Cart
Shopping cart
Skincare • torstai 1. kesäkuuta 2023 • 2 min

Saavuta hehkuva iho näillä kahdella päivittäin käytettävällä tuotteella

by Zinzino

Kun ajattelet kauneutta, mitä mielesi silmä näkee? Symmetriaa ja tasaisen värisen ihon? Hehkuvan rusketuksen? Nämä ovat stereotyyppisiä kuvauksia kauneudesta, sellaisia jotka olemme yhteiskunnassamme omaksuneet. Mutta kauneus on, niin kuin sanotaan, katsojan silmässä. Me kaikki koemme sen subjektiivisesti ja yksilöllisesti. Yhteiskuntana alamme vähitellen sysätä kauneusihanteita syrjään ja ymmärtää, että yksilöllisyys on ”se juttu”. Todellinen, hehkuva kauneus ei ole mikään hetkellinen trendi.

Kauneuden renessanssi: radikaalia oman itsensä rakastamista

Kaikki tuntevat ihmisen, joka huokuu itsevarmuutta, mutta ei perinteiseen tapaan. Hänessä on viehätysvoimaa, jota on vaikea määritellä. Todellinen kauneus on nimittäin ihmisen ainutlaatuisuuden hyväksymistä ja siitä iloitsemista. On myös olemassa tuotteita, jotka auttavat ymmärtämään tämän ja herättämään hyvänolon tunteen. Koska elimistösi on epätasapainossa, on hyvää oloa vaikea kokea.

Palauta sisäinen tasapainosi  

Nopeatempoisessa modernissa maailmassa elimistö joutuu epätasapainoon. Ihmisistä 95 prosentilla omega-6:3-suhde on epätasapainossa (ilman, että he ovat siitä tietoisia). Terveellinen suhde on 3:1, mutta useimmilla se on 13:1 (tai paljon huonompi asuinpaikasta riippuen), koska kulutamme liian paljon omega-6-rasvahappoja emmekä tarpeeksi tärkeitä omega-3-rasvahappoja.

Suhteen palauttaminen tasapainoon on ratkaisevan tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta (ja sen kannalta, kuinka koet itsesi). Saat omega-6:3-suhteesi selville BalanceTestin ja sitä seuraavan BalanceOil-hoidon avulla – tämä tuote on ainutlaatuinen yhdistelmä omega-3-rasvahappoja, D-vitamiinia ja polyfenoleja, jotka auttavat saavuttamaan 3:1-suhteen noin 90 päivässä.

BalanceOil-tuotteella on useita Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n hyväksymiä etuja, kuten normaalin aivojen1, sydämen2, immuunijärjestelmän3, lihasten4 ja luiden toiminnan palauttaminen5. Se suojaa veren lipidejä hapettumisstressiltä6 ja sillä on tärkeä rooli solujen jakautumisessa7.

Stressi, laihduttaminen ja muutokset ruuan laadussa voivat horjuttaa tätä sisäistä harmoniaa. BalanceOil palauttaa elimistön takaisin luonnolliseen tilaansa, jossa se kukoistaa eniten.

zz-skin-serum.jpeg

Kaunista ihosi

Sama koskee suurinta elintä – ihoa. Hormonit, tunteet ja elämäntapa voivat aiheuttaa kaaoksen ihon laadussa ja himmentää hehkuvaa ihoa.

Zinzino 24-hour Skin Serum on järjestelmällinen tapa lähestyä ikääntymistä (ja kauneutta). Se rakentaa uudelleen soluväliainetta, joka vastaa ihon kimmoisuudesta ja joustavuudesta.

Soluväliaine on geelimäinen mikrokuituverkko, jota sen ympäröimät solut tuottavat. Se sisältää polysakkarideja, vettä ja kollageeniproteiineja, joiden ansiosta  iholla  on hämmästyttävä kyky korjata itse itseään. Zinzinon Skin Serum -seerumin sisältämät ainesosat vaikuttavat tähän väliaineeseen auttaen suojaamaan, korjaamaan ja uudelleenrakentamaan sitä (ja se myös näkyy ihossasi).

Se, että lähestyt fyysistä terveyttäsi monitahoisesti sisällyttäen arkeesi BalanceOil- ja Skin Serum -tuotteet ja iloitset ainutlaatuisuudestasi, on vapauttavaa. Palauta elimistösi tasapaino – aloita omega-6:3-suhteesta ja ihosta.

* Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä väittämiä. Tämä tuote ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisemiseen.

1. DHA contributes to the maintenance of normal brain

DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää vähintään 40 mg DHA:ta / 100 g ja 100 kcal. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta. Äidin dokosaheksaeenihapon (DHA) saanti tukee sikiön ja rintaruokinnassa olevien imeväisten aivojen normaalia kehitystä. Raskaana oleville ja imettäville naisille on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta aikuisille suositellun omega-3-rasvahappojen päiväsaannin lisäksi, eli 250 mg DHA:ta ja EPA:ta. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, josta DHA:ta saadaan vähintään 200 mg päivässä.

2. DHA and EPA contribute to the maintenance of normal blood

DHA ja EPA edistävät veren triglyseridipitoisuuksien pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, josta EPA:ta ja DHA:ta saadaan 2 g päivässä. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla EPA:ta ja DHA:ta 2 g päivässä. Jos väite esitetään ravintolisästä ja/tai täydennetystä elintarvikkeesta, kuluttajille on lisäksi ilmoitettava, ettei EPA:n ja DHA:n yhdistetty päivittäinen lisäsaanti saa olla enemmän kuin 5 g. DHA edistää veren triglyseriditason pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, josta DHA:ta saadaan 2 g päivässä ja joka sisältää DHA:ta yhdessä eikosapentaeenihapon (EPA) kanssa. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla DHA:ta 2 g päivässä. Jos väite esitetään ravintolisästä ja/tai täydennetystä elintarvikkeesta, kuluttajille on lisäksi ilmoitettava, ettei EPA:n ja DHA:n yhdistetty päivittäinen lisäsaanti saa olla enemmän kuin 5 g.

3. Vitamin D contributes to immune system

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.

4. Vitamin D normal muscle function

D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.

5. Vitamin D normal bones

D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.

6. Olive oil polyphenols

Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen ruokavaliossa tyydyttymättömillä rasvoilla edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Öljyhappo on tyydyttymätön rasva. Väite voidaan esittää vain oliiviöljystä, joka sisältää vähintään 5 mg hydroksityrosolia ja sen johdannaisia (esim. kompleksinen oleuropeiini ja tyrosoli) 20 g:aa oliiviöljyä kohti. Kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 20 g oliiviöljyä.

7. Vitamin D cell division

D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.