Cart
Shopping cart

Prenumerera för ett bättre liv

Din hälsa är personlig och det finns ingen ”quick fix”. Det är ett långsiktigt åtagande och vi står vid din sida hela vägen.

Prenumerera för ett bättre liv

Din hälsa är personlig och det finns ingen ”quick fix”. Det är ett långsiktigt åtagande och vi står vid din sida hela vägen.

4 anledningar att prenumerera

1. Att nå ett liv i balans kräver beslutsamhet och uthållighet.

2. En personlig friskvårdskonsult visar vägen.

3. Anpassade hemleveranser och automatisk påfyllning.

4. Skriftligt bevis på att produkterna gör sitt jobb.

En partner är alltid del av paketet

Individuell rådgivning

Vi förser dig med en personlig friskvårdskonsult som vägleder dig och hjälper dig att hålla dig till planen.

Helhetstänk

Vi skräddarsyr tillskotten efter dina behov och ser till att de är anpassade efter din livssituation.

Varaktiga resultat

Tillsammans följer vi upp dina framsteg för att se till att dina nya livsval blir bestående.

Varför prenumerera?

Ge dig själv och planeten en paus

Alla dina produkter kommer med minst sex månaders prenumeration för att se till att de får en chans att göra det de ska i din kropp. Vi kommer även att skicka dig anpassade refiller varannan månad. Smidigt och smart för både dig och planeten.

Få automatiska rabatter

När du börjar prenumerera på ett eller fler av våra skräddarsydda produktkit blir du premierkund och kan få upp till 40 % rabatt på våra Premier Kit.

Dela kärleken och få kostnadsfria produkter

Våra prenumerationer ger dig också åtkomst till vårt lojalitetsprogram som kallas ”Zinzino4Free” med möjlighet att tjäna kostnadsfria produkter varje månad när du delar med dig av din erfarenhet och dina produkter till vänner och familj.

Har du fler frågor?

Du köper helt enkelt ett av våra Premiererbjudande-kits och kommer därefter aldrig ha slut på tillskott igen (alla våra kits inkluderar en startorder med leveranser för två månader och automatiska påfyllningar.) Du kan också välja att endast köpa en av dina favoritprodukter från Zinzino. När du har lagt till den artikel du valt i varukorgen kommer du att få möjlighet att välja en månatlig beställning och påbörja en prenumeration.

Alla våra produkter säljs genom en Zinzino Independent Partner eftersom vi anser att alla behöver anvisningar och vägledning på vägen mot bättre hälsa. Din partner kommer att vara med under din hälsoresa och se till att du får anpassade produkter som fungerar med dina specifika behov och mål.

Ja, vi erbjuder alla produkter för engångsköp. Kom ihåg att rabatterade priser endast gäller när du blir prenumererande premierkund.

Alla våra tillskott kommer med en prenumeration för att ge näringsämnena tid att verka i din kropp. Du registrerar dig för minst sex månader och vi kommer att skicka dig anpassade refiller varannan månad för att hjälpa dig att hålla dig till planen. Betalningen kommer att genomföras varje månad enligt den betalningsmetod du valt. Vi kommer att skicka dig en leverans med två månaders förbrukning varannan månad för att spara fraktkostnader. Dina produkter kommer att levereras direkt till ditt närmsta postkontor.

Om du köper ett Prepaid Kit kommer du att betala för och få alla dina produkter på en gång.

Bindningstiden inkluderar sex månatliga prenumerationsbetalningar efter att du har betalat din startorder. Vi kräver 30 dagars varsel om du vill säga upp din prenumeration. Detta är på grund av den tid det tar att behandla uppsägningen av avtalet.


Obs! Du betalar en månatlig prenumerationsavgift med leveranser varannan månad. Om du skulle besluta att säga upp din prenumeration när du har mottagit din första order måste du vänta tills du har uppfyllt din bindningstid.

Alla våra tillskott kommer med en prenumeration för att ge näringsämnena tid att verka i din kropp. Du registrerar dig för minst sex månader och vi kommer att skicka dig anpassade refiller varannan månad för att hjälpa dig att hålla dig till planen. Betalningen kommer att genomföras varje månad enligt den betalningsmetod du valt. Vi kommer att skicka dig en leverans med två månaders förbrukning varannan månad för att spara fraktkostnader. Dina produkter kommer att levereras direkt till ditt närmsta postkontor.

Om du köper ett Prepaid Kit kommer du att betala för och få alla dina produkter på en gång.

Vi förstår att livet inte alltid går som planerat. Zinzino kommer alltid att finnas här för att hjälpa dig att skapa balans i livet igen när du är redo att ta dig an det på nytt. Om du skulle befinna dig i den här situationen har vi ett antal alternativ för dig. Ta kontakt med Kundtjänst om du vill göra några ändringar i din prenumeration:

Ändra produkten du prenumererar på. Dina hälsomål kanske har förändrats så att du tror att du kanske skulle dra nytta av andra Zinzino-produkter. Det spelar ingen roll vilken produkt du vill byta ut eller ta bort – vi vill försäkra dig om att du får rätt kosttillskott från Zinzino för dina nuvarande hälsomål och behov.

Du kan pausa din prenumeration i maximalt 90 dagar.
Det är möjligt att pausa din prenumeration 1–2 fakturor åt gången, i maximalt 90 dagar från och med din senaste betalning.
Kontakta kundtjänst för att pausa din prenumeration.

Att avbryta prenumerationen innan de sex månaderna är slut kommer att medföra en avgift.
Du kommer att betala en fast avgift för varje produkt du prenumererar på.

Det finns inga genvägar till bättre hälsa. Det är en långsiktig investering och en personlig resa som kräver dagligt engagemang. Perioden under vilken du kommer att få dina tillskott korrelerar med de 120 dagar det tar för dina celler att förnya sig. Våra anpassade tillskott som levereras hem med automatiska påfyllningar förser dig med allt du behöver på vägen mot bättre hälsa.

Dessutom kommer prenumerationer alltid med en partner som del av paketet, en person som fungerar som din egen hälsokonsult för att se till att dina produkter fungerar för dig och hjälper dig att uppfylla dina specifika behov och nå dina mål.

Du tar vårt blodtest (BalanceTest) i början av din prenumeration och sedan igen mot slutet för att övervaka dina framsteg och göra nödvändiga ändringar i din hälsoplan. Det är anledningen till att du får två tester med din prenumeration. Ett skickas ut innan du börjar ta produkterna och det andra efter 120 dagar när cellerna i kroppen har förnyats. På så sätt får du skriftligt bevis på att du får rätt råd och produkter som gör vad de ska för att få kroppen i balans igen.

Ja. När du prenumererar på en eller flera av våra anpassade kits blir du Premium-kund. Du sparar upp till 60 % på tilläggsabonnemang och upp till 40 % på Premier-kits. Det är det mest kostnadseffektiva sättet att använda Zinzino-produkter. Dessutom kommer ett abonnemang att ge dig åtkomst till vårt lojalitetsprogram ”Zinzino4Free”, där du har möjlighet att tjäna gratis produkter varje månad när du delar din upplevelse med vänner och familj.

Att skydda planeten är en annan viktig del av vår prenumerationsmodell. Genom att skicka påfyllningar varannan månad kan vi minimera fraktkostnader och fraktvägar, vilket minskar vårt koldioxidavtryck (och ditt).

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. I den osannolika händelsen att du inte är nöjd, kontakta först din partner. Om du fortfarande vill returnera produkterna kommer du vara tvungen att göra det inom 30 dagar efter att du mottagit din startorder eller ditt engångsköp. Kontakta kundtjänst för mer hjälp med returen.

När vi har mottagit produkterna kommer vi att återbetala produkter som inte har använts eller öppnats minus fraktkostnaden. För de produkter som använts eller inte returneras kommer ordinarie försäljningspris att dras av. Packa produkterna väl eftersom Zinzino inte ansvarar för eventuella transportskador eller fraktkostnader.

Returer ska skickas som brev eller paket och inte som postförskott. Om så önskas.