Cart
Shopping cart

BalanceOil

Miért érdemes egyensúlyba
hoznom az omega-3 szintemet?

Mert a modern étrend kevés létfontosságú tápanyagot tartalmaz, ami az omega-6 túlsúlyával és az omega-3 elégtelen bevitelével párosul.


Legnépszerűbb csomagunk megvásárlása

Az omega-3 étrend-kiegészítők így tértek vissza természetes eredetükhöz

60% tiszta halolaj vadon fogott kis halakból.

40% extra szűz olívaolaj a szüret előtt betakarított olajbogyókból.

A szüret előtt betakarított olajbogyók ugyanazokat az antioxidánsokat tartalmazzák, amelyek természetesen a halakban is megtalálhatóak, így az omega zsírsavak megőrzik a frissességüket és a hatékonyságukat a szervezetben.

Megosztás

A maga nemében egyedülálló

A tiszta halolajat és prémium extra szűz olívaolajat tartalmazó BalanceOil+ biztosítja a tápanyagok felszívódását a szervezetben, ami mindent megváltoztat. Az úttörő BalanceTest pedig bizonyítja ezt.

Az első vegán alternatíva a piacon

A The Vegan Society tanúsítványával rendelkező termék a tengeri mikroalgákból kivont olaj, korán leszüretelt olajbogyókból préselt extra szűz olívaolaj, Ahiflower® magolaj, valamint vegán D3-vitamin szinergikus keveréke.

Könnyen lenyelhető lágy kapszulák

Folyékony olajat nem mindenki szeret bevenni. Próbálja ki az egyik legnépszerűbb termékünket: olívabogyó-kivonat és kakaópor lágy kapszulákban!

Fedezze fel választékunk friss ízeit!

Válassza a különböző természetes ízeket vagy a vízben oldódó formulát!

Gyakran ismételt kérdések

Az olívaolajtól! A piacon kapható, hagyományosan feldolgozott omega étrend-kiegészítők többsége alig vagy egyáltalán nem fejt ki hatást a szervezetben. A halolajban lévő omega-3 tápanyagok nem elég frissek és hatékonyak ahhoz, hogy felszívódjanak a szervezetben. Hogy a halolaj hosszú távon előnyös hatással legyen az egészségre, ugyanazoknak az erős antioxidánsoknak kell védeniük, mint amik a halakban természetesen jelen vannak. A BalanceOil+ a tiszta halolaj és az extra szűz olívaolaj keveréke, amely tele van polifenolokkal, a halakban megtalálható antioxidánsok növényi megfelelőivel. Az eredmény? Egy olyan omega étrend-kiegészítő, amelyik valójában közelebb áll a zsíros halhoz, mint a halolajhoz. És erre a BalanceTest az írásos bizonyíték.

A Zinzino BalanceOil+ összetevői természetes forrásból származnak. Az általunk használt halolajok elsősorban rövid életű, kis méretű, nyílt tengeri halakból származnak, mint például a szardínia és a szardella.

A hidegen sajtolt, extra szűz olívaolaj a spanyol Picual olajbogyóból készül, amelyet nagy omega-9- és rendkívül magas antioxidáns-tartalma miatt választottunk ki. Az olajbogyók szüret előtti minőségűek. A magokat eltávolítják belőlük, így csak a gyümölcsöt sajtolják hidegen, ami egy olyan extra szűz olívaolajat eredményez, amely nagyon sok – polifenoloknak nevezett – rendkívül erős antioxidánst tartalmaz.

Termékünkben természetes, lanolinból kinyert D3-vitamint (kolekalciferolt) használunk. A lanolin a juhok gyapjában természetes módon előforduló zsírféleség.

A tudósaink által elvégzett kutatások és a BalanceTest eredmények alapján a Zinzino BalanceOil+ megfelelő használata esetén 120 nap elteltével (amennyi idő alatt regenerálódnak a sejtek a szervezetben) bizonyítottan megtapasztalhatók az előnyök. Javasoljuk, hogy a BalanceOil+ szedésének megkezdése előtt végezze el a tesztet, hogy lássa az arányt a szervezetében, majd 120 nap után csináljon egy újabb tesztet, hogy nyomon követhesse a haladását, illetve módosíthassa a bevitelt, ha szükséges.

Tudományosan igazolt. A gyerekeknek is ízlik.

Gyerekbarát, tuttifrutti ízesítésű, különleges adagolási ajánlások.

Zinzino blog

Egészség
Az omega-6 és omega-3 aránya – miért érdemes tesztelni?
2023. március 29., szerda
Egészség
Szedjen személyre szabott étrend-kiegészítőket!
2021. január 12., kedd
Egészség
Szükség van-e vérvizsgálatra, mielőtt elkezdünk étrend-kiegészítőket szedni?
2023. március 29., szerda