Cart
Shopping cart


Supplementen voor groeiende superhelden

De leuke en functionele manier om de voedingsbehoeften van uw kinderen veilig te stellen.


Supplementen voor groeiende superhelden

De leuke en functionele manier om de voedingsbehoeften van uw kinderen veilig te stellen.

Kauwbare multivitamines

16 essentiële voedingsstoffen in één suikervrij supplement.

BalanceTest + BalanceOil

Achterhaal en herstel de essentiële Omega-3-niveaus van uw kinderen.

Omega-3 met Tutti Frutti-smaak

Makkelijk door te slikken formule met specifieke doseringsaanbevelingen

Hier is wat gemoedsrust!

Tot 50% van het voedsel dat we tegenwoordig eten is ultraverwerkt en heeft een slechte voedingswaarde. Bepalen wat uw kinderen willen eten, moeten eten en ook echt eten is geen eenvoudige taak. Onze supplementen helpen u de voedingskloof te overbruggen en gezonde gewoontes te creëren die een leven lang meegaan.

Multify

Een multi-immuun supplement gemaakt door ouders, ondersteund door wetenschap, goedgekeurd door kinderen.Het product in één oogopslagInzichten van de expert

Zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, bèta-glucanen en choline

Suikervrij, met tutti-fruttismaak

Ondersteunt normale werking van immuunsysteem, groei en botontwikkeling

Multify is gecertificeerd door The Vegan Society

Zorgvuldig geselecteerde en ingekochte ingrediënten

Een unieke mix van 16 essentiële voedingsstoffen die speciaal geselecteerd zijn om groeiende mensen te ondersteunen.

BalanceTest

Essentiële Omega-3 controle voor het hele gezin

Volg de individuele behoeften van uw gezin en pas de dosering hierop aan.

• Gepersonaliseerde vetzuurprofielen
• Verschillende gezondheidsmarkers om ieders voedingsbehoeften te begrijpen
• Doseringsaanbevelingen op basis van de streefwaarden voor vetzuren van kinderen

BalanceTest

Essentiële Omega-3 controle voor het hele gezin

Volg de individuele behoeften van uw gezin en pas de dosering hierop aan.

• Gepersonaliseerde vetzuurprofielen
• Verschillende gezondheidsmarkers om ieders voedingsbehoeften te begrijpen
• Doseringsaanbevelingen op basis van de streefwaarden voor vetzuren van kinderen

BalanceOil Tutti Frutti

Kindvriendelijk Omega-supplement met specifieke doseringsaanbevelingen.


Het product in één oogopslagInzichten van de expert

Ondersteunt normale werking van immuunsysteem, ogen en hersenen

Gemakkelijk in te nemen formule

Leeftijdsspecifieke doseringsinstructies

BalanceOil is gecertificeerd door Friend of the Sea

Een Omega-3 die meer lijkt op vette vis dan visolie

Op natuurlijke wijze ontwikkeld om de essentiële Omega-3-niveaus van uw kind te beheren met een baanbrekende mix van pure visolie en extra vierge olijfolie.

Krijg gemoedsrust zwart op wit

De ingrediënten in onze supplementen voor kinderen bieden verschillende voordelen voor de gezondheid. Lees meer over de gezondheidsclaims die zijn beoordeeld door de EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid, en goedgekeurd door de EU, in het informatieblad van elk product.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Ja. We raden BalanceOil+ aan vanaf 2 jaar en Multify vanaf 4 jaar.

Alhoewel zowel BalanceOil+ als Multify een normaal immuunsysteem ondersteunen, ondersteunt BalanceOil+ ook een normale oog- en hersenfunctie en Multify ondersteunt de groei en botontwikkeling bij kinderen.

Nee. Het aroma dat we gebruiken in BalanceOil is vloeibaar en Multify bevat het aroma in poedervorm. Ze zijn beiden Tutti Frutti, maar het aroma is niet identiek. BalanceOil Tutti Frutti bevat fragmenten van citrusvruchten, frambozen, sappige vanille, banaan, peer, lavendel en groene munt. Multify smaakt zowel zoet als zuur; een zoete sensatie die zuur wordt wanneer u de eerste hap neemt.

Multify bevat een mengsel van 16 essentiële voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, bèta-glucanen en choline. Alhoewel deze unieke formule specifiek is geselecteerd om bij te dragen aan een normaal immuunsysteem, groei en botontwikkeling bij kinderen, biedt het ook ondersteuning voor het hele lichaam gedurende het hele leven en voor elk gezinslid.

Ons team van wetenschappers en formuleringsdeskundigen heeft zorgvuldig 16 essentiële voedingsstoffen geselecteerd, waarvan veel kinderen te weinig dreigen binnen te krijgen om aan hun dagelijkse individuele behoeften te voldoen. Dit komt door onze hoge inname van ultraverwerkte voedingsmiddelen met een doorgaans slechte voedingskwaliteit. De behoefte van kinderen aan essentiële voedingsstoffen verschilt van die van volwassenen en hun behoefte is afhankelijk van de leeftijd en het algemene voedingspatroon. Multify geeft aanbevelingen waarmee gezinnen kunnen bijvoeden op basis van de leeftijd van hun kind en het algemene voedingspatroon - dat kan verschillen tussen weken en gedurende het jaar.

BalanceOil Tutti Frutti is een geweldig Omega-3 alternatief voor kinderen die moeite hebben met de smaak en geur van vis. Omdat een aanzienlijk deel van de kinderen overgevoelig kan zijn voor verschillende soorten fruit en bessen, wilden we een smaakprofiel dat zowel verdraagbaar als aantrekkelijk is. Tutti Frutti is een bekend smaakprofiel dat veilig, vertrouwd en allergievriendelijk is.

Multify bevat een zorgvuldig samengestelde mix van synthetische en natuurlijke ingrediënten, gekozen met een tweeledige focus op smaak en kwaliteit. Hoewel deze bewuste combinatie niet geheel uit natuurlijke componenten bestaat, dient het een cruciaal doel. Ons belangrijkste doel was om een smakelijke kauwbare multivitamine te maken die kinderen elke dag graag innemen. Door naast natuurlijke ingrediënten ook synthetische ingrediënten te gebruiken, hebben we smaakbeperkingen overwonnen die vaak geassocieerd worden met bepaalde natuurlijke bestanddelen in kauwtabletten. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat Multify niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook superieure voedingsvoordelen biedt, waardoor het een opvallende keuze is in het landschap van de multivitamines.

Nee, het product is suikervrij en heeft geen negatieve invloed op de mondgezondheid. De zoetstoffen zijn een mengeling van stevia (natuurlijk), sucralose (synthetisch) en xylitol (natuurlijk).

Of u nu een supplement aan een kind geeft of het als volwassene neemt, we raden altijd aan om elke supplementenroutine te beginnen met een BalanceTest om u vooruit te helpen met specifieke doseringsinstructies. Neem niet te veel. We raden 0,20 ml per kg lichaamsgewicht aan voor kinderen van 2 tot 10 jaar met een maximum van 40 kg. Als u niet binnen deze beschrijving valt, houd dan 0,15 ml per kg aan, maar u moet altijd de BalanceTest laten beslissen of de dosering bij u past.

Wanneer kinderen Omega-3 supplementen gebruiken, hebben ze doseringsaanbevelingen nodig die gebaseerd zijn op hun unieke vetzuurprofiel om aan hun voedingsbehoeften te voldoen. Een gewichtstabel volstaat niet als leidraad. Individuele factoren zoals leeftijd, gewicht, maagzuur, soort genen en zelfs bepaalde allergieën zijn van invloed op de opname van Omega-3. Kinderen hebben een andere fysiologische samenstelling dan volwassenen met een hogere stofwisseling, een onvolgroeid immuunsysteem en snellere celdeling, hetgeen allemaal van invloed is op hun algehele Omega-verhouding en vetzuurprofiel. U kunt geen redelijke conclusie trekken over wat de optimale Omega-3-bloedspiegel van uw kind is zonder hun begin- en eindwaarden voor Omega-3 te weten. Alleen een wetenschappelijke bloedtest van het vetzuurprofiel kan dat aantonen. Onze BalanceTest is het eerste meetinstrument voor Omega vetzuren dat deze verschillen erkent voor kinderen tot 10 jaar, gebaseerd op de Omega streefwaarden voor kinderen. De gedetailleerde metingen van de BalanceTest worden weergegeven in een reeks verschillende gezondheidsmarkers om ouders te helpen de unieke voedingsbehoeften van hun kinderen te begrijpen, hun inname van supplementen bij te houden en de dosering daarop af te stemmen.

Choline is een essentiële voedingsstof die van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals eieren, kip, broccoli en zalm. Vroeger werd het aangemerkt als vitamine B4. Ons lichaam kan slechts in kleine hoeveelheden choline aanmaken en het is vaak moeilijk om aan onze individuele behoeften te voldoen. Nordic Nutrition Recommendations (2023) identificeerde kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven als groepen die een risico lopen om een tekort aan choline te krijgen, daarom hebben we besloten om deze voedingsstof op te nemen in Multify.

Het lichaam heeft choline nodig om fosfatidylcholine en sfingomyeline aan te maken, twee belangrijke fosfolipiden die essentieel zijn voor celmembranen. Het is ook nodig om acetylcholine te produceren, een belangrijke neurotransmitter voor geheugen, stemming, spiercontrole en andere basale functies. Choline is betrokken bij veel processen in het lichaam, waaronder celstructuur, celberichten, transport van vet en metabolisme, DNA-synthese en het behoud van een gezond zenuwstelsel.

Het Multify-tablet is waarschijnlijk één van de kleinste kauwtabletten op de markt. Het heeft de vorm van een piepklein knoopje en is veiliger dan grote tabletten of snoepjes! Door de combinatie met de kauwbare textuur wilden we dat Multify heel gemakkelijk te kauwen en te verteren zou zijn voor kinderen.

Ja, Multify is 100% veganistisch en het product is gecertificeerd door The Vegan Society.

Multify is glutenvrij. Raadpleeg de arts (kinderarts) van uw kind als u vragen heeft over supplementen voor kinderen met specifieke dieetbehoeften.

Dit product kan worden geconsumeerd vanaf de leeftijd van 4 jaar en gedurende het hele leven. We hebben specifieke aanbevelingen voor kinderen van 4-11 jaar, adolescenten van 12-18 jaar en volwassenen ouder dan 18 jaar.

Nee. Het is een kauwtablet, dus u kunt het gewoon in uw mond laten oplossen of u kunt erop kauwen.

We willen dat gezinnen zelf bepalen wanneer ze het supplement innemen en wat het beste moment is om het kind te laten meewerken aan zijn eigen gezondheid en uit eigen beweging te beginnen met het innemen van de kauwtabletten. We raden wel aan om het supplement bij een maaltijd in te nemen, bij voorkeur wanneer u ook BalanceOil inneemt.

Multify bevat geen ijzer omdat het een risico op vergiftiging kan vormen bij overmatige consumptie en het de smaak van het product aanzienlijk beïnvloedt. We sloten magnesium ook uit om te zorgen voor een veilige doseringscontrole en omdat we een kleine kauwtablet wilden. Magnesium toevoegen zou de afmeting aanzienlijk hebben vergroot. Kinderen krijgen vaak voldoende magnesium binnen via hun voeding en door de opname ervan in onze kauwvitaminen te vermijden, wordt het risico op overmatige inname voorkomen, wat kan leiden tot maag- en darmproblemen. Bovendien kan magnesium, net als ijzer, de smaak beïnvloeden, wat een belangrijke overweging is voor producten die bedoeld zijn voor kinderen.

We hebben quatrefoliumzuur toegevoegd aan Multify. Een deel van de wereldbevolking is niet in staat om foliumzuur uit voeding of supplementen op te nemen of te metaboliseren en gebruikt daarom beperkte foliumzuursupplementen. Quatrefoliumzuur onderscheidt zich dan ook door zijn opmerkelijke biologische beschikbaarheid en stabiliteit. Het wordt gemakkelijk opgenomen in het lichaam, hetgeen zorgt voor een optimale effectiviteit en aanzienlijke voordelen voor eenieder. Quatrefoliumzuur is vooral gunstig voor mensen met specifieke genetische variaties die van invloed kunnen zijn op de foliumzuurstofwisseling. Deze inclusieve benadering van foliumzuursuppletie zorgt ervoor dat Multify aan verschillende behoeften voldoet en betrouwbare en effectieve resultaten levert.

De Zinzino blog

Inzichten, bevindingen en inspiratie op het gebied van gezondheid en welzijn.
(Sommige blogberichten zijn alleen beschikbaar in het Engels).

Gezondheid
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
dinsdag 30 april 2024
Gezondheid
Choosing the right supplement for kids
dinsdag 30 april 2024
Gezondheid
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
vrijdag 3 mei 2024