Cart
Shopping cart


Tilskud til spirende superhelte

Den sjove og funktionelle metode til at sikre dine børns ernæringsmæssige behov.


Tilskud til spirende superhelte

Den sjove og funktionelle metode til at sikre dine børns ernæringsmæssige behov.

Tyggevenlige multivitaminer

Et tilskud med 16 essentielle næringsstoffer i én, sukkerfri og med tutti-frutti smag.

BalanceTest + BalanceOil

Afslør og genopbyg dine børns essentielle Omega-3 niveauer.

Omega-3 med tutti-frutti smag

Drikkevenlig formular og med specifik doseringsanvisning.

Få ro i sindet!

Op til 50% af den mad, vi spiser i dag, er ultraforarbejdet med dårlig ernæringsmæssig kvalitet. Det er ingen nem opgave at navigere efter, hvad dine børn har lyst til at spise, hvad de burde spise og hvad de faktisk spiser. Vores kosttilskud hjælper dig med at bygge bro over den ernæringsmæssige kløft og skabe sunde vaner, der holder hele livet.

Ro i sindet

Multify er certificeret af The Vegan Society og Informed Sport. Ingredienserne i begge kosttilskud giver sundhedsmæssige fordele godkendt af EFSA, Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Multify

Et multi-immun kosttilskud - skabt af forældre, bakket op af videnskaben og godkendt af børn.


Produktet kort fortalt


Indsigt fra eksperten

Omhyggeligt udvalgte vitaminer, mineraler, beta-glucaner og cholin

Sukkerfri og med tutti-frutti smag

Understøtter et normalt immunsystem, vækst og knogleopbygning

Certificeret af The Vegan Society

Omhyggeligt udvalgte, nænsomt udvundet ingredienser

En unik, proprietær blanding af 16 essentielle næringsstoffer, specielt udvalgt til at støtte menneskers vækst.

BalanceTest

Essentiel Omega-3-screening til hele familien

Spor din families individuelle behov og skræddersy doseringen derefter.

• Individuelle fedtsyreprofiler
• Forskellige sundhedsmarkører for at forstå alles ernæringsbehov
• Doseringsanbefalinger baseret på fedtsyremåleværdier for børn

BalanceTest

Essentiel Omega-3-screening til hele familien

Spor din families individuelle behov og skræddersy doseringen derefter.

• Individuelle fedtsyreprofiler
• Forskellige sundhedsmarkører for at forstå alles ernæringsbehov
• Doseringsanbefalinger baseret på fedtsyremåleværdier for børn

BalanceOil Tutti Frutti

Børnevenligt Omega-tilskud med specifikke doseringsanbefalinger.


Produktet kort fortalt


Indsigter fra eksperten

støtter en normal hjerte- og hjernefunktion.

Drikkevenlig formular

Aldersspecifikke doseringsanvisninger

BalanceOil er certificeret af Friend of the Sea

En Omega-3 mere lig de fede fisk end fiskeolie

Naturligt udviklet til at håndtere dit barns essentielle Omega-3 niveauer, med en banebrydende blanding af ren fiskeolie og ekstra jomfru olivenolie.

Få ro i sindet med beviser

Ingredienserne i vores kosttilskud til børn, tilbyder forskellige sundhedsmæssige fordele. Læs mere om de sundhedsanprisninger, der er vurderet af EFSA, den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet, og godkendt af EU, i hvert produkts faktaark.

Svar på oftest stillede spørgsmål

Ja. Vi anbefaler BalanceOil+ fra 2-års alderen, mens vi anbefaler Multify fra 4-års alderen.

Mens både BalanceOil+ og Multify understøtter det normale immunsystem, understøtter BalanceOil+ også normal øjen- og hjernefunktion og Multify understøtter vækst og knogleudvikling hos børn.

Nej. Aromaen vi bruger i BalanceOil er væskebaseret, mens aromaen i Multify er i pulverform. De er begge tutti frutti, men aromaen er ikke identisk. Der er noter af citrus, hindbær, saftig vanilje, banan, pære, lavendel og spearmint i BalanceOil Tutti-Frutti. Multify smager både sødt og syrligt; en sød fornemmelse, der bliver syrlig, når du tager den første bid.

Multify indeholder en proprietær blanding af 16 essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler, beta-glucaner og cholin. Selvom denne unikke formulering er specifikt udvalgt til at bidrage til et normalt immunsystem, vækst og knogleudvikling hos børn, giver den også støtte til hele kroppen gennem hele livet og hvert medlem af familien.

Vores team af forskere og eksperter har nøje udvalgt 16 essentielle næringsstoffer, som mange børn risikerer ikke at indtage nok af, til at opfylde deres daglige individuelle behov. Dette er en konsekvens af vores høje indtag af ultraforarbejdede fødevarer med dårlig ernæringskvalitet. Børns behov for essentielle næringsstoffer adskiller sig fra voksne og deres behov varierer, alt efter alder og overordnet kost. Multify kommer med anbefalinger, der giver familier mulighed for at supplere, baseret på deres barns alder og overordnede kost - som kan variere over uger og i løbet af året.

BalanceOil Tutti Frutti er et fantastisk Omega-3 alternativ til børn, der kæmper med smagen og lugten af ​​fisk. Da mange børn kan være overfølsomme over for en række forskellige frugter og bær, ønskede vi en smagsprofil, der både tolereres og smager godt. Tutti frutti er en velkendt smagsprofil, der både er sikker, velkendt og allergivenlig.

Multify har en gennemtænkt sammensat blanding af syntetiske og naturlige ingredienser, valgt med dobbelt fokus på smag og kvalitet. Selvom den ikke udelukkende består af helt naturlige komponenter, tjener denne bevidste kombination et afgørende formål. Vores vigtigste mål var at skabe en velsmagende tyggevenlig multivitamin, som børn ser frem til at tage hver dag. Ved at inkorporere syntetiske ingredienser sammen med naturlige, har vi overvundet smagsbegrænsninger, der ofte er forbundet med visse naturlige forbindelser i tyggetabletter. Denne omhyggelige tilgang sikrer, at Multify ikke kun begejstrer smagsløgene, men også leverer overlegne ernæringsmæssige fordele, hvilket gør det til et fremragende valg i multivitaminjunglen.

Nej, produktet er sukkerfrit og påvirker ikke mundsundheden negativt. Sødestofferne er en blanding af stevia (naturlig), sucralose (syntetisk) og xylitol (naturlig).

Uanset om du giver tilskud til et barn, eller tager det som voksen, anbefaler vi altid at starte enhver tilskudsrutine med en BalanceTest for at guide dig videre med specifikke doseringsinstruktioner. Overdoser ikke. Vi anbefaler 0,20 ml/kg kropsvægt til børn i alderen 2-10 år med en maksimal grænse på 40 kg. Hvis du ikke er inden for denne beskrivelse, skal du holde dig til 0,15 ml/kg, men du skal altid lade balancetesten afgøre, om doseringen passer til dig.

Når man supplerer med Omega-3, har børn brug for doseringsanbefalinger, baseret på deres unikke fedtsyreprofil, for at opfylde deres ernæringsmæssige behov. Et vægtskema er ikke nok som vejledning. Individuelle faktorer som alder, vægt, mavesyre, gentype og endda visse allergier påvirker optagelsen af omega-3.. Børn har en anden fysiologisk sammensætning end voksne med et højere stofskifte, et umodent immunsystem og hurtigere celledeling, hvilket alt sammen påvirker deres samlede Omega-forhold og fedtsyreprofil. Du kan ikke drage en rimelig konklusion om, hvad dit barns optimale omega-3 blodniveau er, uden at kende deres start- og slut omega-3 niveauer. Kun en videnskabelig fedtsyreblodprøve kan gøre det. Vores BalanceTest er det første Omega-fedtsyremåleværktøj, der tager højde for disse forskelle for børn op til 10 år, baseret på børns Omega-målværdier. De detaljerede resultater fra BalanceTest afsløres i et sæt forskellige sundhedsmarkører, for at hjælpe forældre med at forstå deres børns unikke ernæringsbehov, spore deres kosttilskudsindtag og skræddersy doseringen derefter.

Cholin er et vigtigt næringsstof, der naturligt findes i fødevarer som æg, kylling, broccoli og laks. Det plejede at blive klassificeret som et vitamin B4. Vores kroppe er kun i stand til at lave cholin i små mængder, og det er ofte svært at opfylde vores individuelle behov. Nordic Nutrition Recommendations (2023) identificerede børn, gravide og ammende kvinder, som mere sårbare grupper over for cholinmangel, hvorfor vi besluttede at inkludere dette næringsstof i Multify.

Kroppen har brug for cholin til at syntetisere fosfatidylcholiner og sphingomyelin, to vigtige fosfolipider, der er afgørende for cellemembraner. Det er også nødvendigt at producere acetylcholin, en vigtig neurotransmitter til hukommelse, humør, muskelkontrol og andre grundlæggende funktioner. Cholin er involveret i mange processer i kroppen, herunder cellestruktur, cellekommunikation, fedttransport og stofskifte, DNA-syntese og opretholdelse af et sundt nervesystem.

Multify-tabletten er formentlig en af ​​markedets mindste tyggetabletter. Den er formet som en lille knap og sikrere end større tabletter eller vingummier! Kombineret med dens seje tekstur ønskede vi, at Multify skulle være meget let for børn at tygge og fordøje.

Ja, Multify er 100% vegansk og produktet er certificeret af The Vegan Society.

Multify er glutenfri. Rådfør dig venligst med barns læge (børnelæge), med spørgsmål vedrørende kosttilskud til børn med specifikke kostbehov.

Dette produkt kan indtages fra 4 års alderen og gennem hele livet. Vi har specifikke anbefalinger til børn 4-11 år, unge fra 12 -18 år og til voksne over 18 år.

Nej. Det er en tyggetablet, så du kan enten bare lade den opløses i munden, eller du kan tygge den.

Vi ønsker, at familier skal bestemme, hvornår de skal tage tilskuddet og finde det bedste tidspunkt at få barnet til at deltage i deres eget helbred og begynde at tage tyggemidlet på egen hånd. Vi anbefaler at tage tilskuddet sammen med et måltid, helst samtidig med, at du tager BalanceOil.

Multify indeholder ikke jern, fordi det kan udgøre en risiko for toksicitet, hvis det overdoseres, samtidig påvirker det smagen af ​​produktet markant. Vi udelukkede også magnesium for at sikre sikker dosiskontrol, og fordi vi ønskede en lille tyggetablet. Tilsætning af magnesium ville have øget størrelsen betydeligt. Børn får ofte tilstrækkelig magnesium gennem deres kost, og ved ikke at tilføre det i vores tyggevenlige vitaminer, forhindrer risikoen for overdreven indtagelse, hvilket kan føre til mave-tarmproblemer. Derudover kan magnesium, ligesom jern, påvirke smagen, hvilket er en vigtig overvejelse for produkter beregnet til børn.

Vi har inkluderet Quatrefolic i Multify. En del af verdensbefolkningen, er ude af stand til at optage og metabolisere folinsyre fra mad eller kosttilskud og har derfor behov for en reduceret og methyleret form for folattilskud. Som sådan skiller Quatrefolic sig ud, for sin bemærkelsesværdige biotilgængelighed og stabilitet. Det absorberes let i kroppen, hvilket sikrer optimal effektivitet og væsentlige fordele for alle individer. Quatrefolic er især fordelagtigt for mennesker med specifikke genetiske variationer, der kan påvirke folatmetabolismen. Denne inkluderende tilgang til folattilskud sikrer, at Multify opfylder forskellige behov og leverer pålidelige og effektive resultater.

The reason why individual quantities of these ingredients are not listed is because all sweeteners are written together and combined for their total amount. If they were listed individually, sucralose and stevia would have been at the end of the ingredient list.

Zinzino bloggen

Indsigt, opdagelser og inspiration inden for sundhed og wellness.
(Nogle blogindlæg er kun tilgængelige på engelsk).

Sundhed
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
30. april 2024
Sundhed
Choosing the right supplement for kids
30. april 2024
Sundhed
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
3. maj 2024