Zsolt Ita

Zinzino Independent Partner

Üdvözlöm! Én vagyok a független tanácsadója, aki végigkíséri Önt az egészség felé vezető útján.

Cart
Shopping cart

Fejtse meg a kiegyensúlyozott élet titkát!

Fejtse meg a kiegyensúlyozott élet titkát!

Ne találgasson többé, ha az egészséges életmódról van szó!

Ön egyszeri és megismételhetetlen. A kiegyensúlyozott életet nem érhetjük el valamiféle csodaszerrel, ami mindenkinél beválik. Ez egy nagyon is személyes utazás, mi pedig azért vagyunk, hogy megmutassuk a helyes irányt.

Tevékenységünk lényege az elmozdulás a tesztalapú táplálkozás felé a „próba szerencse” megközelítés helyett. Teljesen természetes, tudományosan bizonyított étrend-kiegészítőinket ezért szabjuk személyre az Ön számára. És ezért szolgálunk mindig írásos bizonyítékkal termékeink hatékonyságáról.

Alapvető elképzelésünk

Egyensúlyba hozzuk a szervezetét belülről

Az egészsége személyes ügy. Nem érdemes a véletlenre bízni.

A Zinzino Egészségprotokoll

Elmondjuk a tényeket, illetve hogy mit lehet tenni.

Személyre szabott táplálkozási terv, amely a zsírsavprofilja részletes elemzésén alapul a BalanceTest eredménye tükrében. Személyre szabott ajánlásaink kifejezetten a szervezet zsírsav-egyensúlyának gyengéd helyreállítását, az egészséges emésztés elősegítését, illetve a szervezet elsődleges védelmi vonalának a megóvását szolgálják.

Étrend-kiegészítők az Ön igényeihez igazítva

Egyensúly

A BalanceOil+ egy polifenolokat és omega zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely beállítja a szervezetben az omega zsírsavak szintjét, továbbá támogatja a normál szív- és agyműködést.

Visszaállítás

A ZinoBiotic+ teljesen természetes élelmi rostok keveréke, amely az egészséges baktériumok elszaporodásának támogatásával segíti elő az egészséges emésztést.

Támogatás

Az Xtend+ egy több összetevős immunerősítő étrend-kiegészítő. Energiával tölt fel és támogatja a veleszületett immunrendszert.

„Újradefiniáltuk az omega étrend-kiegészítők fogalmát és forradalmasítottuk a halolaj iparágat.”

Ørjan Sæle, alapító

A jobb egészséghez vezető út egy személyes utazás

A tesztek alapján összeállított étrend kijelöli a haladási irányt.

Teszünk a változásért

Hűek maradunk norvég gyökereinkhez

Ezt tudja a természet, a tudomány és a ragyogó elmék

Hiszünk abban, hogy valódi változást érhetünk el. Ezért minden, amit teszünk, a legjobb természetes forrásokra, releváns tudományos eredményekre, valamint orvosok, kutatók és vezető egészségügyi szakértők együttes tapasztalatára és tudására épül. Tudományos Tanácsadó Testületünk biztosítja a szakmai tudást tesztalapú táplálkozási stratégiánkhoz. Nagyra becsült szakemberek gondosan összeválogatott csoportja, akik a legragyogóbb elmék közé tartoznak az egészség területén.

Dr. Paul Clayton

Dr. Clayton is a clinical pharmacologist and a pharmaco-nutritionist. A pioneer in the study of the pharmacological effects of foods and botanical ingredients and how they affect your health and physical performance. He received his PhD in neuropharmacology from the University of Edinburgh and he is a former Chair of the Forum on Food & Health (UK), and Senior Scientific Advisor to the UK government’s Committee on the Safety of Medicines.

Ola Eide

Mr. Eide az iparágban vezető szerepet játszó BioActive Foods AS alapítója. Számos vezetői posztot töltött be: többek között a norvég és a skandináv élelmiszeripari kutatási program igazgatótanácsának elnökeként, a Mills DA innovációs igazgatójaként, illetve a Tine norvég tejgyár kutatás-fejlesztési igazgatójaként.

Dr. Angela M. Rizzo

Dr. Rizzo a lipidek biokémiájának szakértője. A Milánói Egyetem biokémia professzora. Számos publikációja jelent meg többek között a Journal of the American College of Nutrition és a Nutrition Journal szakfolyóiratokban.

Dr. Ananthara J Abraham

Dr. Abraham több mint 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik az egészség és a táplálkozás területén. 1974-ben diplomázott orvosként. Állami kórházakban és az orvostudomány több ágában is nagy tapasztalattal rendelkezik. 2016-tól 2019-ig Dr. Abraham a Nestlé malajziai leányvállalatánál dolgozott orvosi tanácsadóként.

Nagyra becsült partnereink

Vitas

A Vitas a száraz vércsepp tesztek modern alkalmazásának egyik úttörője. Széles körben elismerik vezető szerepét ezen a területen. GMP-tanúsítvánnyal rendelkező, kémiai elemzéseket szerződéssel végző laboratórium, amely 25 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcstechnológián és kiváló szaktudáson alapuló, magas színvonalú kromatográfiás elemzési szolgáltatások terén. A Vitas az Oslói Egyetem Orvosi Alapkutatások Intézetének táplálkozástudományi tanszékén alakult, amely Európa legnagyobb táplálkozástudományi tanszéke. A vállalat a WHO és a norvég Olympia Toppen Kutatóintézetnek is volt már együttműködő partnere.

Vitas

Faun Pharma AS

A Faun Pharma AS 2001-ben jött létre. Cégfüggetlen és tekintélyes szerződéses partnere számos nagyra becsült márkának, amelyek számára étrend-kiegészítőket, egészséges élelmiszereket, sporttáplálékokat és kozmetikumokat gyárt. Ma a Faun a Zinzino tulajdonában van, és számos Zinzino termék is itt készül.

Faun Pharma AS

Kell ennél jobb ajánlólevél?

Tanúsítványok, a minőséget igazoló nemzetközileg elismert és egyéb pecsétek, amelyek a prémium minőség és a fenntarthatóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket igazolják.