Cart
Shopping cart


Last van hersenmist en vermoeidheid?

Help uw lichaam zichzelf op te laden, te revitaliseren en te herstellen.
Op natuurlijke wijze.


Last van hersenmist en vermoeidheid?

Help uw lichaam zichzelf op te laden, te revitaliseren en te herstellen.
Op natuurlijke wijze.

Ontdek onze herstelsupplementen

Wetenschappelijk bewezen voor een totale reset van de gezondheid.

Viva+
Verlicht stress, verbetert het humeur en verhoogt het gevoel van welzijn.
ZinoGene+
Spoel oude cellen die zich na verloop van tijd in uw lichaam ophopen weg en ondersteun nieuwe DNA-synthese.

Meer informatie

Gemoedsrust zwart op wit

Viva+ is gecertificeerd door The Vegan Society en Informed Sport. De ingrediënten in beide supplementen bieden gezondheidsvoordelen die zijn goedgekeurd door EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Zeg hallo tegen Viva+!

Een spa voor de geest wanneer u zich somber of uitgeput voelt en een goede nachtrust nodig heeft.

Delen

Wat heeft u aan Viva+?

Helpt gewone stress te verlichten

Ondersteunt normale cognitieve functies.

Helpt vermoeidheid te verlichten

Ondersteunt een normaal energieleverend metabolisme

“Gezond blijven is een van de belangrijkste dingen in het leven, voor alle mensen, niet alleen voor atleten.”

Sara Hector, Olympisch skiester, Zweden

Een krachtige combinatie van volledig natuurlijke ingrediënten

Exclusief, zorgvuldig geproduceerd en op natuurlijke wijze ontwikkeld om uw lichaam te voeden en te helpen zichzelf aan te vullen en te herstellen.

Maak kennis met ZinoGene+!

De toekomst van supplementen dieDNA-synthese ondersteunen, celregeneratie stimuleren en baanbrekende resultaten in uw lichaam creëren!

Delen

Wat heeft u aan ZinoGene+?

Draagt bij aan een normale DNA-synthese

Draagt bij aan het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress

Ondersteunt celdeling

Exclusieve, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

Sluit de voedingskloof met een baanbrekende, gepatenteerde mix op basis van 's werelds meest biologisch beschikbare, hoogwaardige ingrediënten.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Saffraan is een van de duurste specerijen ter wereld, met de hand geoogst en verwerkt. We gebruiken affron®, de nieuwe generatie saffraanextract waarbij Spaanse saffraanstempels worden geëxtraheerd met behulp van een hightech proces om de hoeveelheid en het niveau van bioactieve stoffen in de specerij te optimaliseren.

Een dieet dat consistent laag is aan essentiële voedingsstoffen kan in de loop der tijd in ons lichaam zowel mentale als fysiologische functies in gevaar brengen. Het kan onze slaap, ons geheugen en het vermogen om ons te concentreren, beïnvloeden. Viva+ bevat magnesium uit zeewater dat een normaal energieleverend metabolisme ondersteunt en vitamine C uit acerolabessen dat vermoeidheid helpt verlichten.

We raden aan om de tabletten indien mogelijk in de blisterverpakking te bewaren, omdat zowel de houdbaarheid als de hoeveelheid van de werkzame bestanddelen kunnen afnemen wanneer de tabletten worden blootgesteld aan zonlicht, temperaturen en lucht. Als de tabletten echter vlak voor inname (bijvoorbeeld dezelfde dag of de volgende dagen) in de trommel worden gedaan, heeft dit geen significante invloed op de houdbaarheid of de hoeveelheden actieve bestanddelen.

Bruine algen bevatten elementen die fucoïdanen worden genoemd; antikleefverbindingen die het biologische equivalent van Teflon zijn. Ze bevinden zich in de celwanden van de zeewierplant en dienen ter bescherming tegen externe stress. De voedingseigenschappen van fucoïdanen zijn niets nieuws. Fucoïdanen zijn hoogwaardige ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt voor therapeutische doeleinden en we hebben een zeer hoge dosis van dit exclusieve ingrediënt toegepast in Zinogene.

Er zijn veel verschillende curcumine-extracten op de markt, maar er zijn aanzienlijke verschillen als het gaat om hun biologische beschikbaarheid; de hoeveelheid van de voedingsstof die een actief effect heeft in het lichaam. We hebben gekozen voor het wereldwijd bekroonde ingrediënt HydroCurc®, 's werelds meest biologisch beschikbare curcumine. Dit betekent verbeterde opname en daardoor verbeterde werkzaamheid en functionaliteit.

Ja, u kunt het fijnmalen of kauwen. Het smaakt misschien niet zo lekker, maar het effect zou alleen maar positief moeten zijn, omdat de tablet al in kleinere deeltjes is vermalen om meer spijsverteringsfactoren te verbeteren.

ZinoGene+ bevat 0,2 gram sorbitol in 1 tablet, een natuurlijk, gmo-vrije vulstof op basis van tarwe en maïs. Dit is een extreem lage dosis. U dient echter altijd uw arts te raadplegen voordat u een supplement met sorbitol neemt als u deze ziekte heeft.

The Zinzino blog

Health
Saffraan – het aloude superfood
donderdag 9 april 2020
Health
The link between stress, fatigue & aging
donderdag 5 maart 2020
Health
Onmiddellijke (natuurlijke) stemmingsversterkers
donderdag 9 april 2020