Cart
Shopping cart

Släpp loss din potential

Dra nytta av kraften från testbaserade kosttilskott.
Gå med i vår gemenskap.

Dela
Ett sätt att arbeta som kommer att förändra ditt sätt att leva

Vill du få ut mer av livet? Vill du kunna göra det du verkligen vill med din tid? Då är du i gott sällskap.

Tiotusentals människor över hela världen har redan gjort sitt val. De bygger långsiktig framgång och ett bättre liv i en global gemenskap av entreprenörer, visionärer och personer som bryter ny mark.

Vi är Zinzino. Ett globalt hälsotekniskt företag från Skandinavien. Vi är listade på Nasdaq och har varit drivande inom testbaserade kosttillskott och hållbar, social försäljning med en stabil organisk tillväxt under nästan två årtionden. År 2012 upptäckte vi en hälsorelaterad utmaning som berör 97 % av världens befolkning och vi tog fram en banbrytande lösning på problemet. Idag driver vår uppfinning utvecklingen inom personlig hälsa.

Bli en av oss!
Våra Independent Partners kommer från alla sorters branscher. De följer sina drömmar av exakt samma anledning som du läser detta i dag. Du kan tjäna pengar på att sprida information om vår banbrytande bioteknik i dina kanaler. Det är gratis att gå med och bästa praxis finns redan på plats. Följ  ett etablerat system med bevisad framgång som testats och fulländats under årtionden. Vi ger dig exklusiva rättigheter att marknadsföra våra kosttillskott och personliga hälsotester. Alla vill veta om deras hälsa är på rätt spår. Våra omfattande labbrapporter ger skriftligt bevis.

Det är dags att släppa loss din potential och leva livet fullt ut. Gå med i vår gemenskap och skapa en bättre framtid tillsammans utan att behöva gissa dig fram till ett hälsosammare liv. Vi ser fram emot att träffa dig.

/Ditt Zinzino-team

Vad får jag ut av det här?

Personliga hälsotester

+

Bygg din verksamhet genom att informera om vår banbrytande bioteknik i dina kanaler. Vi ger dig exklusiva rättigheter att dela vårt sortiment av kosttillskott och personliga hälsotester (DBS). Vårt portfolio av hälsotester kommer att vara ditt viktigaste försäljningsverktyg. Vi vill alla veta om vår hälsa är på rätt spår.

Ett Nasdaq-listat företag

+

Zinzino är ett globalt varumärke inom hälsa och välbefinnande med rötter i Skandinavien. Vi är pionjärer inom testbaserade kosttillskott vilket är framtiden inom personlig hälsa. Om du bestämmer dig för att gå med dig, hjälper vi dig varje steg på vägen. Du får stöd från vår ledningsgrupp, våra forskare och produktspecialister, partnersupport och kundtjänst världen över samt vår fullt bemannade sälj- och marknadsföringsavdelning.

Börja tjäna pengar direkt

+

Det är gratis att gå med och din verksamhet är igång i och med  din första beställning: det finns inga startavgifter eller omkostnader och ingen logistik. Du får tillgång till Zinzinos webbsida där du marknadsför våra banbrytande produkter och får utdelning för varje försäljning du gör. Vi hanterar all frakt och levererar alla dina kunders beställningar från lagerlokaler över hela världen direkt till deras hem.

En unik betalningsplan

+

Detta är din verksamhet och du bestämmer hur mycket du vill tjäna. Vår dubbla betalningsplan ger dig avkastning både när du marknadsför våra produkter till dina personliga kunder och när du hjälper andra entreprenörer att bygga upp en verksamhet inom detta. Valet är alltid ditt.

En beprövad affärsmodell

+

Direktförsäljning handlar om att arbeta smartare, inte hårdare. Bästa praxis finns redan på plats. Du får din verksamhet att växa genom att duplicera ett system som har testats och utvecklats under årtionden. Du kommer att få din egen mentor och ett helt team med personer omkring dig som förser dig med all utbildning, vägledning och stöd du behöver för att lyckas.

Arbeta på en global marknad

+

Bygg lokalt och väx globalt. Allt inom ett och samma ekosystem. När din kundbas växer inom Zinzino är din verksamhet alltid igång, oavsett tid på dygnet. Med bara ett klick, får du tillgång till över 40 officiella marknader på 5 kontinenter och en möjlighet att leverera till mer än 100 marknader över hela världen.

Hur fungerar det?

Dela
Hur får jag betalt?

Dela

En av de mest konkurrenskraftiga betalningsplanerna inom direktförsäljning


VÅRT BALANCE-KONCEPT
Uppbackat av vetenskap.
Med all kraft från naturen


VÅRT BALANCE-KONCEPT
Uppbackat av vetenskap.
Med all kraft från naturen

”Tillsammans skapar vi framtiden inom kosttillskott.”

Örjan Saele, en av grundarna av Zinzino

Varför direktförsäljning?

Kärnan av personlig shopping

Social försäljning bygger på årtionden av lyckad direktförsäljning. Människor möts genom att dela fantastiska produktupplevelser. Vi hjälper dig att bygga en verksamhet av det.

OM DIREKTFÖRSÄLJNING

En global gemenskap med likasinnade människor

Vårt sätt att arbeta passar dagens trend inom personlig hälsa som handen i handsken. Tillsammans delar vi vår gemensamma passion för ett bättre liv för alla. Vi guidar människor på deras hälsoresa med kalla fakta, skräddarsydda lösningar och bestående resultat.

> 20 000

Independent Partners över hela världen

18 år

av hållbar social försäljning

Fler än 100

marknader på 5 kontinenter

Vanliga frågor

Direktförsäljning är relationsmarknadsföring när den är som bäst – äkta, personlig och skräddarsydd. Kärnan i mun-till-mun-marknadsföring ligger i att du flyttar kraften från butikerna till fältet. Som vår Partner är du din egen entreprenör och bygger din verksamhet genom att sprida kunskap om om våra kosttillskott och hälsotester i dina kanaler, online och genom fysiska möten. Vi ger dig avkastning för varje såld produkt, dvs resultatet av dina personliga rekommendationer.

Det är gratis att bli en del av oss och din verksamhet är igång från och med din första beställning:  Det finns inga startavgifter eller omkostnader och ingen logistik att hantera. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på det du gör bäst – att nätverka. Inom direktförsäljning väger dina ord tungt. Det är anledningen till att du alltid börjar med att rekommendera våra produkter till människor som redan känner dig, delar dina värderingar och litar på ditt omdöme. Din framgång bygger på det.

När du registrerat dig som Partner är sociala medier det bästa sättet att bli en av oss! Delta i samtalet med andra Partners på Instagram och Facebook. Se till att du bokar ditt första möte med din sponsor, lär känna ditt team och din upline, och kom till våra regionala event i ditt område. Glöm inte att säkra en biljett till vårt helt unika Annual Event – årets händelse där hela Zinzinos gemenskap kommer till sin fulla rätt.

Följ oss på sociala medier

@zinzinoofficial

Zinzino Partner Support-teamet finns här för dig!