Cart
Shopping cart


Ravintolisät kasvaville supersankareille

Hauska ja toimiva tapa turvata lastesi ravitsemukselliset tarpeet.


Ravintolisät kasvaville supersankareille

Hauska ja toimiva tapa turvata lastesi ravitsemukselliset tarpeet.

Pureskeltavat monivitamiinit

16 välttämätöntä ravintoainetta yhdessä lisäravinteessa, joka on tutti frutti -makuinen ja sokeriton

BalanceTest + BalanceOil

Selvitä ja palauta lapsesi välttämättömät omega-3-tasot.

Tutti frutti -makuinen omega-3

Helposti nieltävä koostumus ja tarkat annostussuositukset

Tässä sinulle mielenrauhaa!

Jopa 50 % nykyisin syömästämme ruoasta on ultraprosessoitua ja ravitsemuksellisesti heikkolaatuista. Ei ole helppoa pysyä kärryillä siinä, mitä lapsesi haluavat syödä, mitä heidän tulisi syödä ja mitä he todella syövät. Lisäravinteemme auttavat sinua korjaamaan ravitsemukselliset puutteet ja luomaan terveellisiä elämäntapoja, jotka kestävät koko eliniän.

Multify

Monipuolinen immuunilisä, jonka vanhemmat ovat luoneet, jonka tiede vahvistaa ja jonka lapset ovat hyväksyneet.Tuote lyhyestiAsiantuntijan näkemyksiä

Huolellisesti valitut vitamiinit, kivennäisaineet, beetaglukaanit ja koliini

Sokeriton, tutti frutti -makuinen

Tukee normaalia immuunijärjestelmää, kasvua ja luuston kehitystä

Multify on The Vegan Societyn sertifioima

Huolellisesti valitut, tinkimättömästi hankitut ainesosat

Ainutlaatuinen Zinzinon kehittämä yhdistelmä sisältää 16 välttämätöntä ravintoainetta, jotka on tarkoin valittu tukemaan kasvavaa ihmistä.

BalanceTest

Välttämätön omega-3-tarkastus koko perheelle

Seuraa perheesi yksilöllisiä tarpeita ja räätälöi annostus sen mukaan.

• Henkilökohtaiset rasvahappoprofiilit
• Eri terveysindikaattorit, jotka auttavat ymmärtämään jokaisen ravitsemuksellisia tarpeita
• Lasten rasvahappojen tavoitearvoihin perustuvat annostussuositukset

BalanceTest

Välttämätön omega-3-tarkastus koko perheelle

Seuraa perheesi yksilöllisiä tarpeita ja räätälöi annostus sen mukaan.

• Henkilökohtaiset rasvahappoprofiilit
• Eri terveysindikaattorit, jotka auttavat ymmärtämään jokaisen ravitsemuksellisia tarpeita
• Lasten rasvahappojen tavoitearvoihin perustuvat annostussuositukset

BalanceOil Tutti Frutti

Lapsiystävällinen omegaravintolisä, jossa on erityiset annostussuositukset.Tuote lyhyestiAsiantuntijan näkemyksiä

Tukee immuunijärjestelmän, silmien ja aivojen normaalia toimintaa

Helposti nieltävä koostumus

Ikäkohtaiset annostusohjeet

BalanceOil on Friend of the Sea -järjestön sertifioima

Omega-3-tuote, joka on lähempänä rasvaista kalaa kuin kalaöljyä

Luonnollisesti suunniteltu hoitamaan lapsesi välttämättömiä omega-3-tasoja puhtaasta kalaöljystä ja ekstra-neitsytoliiviöljystä koostuvalla mullistavalla sekoituksella.

Saat mielenrauhaa kirjallisessa muodossa

Lapsille tarkoitettujen ravintolisiemme ainesosat tarjoavat erilaisia terveyshyötyjä. Lue lisää EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) arvioimista ja EU:n hyväksymistä terveysväitteistä kunkin tuotteen tuote-esitteestä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kyllä. Suosittelemme BalanceOil+:aa 2-vuotiaasta alkaen ja Multifyta 4-vuotiaasta alkaen.

Sekä BalanceOil+ että Multify tukevat normaalia immuunijärjestelmää, mutta BalanceOil+ tukee lisäksi silmien ja aivojen normaalia toimintaa ja Multify lasten kasvua ja luuston kehitystä.

Ei. BalanceOilissa käyttämämme aromi on nestemäinen, kun taas Multifyssä aromi on jauhemainen. Molemmat ovat tutti frutteja, mutta niiden aromi ei ole identtinen. BalanceOil Tutti Fruttissa on sitruksen, vadelman, mehukkaan vaniljan, banaanin, päärynän, laventelin ja vihermintun sävyjä. Multify maistuu sekä makealta että happamalta. Makea tunne muuttuu happamaksi, kun otat ensimmäisen puraisun.

Multify on Zinzinon kehittämä 16 välttämättömän ravintoaineen yhdistelmä, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, beetaglukaania ja koliinia. Tämä ainutlaatuinen koostumus on valittu erityisesti edistämään lasten immuunijärjestelmän, kasvun ja luuston normaalia kehitystä, mutta se tukee myös koko kehoa koko elämän ajan ja kaikkia perheenjäseniä.

Tutkijaryhmämme tiedemiehet ja asiantuntijat ovat huolella valinneet 16 keskeistä ravintoainetta, joita monet lapset ovat vaarassa saada liian vähän päivittäisiin yksilöllisiin tarpeisiinsa nähden. Tämä on seurausta siitä, että ruokavaliossamme on paljon ultraprosessoituja elintarvikkeita, joiden ravitsemuksellinen laatu on tyypillisesti heikko. Lasten välttämättömien ravintoaineiden tarve eroaa aikuisten tarpeesta ja lasten tarve vaihtelee iän sekä kokonaisruokavalion mukaan. Multifyn lapsille räätälöityjen annosteluohjeiden avulla parheet voivat täydentää lapsen ravintoa sekä iän että kokonaisruokavalion perusteella - joka voi vaihdella eri viikkojen ja vuoden aikana.

BalanceOil Tutti Frutti on erinomainen omega-3-vaihtoehto lapsille, jotka eivät pidä kalan mausta ja hajusta. Koska huomattava osa lapsista voi olla yliherkkiä erilaisille hedelmille ja marjoille, halusimme makuprofiilin, joka on sekä siedettävä että houkutteleva. Tutti frutti on tunnettu makuprofiili, joka on turvallinen, tuttu ja allergiaystävällinen.

Multify sisältää huolellisesti kehitetyn sekoituksen synteettisiä ja luonnollisia ainesosia, jotka on valittu keskittyen sekä makuun että laatuun. Vaikka tämä tietoisesti valittu yhdistelmä ei koostu kokonaan luonnollisista ainesosista, sillä on tärkeä tarkoitus. Tärkein tavoitteemme oli luoda maukas pureskeltava monivitamiini, jota lapset ottavat mielellään joka päivä. Olemme sisällyttäneet synteettisiä ainesosia luonnollisten ainesosien rinnalle. Tällä tavoin olemme onnistuneet poistamaan makurajoitteet, jotka usein liittyvät pureskeltavien tablettien sisältämiin luonnollisiin yhdisteisiin. Tämä huolellinen lähestymistapa varmistaa, että Multify ei ainoastaan innosta makunystyröitä, vaan tarjoaa myös ylivoimaisia ravitsemuksellisia hyötyjä. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen valinnan monivitamiinien joukossa.

Ei. Tuote on sokeriton, eikä se vaikuta haitallisesti suun terveyteen. Makeutusaineet ovat sekoitus steviaa (luonnollinen), sukraloosia (synteettinen) ja ksylitolia (luonnollinen).

Riippumatta siitä, käyttääkö lisäravinnetta lapsi vai aikuinen, suosittelemme aina aloittamaan lisäravinteiden käytön BalanceTestilla, jotta saat täsmälliset annosteluohjeet. Älä yliannostele. Suosittelemme 0,20 ml painokiloa kohti 2-10-vuotiaille lapsille, joiden paino on enintään 40 kg. Jos et kuulu tämän kuvauksen piiriin, käytä 0,15 ml painokiloa kohti. Sinun tulisi kuitenkin aina antaa BalanceTestin määrittää, sopiiko annos sinulle.

Jotta lasten ravitsemukselliset tarpeet täyttyisivät, kun heille annetaan omega-3-rasvahappoja, he tarvitsevat annostelusuosituksia, jotka perustuvat heidän omaan rasvahappoprofiiliinsa. Painotaulukko ei riitä ohjeeksi. Yksilölliset tekijät, kuten ikä, paino, mahahappo, geenityyppi ja jopa tietyt allergiat vaikuttavat omega-3:n imeytymiseen. Lapsilla on erilainen fysiologinen rakenne kuin aikuisilla, sillä heidän aineenvaihduntansa on nopeampi, immuunijärjestelmä ei ole kehittynyt ja solujen jakautuminen nopeampaa. Kaikki nämä vaikuttavat heidän yleiseen omegatasapainoonsa ja rasvahappoprofiiliinsa. Ei ole mahdollista tehdä järkevää johtopäätöstä siitä, mikä on lapsesi optimaalinen omega-3-veriarvo, jos hänen omega-3-arvojensa alku- ja lopputaso ei ole tiedossa. Vain tieteellinen rasvahappoverikoe voi kertoa sen. Zinzino BalanceTest on ensimmäinen omega-rasvahappojen mittausväline, joka ottaa huomioon nämä erot lasten kohdalla ja lasten omega-tavoitearvojen perusteella (koskee alle 10-vuotiaita lapsia). BalanceTestin tarkat tulokset esitetään sarjana eri terveysindikaattoreita, jotka auttavat vanhempia ymmärtämään lastensa ainutlaatuisia ravitsemuksellisia tarpeita, seuraamaan lisäravinteiden saantia ja räätälöimään annostuksen.

Koliini on välttämätön ravintoaine, jota on luonnostaan esimerkiksi kananmunassa, kanassa, parsakaalissa ja lohessa. Aiemmin se luokiteltiin B4-vitamiiniksi. Kehomme pystyy valmistamaan koliinia vain pieniä määriä, joten yksilöllisten tarpeiden tyydyttäminen on usein vaikeaa. Pohjoismaisissa ravitsemussuosituksissa (2023) todetaan, että lapset sekä raskaana olevat ja imettävät naiset ovat koliinin puutteelle alttiimpia ryhmiä. Siksi päätimme sisällyttää tämän ravintoaineen Multify-valmisteeseen.

Keho tarvitsee koliinia syntetisoidakseen fosfatidyylikoliinia ja sfingomyeliiniä, kahta tärkeintä fosfolipidiä, jotka ovat elintärkeitä solukalvoille. Sitä tarvitaan myös asetyylikoliinin tuottamiseen, joka on tärkeä välittäjäaine muistin, mielialan, lihasten hallinnan ja muiden perustoimintojen kannalta. Koliini on mukana monissa elimistön prosesseissa, kuten solujen rakenteessa, solujen viestinvälityksessä, rasvan kuljetuksessa ja aineenvaihdunnassa, DNA-synteesissä ja terveen hermoston ylläpitämisessä.

Multify-tabletti on luultavasti yksi markkinoiden pienimmistä pureskeltavista tableteista. Se on pienen napin muotoinen ja turvallisempi kuin isompikokoiset tabletit tai nallekarkit! Halusimme, että Multify olisi pureskeltavuudeltaan ja koostumukseltaan sellainen, että lasten olisi helppo pureskella ja sulattaa sitä.

Kyllä. Multify on 100-prosenttisesti vegaaninen, ja The Vegan Society on sertifioinut tuotteen.

Multify on gluteeniton. Ota yhteyttä lapsesi lääkäriin (lastenlääkäriin), jos sinulla on kysyttävää lisäravinteista lapsille, joilla on erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita.

Tätä tuotetta voidaan käyttää 4-vuotiaasta lähtien ja koko elämän ajan. Meillä on erityiset suositukset 4–11-vuotiaille lapsille, 12–18-vuotiaille nuorille ja yli 18-vuotiaille aikuisille.

Ei. Se on pureskeltava tabletti, joten voit joko antaa sen vain liueta suuhusi tai pureskella sitä.

Haluamme, että perheet voivat itse päättää, milloin ravintolisät otetaan. Näin löydetään lapsille paras ajankohta osallistua omaan terveyteensä, ja he voivat aloittaa pureskeltavien tablettien ottamisen omasta tahdostaan. Suosittelemme kuitenkin ravintolisän ottamista aterian yhteydessä mieluiten samalla, kun otat myös BalanceOilia.

Multify ei sisällä rautaa, koska se voi aiheuttaa myrkytysriskin, jos sitä nautitaan liikaa. Lisäksi se vaikuttaa merkittävästi tuotteen makuun. Jätimme myös magnesiumin pois annostuksen turvallisen hallinnan varmistamiseksi ja koska halusimme pureskeltavasta tabletista pienen. Magnesiumin lisääminen olisi kasvattanut kokoa huomattavasti. Lapset saavat usein riittävästi magnesiumia ravinnostaan, ja kun emme sisällytä sitä pureskeltaviin vitamiineihimme, vältytään liiallisen saannin riskiltä, joka voi johtaa ruoansulatuskanavan ongelmiin. Lisäksi magnesium voi raudan tavoin vaikuttaa makuun, mikä on tärkeä seikka lapsille tarkoitetuissa tuotteissa.

Olemme sisällyttäneet Quatrefolicia Multify-valmisteeseen. Osalla maailman väestöstä foolihappo ei imeydy ja metaboloidu ravinnosta tai lisäravinteista, ja he turvautuvat ravintolisiin, joissa folaattipitoisuutta on vähennetty. Quatrefolic erottuu jo pelkästään huomattavan hyvän biosaatavuuden ja stabiliteetin ansiosta. Se imeytyy helposti elimistöön, mikä takaa optimaalisen tehokkuuden ja merkittävät hyödyt kaikille ihmisille. Quatrefolic on erityisen hyödyllinen henkilöille, joilla on erityisiä geneettisiä muunnelmia, jotka voivat vaikuttaa folaattiaineenvaihduntaan. Tämä kattava lähestymistapa folaatin lisäämiseen varmistaa, että Multify vastaa erilaisiin tarpeisiin ja tuottaa luotettavia ja tehokkaita tuloksia.

Zinzino-blogi

Terveys- ja hyvinvointialan näkemyksiä, havaintoja ja inspiraatiota.
(Osa blogin kirjoituksista on saatavilla vain englanniksi).

Terveys
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
tiistai 30. huhtikuuta 2024
Terveys
Choosing the right supplement for kids
tiistai 30. huhtikuuta 2024
Terveys
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
perjantai 3. toukokuuta 2024