A SZEMÉLYRE SZABOTT WEBOLDAL TULAJDONOSA: ZSOLT ITA
Cart
Shopping cart

A nők egészségével kapcsolatos kérdések

Évente több mint 5 millió nő, gyermek és serdülő hal meg olyan betegségek miatt, amelyek megelőzhetőek lennének. Megoldást jelenthet a tesztalapú, személyre szabott táplálkozás?

A nők egészségével kapcsolatos kérdések

Évente több mint 5 millió nő, gyermek és serdülő hal meg olyan betegségek miatt, amelyek megelőzhetőek lennének. Megoldást jelenthet a tesztalapú, személyre szabott táplálkozás?

A találmánya megnyitotta az utat a tesztalapú táplálkozás előtt

Amikor az egyik tanulmányához szükséges friss vérminták elakadtak a vámon, Dr. Angela M. Rizzo, Tudományos Tanácsadó Testületünk megbecsült tagja előállt egy olyan megoldással, amelynek eredményeként megszülettek világelső szárított vércsepp tesztjeink. Hallgasd meg őt webináriumunkon a következő témában: a nők egészségének táplálkozási szempontjai.

DR. RIZZO TALÁLMÁNYA

WEBINÁRINK

2023-as nemzetközi nőnap – digitálisan

Idén a világ a nők innovációban és technológiában elért eredményeit ünnepli. Csatlakozzunk az ENSZ-hez március 8-án a nemek közötti egyenlőtlenségek megszüntetése érdekében! Helyezzük reflektorfénybe azokat a nőket, akik a világot átalakító technológiák és a digitális oktatás fejlesztésének bajnokai!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kibillent az életünk az egyensúlyából? Állítsuk helyre!

Egészségtesztjeink megmutatják, hogy a szervezetének milyen tápanyagokra van szüksége. Egészségprotokollunk megmutatja az utat a szervezet egyensúlyának megteremtéséhez, helyreállításához és támogatásához. Ez három egyszerű lépésből áll.

Ismerkedjen meg Egészségprotokollunkkal!

Tudjon meg mindent arról, hogyan miként működik szinergiában a 3 legjobb étrend-kiegészítőnk, amelyek segítenek pótolni az étrendünkből hiányzó tápanyagokat.
Itt egy könnyen érthető videó az Egészségprotokollról.

Tanuljon új dolgokat!

Kapjon egészséggel kapcsolatos tippeket és recepteket, a legfrissebb információkkal együtt az egészségről, valamint természetesen exkluzív termékhíreket és promóciókat egyenesen a postaládájába!

Az Ön előfizetés iránti kérelmét nem sikerült feldolgozni.
Az Ön előfizetés iránti kérelmét sikeresen feldolgoztuk.

Inspirálódjon!

Fedezze fel a Zinzino közösséget Instagramon!