Cart
Shopping cart
Health • perjantai 18. syyskuuta 2020 • 3 min

LeanShaken taustalla vaikuttava tiede, joka todistaa sen tehokkaaksi ateriankorvikkeeksi

by Zinzino

Elämme yhteiskunnassa, jossa painon pudottaminen ei ole kovinkaan helppoa. Useimmat meistä työskentelevät työpöydän ääressä – tai tällä hetkellä kotona – minkä seurauksena istumme paikoillamme kolmasosan päivästä. Kun tämä yhdistetään siihen, miten nykyruokaa tuotetaan, säilytetään ja valmistetaan, ei ole ihme, että kilojen pudottaminen (ja niiden pitäminen poissa) on jatkuva haaste monille ihmisille.

Ateriankorvikepirtelöt eivät aina ole olleet kovin hyvässä maineessa, sillä monet tuotemerkit keskittyvät makuun ravitsemuksen sijaan. Zinzinon LeanShake on todiste siitä, ettei kummastakaan tarvitse tinkiä.

LeanShake on toimiva ateriankorvikevaihtoehto, joka varmistaa tasapainoisen ruokavalion ja auttaa painonhallinnassa. Jos haluat pudottaa painoa1, korvaa kaksi ateriaa päivässä LeanShakella. Jos taas toiveenasi on säilyttää nykyinen painosi terveellisellä tavalla, käytä LeanShakea yhden aterian sijasta. Ja jos tavoitteena on kunnon ja lihasten kehittyminen2, käytä kerran tai kahdesti päivässä ennen treeniä tai sen jälkeen.

Tavallisesti pienempiä aterioita syövien henkilöiden kohdalla LeanShake voi auttaa tyynnyttämään näläntunteen aterioiden välillä.

Pudota painoaja kasvata lihasmassaa (sekä ”hyviä” suolistobakteereita)

Se on herkullinen (kyllä, herkullinen) ateriankorvike, joka on suunniteltu painon pudotukseen1, kun sillä korvataan kaksi ateriaa vähäenergisen ruokavalion yhteydessä. Se myös tukee lihasten kehittymistä2, Zinzinon oma proteiinisekoituksen ansiosta.

Lisäksi LeanShake tasapainottaa mikrobistoa suoliston terveyden edistämiseksi. Se sisältää ZinoBiotic-ravintokuitusekoitusta, joka tukee ”hyvien” bakteerien kasvua paksusuolessa. LeanShake ”ruokkii” intuitiivisesti näitä mikrobeja ja kasvattaa niiden prosentuaalista määrää. LeanShaken (ja ZinoBioticin) teho perustuukin siihen, että ne stimuloivat ”hyvien” bakteerien kasvua koko paksusuolessa. Nämä ”hyvät bakteerit” taas auttavat ravintokuitujen käymisprosessissa, vitamiinien tuottamisessa ja immuunijärjestelmän kehittymisessä paremmaksi.

Prosessoitujen ja ultraprosessoitujen ruokien (ruokia, joissa on runsaasti sokeria ja rasvaa) määrän vähentämisellä on oma osansa suoliston paremman terveyden takaamisessa. Lisäksi monenlaisten kasvipohjaisten ruokien nauttiminen on tärkeää yleisen terveyden kannalta. Pyri myös varmistamaan, että ruokavaliosi on runsaskuituinen3 suoliston terveyden tukemiseksi.

LeanShakella on matala glykeeminen kuorma, ja sen aromit tulevat luonnollisista lähteistä, kuten hunajajauheesta ja steviasta. LeanShake antaa keholle älykkään sekoituksen proteiineja, kuituja ja rasvahappoja sekä yli 25 vitamiinia ja kivennäisainetta, joita keho tarvitsee painon pudottamisessa ja treenaamisessa – ja tämä kaikki vain 231 kalorin annoksessa.

leanshake-vanilla-blogg.png

Proteiineja, kuituja ja rasvahappoja – ja saatavana on myös maidottomia ateriankorvikepirtelövaihtoehtoja

LeanShake Strawberry ja LeanShake Chocolate sisältävät heraproteiini-isolaattia ja maitoproteiinitiivistettä, joissa molemmissa on runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Proteiinit tukevat lihasten kehittymistä2, ja lisäksi ne edistävät luuston pysymistä normaalina4. Ja proteiineista puheen ollen, näissä kahdessa makuvaihtoehdossa on parasta proteiinin lähdettä, jota kehosta löytyy luonnostaankin: nimittäin kollageenipeptidiä. Ja myös hera- ja maitoproteiinit ovat edullisia keholle. Vegetaariset maidottomat vaihtoehdot Vanilla ja Berry taas sisältävät herne- ja kauraproteiinia.

LeanShaken älykäs ravintokuitusekoitus stimuloi hyödyllisten suolistomikrobien kasvua ja säilymistä suolistossa. Korkea kuitupitoisuus3 auttaa lisäämään ulostemassaa5. Zinzino ei ole myöskään jättänyt käyttämättä tilaisuutta parantaa omega-6:3-suhteen tasapainoa. LeanShake nimittäin sisältää alfalinoleenihappoa ja beetaglukaaneja, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja kolesterolitasoja6 7.

meal-replacement-chocklate.jpeg

Paranna fyysistä kuntoasi, käytä LeanShakea

Zinzinon LeanShake-ateriankorvikkeella on mahdollista pudottaa painoa1 ilman, että ravintoaineiden saanti kärsii. Kurkista vaikka ravintoaineluetteloon niin näet, kuinka tehokas LeanShake todella voi olla ruokavaliotasi ja treeniohjelmaasi ajatellen.

Se on herkullinen ateriankorvike, joka tyynnyttää näläntunteen ja jonka nauttimista ei malta odottaa (ja jota ei halua jättää pois ruokavaliosta).

Kippistä hyvälle terveydelle ja juo tämä superruokasekoitus. Kvinoan kaltaiset ainesosat antavat sille täyteläisen pehmeän koostumuksen, ja ananasuutejauheen kaltaiset aromit makeuttavat sen luonnollisesti.

Napsauta tästä päästäksesi herkullisiin LeanShake-resepteihin. 

* Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä väittämiä. Tämä tuote ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisemiseen.

1. Kahden päivittäisen aterian korvaaminen ateriankorvikkeella vähäenergisen ruokavalion

Kahden päivittäisen aterian korvaaminen ateriankorvikkeella vähäenergisen ruokavalion yhteydessä edistää painonpudotusta. Jotta väite voidaan esittää, elintarvikkeen on täytettävä direktiivin 96/8/EY 1 artiklan 2 kohdan b alakohdassa säädetyt elintarvikkeita koskevat eritelmät. Väitetyn vaikutuksen saavuttamiseksi kaksi ateriaa päivässä on korvattava ateriankorvikkeella.

2. Proteiini edistää lihasmassan kasvua

Proteiini edistää lihasmassan kasvua. Proteiini edistää lihasmassan säilymistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on proteiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen PROTEIININ LÄHDE mukaisesti.

3. Väite, jonka mukaan elintarvike on runsaskuituinen

Väite, jonka mukaan elintarvike on runsaskuituinen, ja mikä tahansa muu väite, jolla on kuluttajalle oletettavasti sama merkitys, voidaan esittää vain, mikäli tuote sisältää ravintokuituja vähintään 6 g/100 g tai 3 g/100 kcal.

4. Proteiini edistää lihasmassan kasvua

Proteiini edistää lihasmassan kasvua. Proteiini edistää lihasmassan säilymistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on proteiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen PROTEIININ LÄHDE mukaisesti.

5. Ohrajyvän kuitu edistää ulostemassan lisääntymistä

Ohrajyvän kuitu edistää ulostemassan lisääntymistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää kyseistä kuitua runsaasti asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen RUNSASKUITUINEN mukaisesti.

6. ALA edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina

Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on ALA:n lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen OMEGA3-RASVAHAPPOJEN LÄHDE mukaisesti. Kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta.

7. Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina

Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää vähintään 1 g:n kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden lähteiden seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja määriteltyä annosta kohti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden betaglukaanien seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja.