Cart
Shopping cart

Abonneer uzelf op een beter leven

Uw gezondheid is persoonlijk en niet zomaar een snelle oplossing. Dit is een verbintenis voor de lange termijn en wij staan steeds klaar voor u.

Abonneer uzelf op een beter leven

Uw gezondheid is persoonlijk en niet zomaar een snelle oplossing. Dit is een verbintenis voor de lange termijn en wij staan steeds klaar voor u.

4 redenen om uzelf te abonneren

1.) Een leven in balans bereiken, vergt vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

2.) Een persoonlijke welzijnsadviseur die de weg wijst.

3.) Thuisbezorging op maat en automatische navullingen.

4.) Zwart op wit bewijs dat de supplementen doen wat ze moeten doen.

Een Partner is altijd onderdeel van het pakket

Individueel consult

We bieden u een persoonlijke welzijnsadviseur om u op weg te helpen en te zorgen dat u door blijft gaan.

Een holistische aanpak

We bieden supplementen op maat en zorgen dat uw abonnement past bij uw leven.

Blijvende resultaten

We houden uw voortgang bij om u te helpen uw leven ten goede te veranderen en zo te houden.

Waarom abonneren?

Help zowel uzelf als de planeet

Al onze producten gaan gepaard met een abonnement van minimaal 6 maanden om ervoor te zorgen dat ze de kans krijgen om hun werk te doen in uw lichaam. We sturen u eveneens om de maand op maat gemaakte navullingen. Handig en slim bedacht voor zowel u als onze planeet.

Ontvang automatisch kortingen

Wanneer u zich abonneert op één of meer van onze product kits op maat, wordt u een Premier Klant en kunt u tot wel 40% korting krijgen op onze Premier Kits.

Deel de liefde en ontvang gratis producten

Onze abonnementen geven u ook toegang tot ons loyaliteitsprogramma genaamd “Zinzino4Free” met de kans om elke maand gratis producten te verdienen wanneer u uw ervaring en onze producten deelt met uw vrienden en familie.

Nog vragen?

Koop gewoon een van onze Premier Offer Kits en u zult nooit meer zonder supplementen komen te zitten (al onze kits bevatten een startorder met 2 maanden voorraad en automatische navullingen.) U kunt er eveneens voor kiezen om alleen één van uw favoriete producten van Zinzino te kopen. Nadat u het geselecteerde artikel in het mandje toegevoegd heeft, krijgt u de optie om te kiezen voor een maandelijkse bestelling of om een abonnement te nemen.

Al onze producten worden verkocht via een Zinzino Independent Partner omdat wij geloven dat iedereen instructies en begeleiding nodig heeft op weg naar een betere gezondheid. Uw Partner zal u begeleiden op uw gezondheidsreis en ervoor zorgen dat u gepersonaliseerde producten krijgt die voldoen aan uw specifieke behoeften en doelen.

Ja, al onze producten kunnen eenmalig aangeschaft worden. Houd er rekening mee dat kortingstarieven alleen van toepassing zijn als u zich abonneert als Premier Klant.

Al onze supplementen worden geleverd met een abonnement om de voedingsstoffen de tijd te geven om in uw lichaam zijn werk te doen. U abonneert zich voor minimaal 6 maanden en we sturen u om de maand op maat gemaakte navullingen, om u te helpen uw plan te blijven volgen. De betalingen worden elke maand automatisch afgehandeld, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. We sturen u om de maand een voorraad voor 2 maanden om te besparen op verzendkosten. Uw producten worden rechtstreeks afgeleverd bij het voor u dichtstbijzijnde postkantoor.

Als u een Prepaid Kit koopt betaalt en ontvangt u al uw producten in één keer.

Het abonnement bestaat uit 6 maandelijkse betalingen nadat u uw eerste bestelling betaald heeft. We hebben een opzegtermijn van 30 dagen als u uw abonnement wilt annuleren. Dit is vanwege de tijd die het duurt om de beëindigingsovereenkomst te verwerken.


Let op! U betaalt een maandelijks abonnementsbedrag voor leveringen om de maand. Wanneer u uw eerste bestelling heeft ontvangen en u besluit dat u uw abonnement wilt opzeggen, dient u te wachten tot u uw abonnementsperiode heeft voltooid.

We begrijpen dat het leven niet altijd op rolletjes loopt. Zinzino zal er altijd zijn om uw leven weer in balans te brengen wanneer u weer klaar bent om u vast te leggen. Als u zich in deze situatie bevindt, hebben we een aantal opties voor u. Neem a.u.b. contact op met de Klantenservice als u uw abonnement wilt wijzigen:

Het product wijzigen waar u een abonnement op heeft. Wellicht zijn uw gezondheidsdoelen veranderd en bent u van mening dat u baat zou hebben bij andere producten van Zinzino. Het maakt niet uit welk product u wilt vervangen of verwijderen: wij willen zeker weten dat u de juiste voedingssupplementen van Zinzino ontvangt voor uw huidige gezondheidsdoelen en behoeften.

U kunt uw abonnement maximaal 90 dagen pauzeren.
Het is mogelijk om uw abonnement tussen 1 en 2 facturen per keer te pauzeren, tot maximaal 90 dagen vanaf uw laatste betaling. Neem contact op met ons Klantenserviceteam voor hulp bij het pauzeren van uw abonnement.

Als u het abonnement opzegt voordat de zes maanden voorbij zijn, worden er kosten in rekening gebracht. U betaalt een vast bedrag voor elk product waarop u zich geabonneerd heeft.

Een betere gezondheid is niet even een snelle oplossing. Het is een lange termijn investering en een persoonlijke reis, die dagelijkse toewijding vereist. De periode waarin u uw supplementen ontvangt, hangt samen met de 120 dagen die uw cellen nodig hebben om zichzelf te vernieuwen. Onze op maat gemaakte supplementen, thuisbezorgd met automatische navulling, geven je alles wat je nodig hebt op weg naar een betere gezondheid.

Onze abonnementen worden ook altijd geleverd met een Partner als onderdeel van het pakket, iemand die fungeert als uw persoonlijke welzijnsconsulent om ervoor te zorgen dat uw producten werken met uw specifieke behoeften en doelen.

U doet onze bloedtest (BalanceTest) aan het begin van uw abonnement en vervolgens nogmaals tegen het einde om uw voortgang te volgen en eventuele noodzakelijke wijzigingen in uw gezondheidsplan aan te brengen. Dat is waarom u twee testen ontvangt bij uw abonnement. Eén wordt verstuurd voordat u begint met het innemen van de producten en de andere na 120 dagen, wanneer de cellen in uw lichaam vernieuwd zijn. Op deze manier krijgt u bewijs op schrift dat u het juiste advies heeft gekregen, met producten die hun werk doen en uw lichaam weer in balans brengen.

Ja. Wanneer u een abonnement neemt op één of meer van onze gepersonaliseerde kits, wordt u een Premium Klant. U bespaart tot 60% op extra abonnementen en tot 40% op Premier Kits. Het is de meest kostenefficiënte wijze om de producten van Zinzino te gebruiken. Bovendien geeft een abonnement u toegang tot ons loyaliteitsprogramma Zinzino4Free, waar u de kans krijgt om elke maand gratis producten te verdienen terwijl u uw ervaring deelt met vrienden en familie.

Onze planeet sparen is een ander belangrijk onderdeel van ons abonnementsmodel. Door navullingen om de maand te versturen, kunnen we verzendkosten en -routes minimaliseren, hetgeen onze ecologische voetafdruk (en die van u) beperkt.

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, neem dan eerst contact op met uw partner. Als u toch gebruik wilt maken van uw recht om de producten te retourneren, moet u dit uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw startbestelling of losse aankoop doen. Neem contact op met de Klantenservice voor hulp bij het retourneren.

Nadat wij de producten hebben ontvangen zal de restitutie voldaan worden voor producten die niet gebruikt of geopend zijn, minus de verzendkosten. Producten die gebruikt of niet geretourneerd zijn, worden in mindering gebracht. Verpak de producten goed, aangezien Zinzino niet verantwoordelijk is voor schade tijdens het vervoer of voor verzendkosten.

Retourbestellingen dienen verstuurd te worden als brieven of pakketjes, niet onder rembours of als porto. Indien aangevraagd.