Cart
Shopping cart

Ge näring åt hela din kropp. Inifrån och ut.

Huden är vårt största organ och vår yttersta försvarsbarriär. Lägg till biotekniska näringsämnen för huden i din dagliga vetenskapliga tillskottsrutin så ser du till att alla dina organ är i balans.

Ge näring åt hela din kropp. Inifrån och ut.

Huden är vårt största organ och vår yttersta försvarsbarriär. Lägg till biotekniska näringsämnen för huden i din dagliga vetenskapliga tillskottsrutin så ser du till att alla dina organ är i balans.

Schweizisk bioteknisk hudvård möter skandinaviska testbaserade tillskott

Vi är här för att vårda din kropp inifrån och ut. Vi enas i vår holistiska syn på personlig hälsa och välbefinnande med naturliga och vetenskapligt beprövade produkter.

Här kan du tillgodose alla dina behov av vetenskaplig hudvård och personanpassade kosttillskott.

Förstärk ditt naturliga wow.
Inifrån och ut

Det är inte en slump att Zinzino och HANZZ+HEIDII är en perfekt match. Pionjärer inom sina egna områden, båda med banbrytande vetenskap och naturens kraft som ledstjärnor. Tillsammans ser dessa integrerade delar av våra produktfilosofier till att ditt liv är i balans, inifrån och ut.

Vi ger dig vår Magic Swiss Code

En intelligent och multifunktionell vegansk formel med växtstamceller från snöalger och edelweiss. Kombinerat med rent schweiziskt vatten, vitaminer, mineraler och oljor med djupa, högpresterande, antiinflammatoriska och fuktgivande effekter skapar denna välbevarade alpina hemlighet ett fräscht och strålande utseende som både är kraftfullt och vackert – precis som du.

Vår växtbaserade stamcellsteknik

Det här är vår Superior Natural Antioxidant Blend (SNAB)

Vad är vår Anti-Wrinkle Peptide Complex?

Vi tror på högpresterande fuktgivande blandningar

Skydda dig med vår InfraGuard

En 24-timmars hudvårdsrutin

Din hud behöver vårdas från morgon till kväll. Följ en holistisk ren skönhetsrutin där ingredienserna tillåts interagera i separata lager för att maximera effekten på din hud. Ett enkelt sätt att förstärka ditt naturliga wow, dag och natt.

FÖRYNGRA DIN HUD

Skin Serum från Zinzino – en 24-timmars-formula som skyddar och reparerar din huds extracellulära matris.

Vanliga frågor

Vi behöver hudvård som fungerar för vår specifika hudtyp. Precis som Balance-konceptet där du gör ett test för att ta reda på vilka tillskott din kropp behöver, måste även dina hudvårdsprodukter anpassas efter din hudtyp. Vår komplexa näringsrika formel anpassar sig intuitivt till varje unikt hudtillstånd, vilket är anledningen till att produkterna är lämpliga för alla hudtyper, även känslig och aknebenägen hy.

Skin Serum från Zinzino är en fristående produkt som inte är avsedd att ingå i en komplett HANZZ+HEIDII-hudvårdsrutin.

De tar hand om hela kroppen, inifrån och ut. För ett liv i balans krävs en holistisk syn på personlig hälsa. Om du lägger till närande hudvård i din testbaserade personliga kost säkerställer du att alla organ i din kropp presterar som allra bäst, inklusive ditt största organ – huden.

Zinzino blogg

Skincare
Hur du kan ta hand om din hud under varje årtionde av ditt liv
den 28 juni 2022
Recipes
Receptet på smoothie för strålande hud, din nya morgonritual
den 26 juni 2022
Skincare
Hur man får fin och ungdomlig, frisk hud på 30 dagar
den 28 juli 2021