Cart
Shopping cart

Mød vores brand-ambassadører

Et liv i balance har uendeligt potentiale. Dem, der repræsenterer vores brand og præsterer bedst, er et ægte bevis på dette. Her er deres personlige historier.

Riikka Lehtonen, finsk volleyball- og beach volley-spiller

Finlands beachvolleystjerne, Riikka Lehtonen, er en lektion i aldrig at give op

Riikka Lehtonen prises som en af de kvindelige volleyballspillere, der har haft størst succes, og hun har fremvist sine talenter i forskellige professionelle klubber i Europa. Hun spillede på professionelt niveau 14 år før hendes karriere rigtig toppede inden for beachvolley.

LÆS HISTORIEN

Riikkas yndlingsprodukter

Morten Aamodt, professionel stærkmand og verdens næststærkeste mand

Morten Aamodt, verdens anden, naturligt stærkeste mand, “mærker forskellen” med Zinzino

Der er et overraskende naturligt aspekt ved stærkmænd. Modsat bodybuilding, som fokuserer på at appellere på det æstetiske plan med opbygning af muskler og masser af olieglinsende arme, som bøjes, handler det at være stærkmand og den naturligt stærkeste mand i verden om fysisk styrke – hvem der kan løfte mest, og ikke om hvem der ser bedst ud på et podie.

LÆS HISTORIEN

Mortens yndlingsprodukter

Krista Uzare, lettisk jetski-racer og verdensmester i 2018

Verdensmesteren i jetski, Krista Uzare

At være verdensmester i jetski ville være tæt på toppen af listen over ‘verdens fedeste job’. Letlands Krista Uzare startede akvacykling med opmuntring fra sin far, som selv er skimester. Siden 2010 har Krista konkurreret på alle verdenshavene. Hun er bare 25 år, og hendes succes vidner om en formidabel ‘kan godt’-holdning.

LÆS HISTORIEN

Kristas yndlingsprodukter

Clas Björling, triatlet og nu personlig triatlon-træner og forelæser

Intet bjerg er for højt til den professionelle triatlon- og adventurerace-deltager, Clas Björling

For nogle atleter er det ikke let kun at vælge én interesse. Tag f.eks. Clas Björling og hans kærlighed for cykling, svømning og løb. Et 30 kilometer løb på tværs af landet her … et 90 kilometer skiløb der … tre kilometers svømning i åbent vand og 300 kilometer cykling. Det er dét, som tænder Clas, en professionel triatlon- og adventurerace-deltager.

LÆS HISTORIEN

Clas' yndlingsprodukter

Sara Hector, alpin skiløber og vinder af fem verdensmesterskaber og to olympiske lege

Sara Hectors oplevelse med at få sin karriere reddet af Zinzino

Som en af verdens ti bedste alpine skiløbere var Sara Hectors karriere nær sluttet for tidligt. Som 27-årig var hun på sit højeste med en række præmier, herunder fem verdensmesterskaber og to olympiske lege i træk.

LÆS HISTORIEN

Saras yndlingsprodukter

Kom i forbindelse med vores Brand Ambassadors på Zinzino bloggen