyll annenhver måned. Et smidig og smart tankesett for både deg og planeten vår.

Få automatiske rabatter

Når du begynner å abonnere på en eller flere av våre tilpassede produktpakker, blir du Premier Kunde og kan få opptil 40 % rabatt på våre Premier Kits.

Del kjærligheten og få gratis produkter

Våre abonnementer gir deg også tilgang til lojalitetsprogrammet vårt, kalt Zinzino4Free, med mulighet til å tjene gratis produkter månedlig når du deler opplevelsen og våre produkter med venner og familie.

Har du flere spørsmål?

Bare kjøp et av våre Premier Tilbud Kits, så vil du aldri gå tom for kosttilskudd igjen (alle sett inkluderer en startordre med to måneders forsyninger og automatiske påfyllinger.) Du kan også velge å bare kjøpe ett av favorittproduktene dine fra Zinzino. Når du har lagt din utvalgte vare i handlekurven får du muligheten til å velge en månedlig bestilling og starte et abonnement.

Alle produktene våre selges gjennom en Zinzino Uavhengig Partner, fordi vi mener at alle trenger veiledning på veien mot bedre helse. Partneren din er med deg på helsereisen og sikrer at du får de tilpassede produktene som fungerer for dine spesifikke behov og mål.

Ja, vi tilbyr alle produktene som engangskjøp. Husk at rabatterte priser bare gjelder når du blir en abonnerende Premier Kunde.

Alle våre kosttilskudd leveres med abonnement for å gi næringsstoffene tid til å fungere i kroppen. Du registrerer deg for minimum seks måneder, og annenhver måned sender vi deg tilpassede påfyll som gjør det lettere å følge planen. Betalingen skjer automatisk hver måned basert på din valgte betalingsmåte. Vi sender deg to måneders forsyninger annenhver måned for å spare fraktkostnader. Produktene leveres direkte til ditt nærmeste postkontor.

Hvis du kjøper et PrePaid Kit betaler du for og mottar alle produktene samtidig.

Bindingstiden er seks månedlige abonnementsbetalinger etter at du har betalt for startordren. Vi krever 30 dagers varsel hvis du skal kansellere abonnementet. Dette er grunnet tiden det tar å behandle forespørselen om å stanse abonnementet.


Merk! Du betaler et månedlig abonnementgebyr med leveringer annenhver måned. Om du bestemmer deg for å si opp abonnementet etter din første ordre, må du vente til du har oppfylt bindingstiden.

Vi forstår at livet ikke alltid går som planlagt. Zinzino er alltid her for å hjelpe deg med å bringe livet tilbake i balanse når du er klar. Vi har flere alternativer til deg som er i denne situasjonen. Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å endre noe i abonnementet:

Endre produktet du abonnerer på. Kanskje målene dine for egen helse har endret seg, og du tenker at du kan ha nytte av andre Zinzino-produkter. Det spiller ingen rolle hvilket produkt du vil bytte ut eller fjerne – vi ønsker å sikre at du får de riktige Zinzino-kosttilskuddene for dine helserelaterte mål og behov.

Du har mulighet til å sette abonnementet på pause i maks 90 dager.
Det er mulig å sette abonnementet på pause mellom 1-2 faturaer om gangen, maksimalt 90 dager fra siste betaling.
Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å sette ditt abonnement på pause.

Kansellering av abonnementet medfører et gebyr hvis det ikke har gått seks måneder.
Du betaler et fast gebyr for hvert produkt du abonnerer på.

Bedre helse skjer ikke over natten. Det er en langsiktig investering, og en personlig reise som krever daglig forpliktelse. Perioden du mottar kosttilskuddene samsvarer med de 120 dagene cellene dine bruker på å fornye seg selv. Våre tilpassede kosttilskudd, levert hjem med automatiske påfyllinger, gir deg alt du trenger på veien mot en bedre helse.

I abonnementene våre får du også en Partner som en del av pakken. Det betyr at du får en person som fungerer som din egen personlige velværekonsulent, som sørger for at produktene fungerer mot dine spesifikke behov og mål.

Du tar vår blodprøve (BalanceTest) ved starten av abonnementet, og deretter igjen mot slutten for å følge fremdriften og gjøre nødvendige endringer i helseplanen din. Derfor følger det to tester med i abonnementet. Den ene sendes ut før du begynner å ta produktene, og den andre etter 120 dager når cellene i kroppen din er fornyet. På denne måten får du skriftlig dokumentasjon på at du har fått den riktige rådgivningen med produkter som gjør det de skal for å balansere kroppen din.

Ja. Når du abonnerer på én eller flere av de tilpassede pakkene blir du Premium-kunde. Du sparer opptil 60 % på tilleggsabonnementer og opptil 40 % på Premier Kits. Det er den mest kostnadseffektive måten å bruke Zinzinos produkter på. I tillegg gir et abonnement deg tilgang til lojalitetsprogrammet «Zinzino4Free», hvor du får sjansen til å tjene opp til gratis produkter hver måned ved å dele erfaringen din med venner og familie.

En annen viktig del av abonnementsmodellen vår er å ta vare på planeten vår. Ved å sende påfyllinger annenhver måned kan vi minimere fraktkostnader og -ruter, noe som reduserer klimaavtrykket vårt (og ditt).

Vi ønsker at du skal være hundre prosent fornøyd med kjøpet. Dersom du mot formodning ikke er fornøyd, kan du først kontakte Partneren din. Hvis du fortsatt ønsker å benytte deg av retten til å returnere produktene, må det gjøres senest innen 30 dager etter at du mottok startordren eller enkeltkjøpet. Kontakt kundeservice for ytterligere hjelp med returen.

Når vi har mottatt produktene refunderer vi kostnaden for produkter som ikke er brukt eller åpnet, minus fraktkostnaden. Detaljsalgprisen blir trukket fra for produkter som er brukt eller som ikke returneres. Vær påpasselig når du pakker produktene, siden Zinzino ikke er ansvarlig for skader under transport eller påløpte fraktkostnader.

Returer må sendes som brev eller pakker, ikke som postoppkrav. Hvis forespurt.