Cart
Shopping cart

Vårt bonusprogram

Betala för din första order så är du med i programmet.
Nå nya bonusnivåer och spara pengar.

  • Spara upp till 60% varje månad
  • Tjäna ZinoCash på frakt och dina månadsbeställningar
  • Kvalificera dig för gratis produkter
Lås upp rabatter

Prenumerera på ett Premier Kit för att kvalificera dig för:

upp till 60 % rabatt på produkter

Automatiska leveranser

Påfyllning varannan månad

Lås upp bonusar

ZinoCash är ditt sätt att samla bonusar och vårt sätt att tacka dig!

Första bonusnivån

Få tillbaka dina fraktkostnader i ZinoCash.

Köp ett kit! Betala och få din order
+

När du betalar för din order i sin helhet återbetalar vi fraktkostnaderna i ZinoCash. Exempel: Om din leveranskostnad uppgår till 7 € så kommer du att tjäna 7 ZinoCash.

Månad 1: Betala
Månad 2: Betala och få ordrar
+

Du betalar för dina produkter en gång i månaden. För att minska vår miljöpåverkan kommer de bara att skickas ut varannan månad.

Månad 3: Betala
Månad 4: Betala och få ordrar
+

Du betalar för dina produkter en gång i månaden. För att minska vår miljöpåverkan kommer de bara att skickas ut varannan månad.

Månad 5: Betala
Månad 6: Betala och få ordrar
+

Du betalar för dina produkter en gång i månaden. För att minska vår miljöpåverkan kommer de bara att skickas ut varannan månad.

Andra bonusnivån

Få dina fraktkostnader plus 10 % av hela din order tillbaka i ZinoCash.

Månad 7: Betala
Månad 8: Betala och få ordrar
+

När du har betalat för din sjunde månadsbeställning kommer du att få tillbaka 10 % av hela din order i ZinoCash, plus full återbetalning av fraktkostnaderna.

Exempel: Du prenumererar på en produkt för 40 €, sedan lägger du till en produkt för 30 €. Fraktkostnaden för ordern är 5 €. 40 € + 30 € + 5 € = 75 € * 10 % belöning = 7,5 € + 5 € frakt = 12,5 € ZinoCash kommer att samlas på ditt konto och kan senare lösas in mot gratis produkter.

Hur man byter in ZinoCash mot kostnadsfria produkter

1. Samla ZinoCash

Se till att du samlar nog för att täcka kostnaderna för hela beställningen.

2. Välj produkter

Välj valfria enskilda varor i butikskategorin, exklusive kits.

3. Kontakta oss

Hör av dig till ditt lokala kundtjänst-team.

4. Få kostnadsfria produkter

Dina produkter kommer att levereras samtidigt med din nästa beställning.

Läs mer om vårt bonusprogram för kunder

Lås upp Zinzino4Free-produkter

1. Prenumerera på din favoritprodukt från Zinzino och dela upplevelsen.

2. Hitta fyra vänner som vill bli prenumererande kunder med ett Premier Kit*.

3. Skaffa din egen månatliga premierprenumeration utan kostnad. Allt du betalar är frakt.

*Credits-värdet för dina fyra kunders sammanlagda prenumerationer måste vara fyra gånger högre än ditt eget.

”Lojalitet och långsiktigt åtagande lönar sig alltid på Zinzino och vårt bonusprogram bevisar det!”

Dag Bergheim Pettersen, VD på Zinzino

Vanliga frågor. Enkla svar.

Du blir premierkund automatiskt när du handlar eller börjar prenumerera på en eller fler av våra anpassade produktkit. Du kan nu få upp till 60 % rabatt på dessa Premier Kits. Hör av dig till din närmaste Zinzino Independent Partner eller kontakta kundtjänst för mer hjälp.

Nej. Det är helt gratis att vara kund i vårt bonusprogram. De enda kostnaderna är för de rabatterade produkter du köper inom programmet.

Du kan byta in dina ZinoCash mot kostnadsfria produkter från hela Zinzino-sortimentet, så länge de är beställningar av enstaka varor. Du har två alternativ för att lösa in dina produkter. Gör en beställning och välj alternativet ”Betala senare” eller gör din beställning genom att höra av dig till ditt lokala kundtjänst-team med din lista med produkter.

Dina ZinoCash krediteras automatiskt till ditt personliga konto inom 24 timmar från och med att du genomfört och betalat för en beställning. Dina ZinoCash måste täcka hela beställningens kostnad. Exempel: 200 ZinoCash kan användas för att betala beställningar på högst 200 €. Du kan inte använda dina ZinoCash för att delvis betala för dina produkter, eller för att täcka kostnaderna för en prenumerationsbeställning eller en Premier Kit-beställning.

Dina ZinoCash kommer att löpa ut om du säger upp ditt premierkundabonnemang eller om det går mer än 12 månader mellan dina beställningar. Dina ZinoCash eller ZinoCash-belöningsnivåer kan inte överföras till någon annans konto.

Ditt abonnemang ger dig också åtkomst till en annan del av vårt bonusprogram som kallas ”Zinzino4Free”. När du delar din upplevelse av våra produkter med dina vänner och familj och de blir Zinzino-kunder är du kvalificerad att få dina egna produkter utan kostnad. Fråga din partner om mer information eller kontakta vår kundtjänst.

Nej, det kan du inte. Du kan inte använda dina ZinoCash för att delvis betala för ett köp, eller för att täcka kostnaderna för en prenumerationsbeställning eller en Premier Kit-beställning.

Det är två BalanceTest inkluderade i ditt startkit. Resultaten från det första ger dig ett utgångsmått på din nuvarande hälsa och vilka näringsämnen din kropp saknar. Ditt andra BalanceTest spårar dina framsteg och du kommer att få detta separat efter fyra månader. Tillståndet för vår hälsa är dynamiskt och det tar 120 dagar för cellerna i vår kropp att förnyas. Detta är det perfekta tillfället att kontrollera kroppens respons på näringsämnena och justera ditt intag om du har genomfört ändringar av din livsstil, kost eller dina dagliga rutiner, vilka alla påverkar hur du svarar på mat och näringsämnen. Genom att kontinuerligt övervaka hur din kropp reagerar på kosttillskotten du tar kan du känna dig trygg med att din hälsa är på rätt spår och att våra tillskott verkligen gör skillnad och hjälper dig på vägen.