Zsolt Ita

Zinzino Independent Partner

Üdvözlöm! Én vagyok a független tanácsadója, aki végigkíséri Önt az egészség felé vezető útján.

Cart
Shopping cart

Táplálja az egész testét! Kívül-belül.

Bőrünk a legnagyobb szerv és az első védelmi vonalunk. Adjon hozzá bőrápoló biotech tápanyagokat a tudományos kiegészítőkből álló napi rutinjához, és tartsa egyensúlyban az összes szervét!

Táplálja az egész testét! Kívül-belül.

Bőrünk a legnagyobb szerv és az első védelmi vonalunk. Adjon hozzá bőrápoló biotech tápanyagokat a tudományos kiegészítőkből álló napi rutinjához, és tartsa egyensúlyban az összes szervét!

A svájci biotech bőrápolás és a tesztalapú skandináv étrend-kiegészítők találkozása

Azért vagyunk, hogy gondoskodjunk a testéről kívül-belül. A személyre szabott egészség és wellness holisztikus megközelítése a természetes, tudományosan igazolt termékekkel alkot egységet.

A tudományos bőrápolás és a személyre szabott étrend-kiegészítők egy helyen.

Emelje ki természetes szépségét!
Kívül-belül.

A Zinzino és a HANZZ+HEIDII nem véletlenül alkot tökéletes párt. Úttörők vagyunk a saját területünkön, akiket a legmodernebb tudomány és a természet tiszta, ősi ereje vezérel. Mindkettőnk termékfilozófiájának szerves részei ezek az elvek, amelyek együttesen garantálják, hogy az élete egyensúlyban maradjon kívül-belül.

Íme, az Öné lehet svájci varázsformulánk

Intelligens, többfunkciós, vegán formula hóalgából és havasi gyopárból származó növényi őssejtekkel. A tiszta svájci víz, vitaminok, ásványi anyagok és olajok kombinálásával készült termék mélyen és nagy hatásfokkal csökkenti a gyulladást és hidratál. Ez a jól őrzött, alpesi titok friss, ragyogó megjelenést kölcsönöz, amely egyszerre erős és szép, akárcsak Ön.

Növényi alapú őssejt technológiánk

Ez a kiváló természetes antioxidáns keverékünk (SNAB)

Mit tartalmaz a ránctalanító peptidkomplexumunk?

Hiszünk a rendkívül hatékony hidratáló komplexumokban

Maradjon védett az InfraGuard által!

24 órás bőrápolási rutin

Bőrünknek reggeltől estig ápolásra van szüksége. A holisztikus, tiszta szépségápolási rutin lehetővé teszi, hogy az összetevők külön rétegenként lépjenek kölcsönhatásba, így maximalizálva a bőrre gyakorolt hatást. Egyszerű módja a természetes szépség kiemelésének, éjjel-nappal.

Varázsoljuk fiatalossá bőrünket!

Zinzino Skin Serum – 24 órás formula, amely védi és kijavítja a bőr extracelluláris mátrixát.

Gyakran ismételt kérdések

Olyan bőrápolásra van szükségünk, amely a saját bőrtípusunknak megfelelően működik. A Balance koncepcióhoz hasonlóan, ahol egy teszt segítségével megtudhatja, hogy milyen étrend-kiegészítőkre van szüksége a szervezetének, a bőrápoló termékeknek is az Ön bőrtípusához kell igazodniuk. Az összetevők egy komplex és tápanyagokban gazdag formulát alkotnak, amely intuitív módon alkalmazkodik a bőr különböző állapotaihoz, ezért a termékek mindenféle bőrtípusra alkalmasak, beleértve az érzékeny és pattanásos bőrt is.

A Zinzino Skin Serum egy önálló termék, és nem a teljes HANZZ+HEIDII bőrápolási rutin része.

Úgy, hogy a kettő együttesen gondoskodik az egész testéről, kívül-belül. Ahhoz, hogy egyensúlyban élhessen, a személyes egészség holisztikus megközelítése szükséges. Ha a bőre külső táplálását is hozzáadja a tesztalapú, személyre szabott táplálkozási programjához, azzal biztosítja, hogy minden szerve a lehető legjobban működjön, beleértve a bőrét is, amely mind közül a legnagyobb.

Zinzino blog

Skincare
Hogyan kell gondoskodni a bőrről az életkornak megfelelően?
2022. június 28., kedd
Recipes
A ragyogó bőr turmix receptje legyen az új reggeli rituálé!
2023. június 26., hétfő
Skincare
Hogyan lehet fiatalos és egészséges a bőre 30 nap alatt?
2021. július 28., szerda