Cart
Shopping cart


Kämpar du mot hjärndimma och utmattning?

Hjälp din kropp att få nya krafter, vitalisera och reparera sig.
Naturligt.


Kämpar du mot hjärndimma och utmattning?

Hjälp din kropp att få nya krafter, vitalisera och reparera sig.
Naturligt.

Utforska våra återställande kosttillskott

Vetenskapligt bevisade för en total återställning av hälsan.

Viva+
Lindra stress, förbättra humöret och öka känslan av välbefinnande.

Läs mer
ZinoGene+
Rensa ut gamla celler som byggs upp i kroppen över tid och stöd syntetiseringen av nytt DNA.

Läs mer

Skriftlig trygghet

Viva+ har certifierats av The Vegan Society och Informed Sport. Ingredienserna i båda kosttillskotten erbjuder hälsoförmåner som är godkända av EFSA, europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Säg hej till Viva+!

Ett spa för sinnet, när du känner dig nedstämd, sliten eller i behov av en god natts sömn.

Dela

Vad innehåller Viva+?

Hjälper till att lindra vanlig stress

Stödjer normala kognitiva funktioner

Hjälper till att lindra trötthet och utmattning

Stödjer normal energigivande metabolism

”Att hålla sig frisk är något av det viktigaste i livet för alla människor, inte bara för idrottare.”

Sara Hector, olympisk alpin skidåkare, Sverige

En kraftfull allians av helt naturliga ingredienser

Exklusiva, noggrant utvalda och naturligt konstruerade för att ge kroppen näring och hjälpa den att förnya och återställa sig.

Möt ZinoGene+!

Framtiden inom tillskott som stödjer DNA-syntesen, stimulerar förnyelsen av celler och ger resultat i din kropp som förändrar allt!

Dela

Vad innehåller ZinoGene+?

Bidrar till normal DNA-syntes

Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

Stödjer celldelning

Exklusiva, noggrant utvalda ingredienser

Slut näringsgapet med en banbrytande, egenutvecklad blandning baserad på världens mest biotillgängliga högkvalitativa ingredienser.

Svar på vanliga frågor

Saffran är en av de dyraste kryddorna i världen, och skördas och behandlas för hand. Vi använder affron® vilket är den nya generationen av saffransextrakt där spanska saffranspistiller utvinns med hjälp av en högteknologisk process för att optimera mängden och nivån av bioaktiva sammansättningar i kryddan.

En kost som konsekvent innehåller låga mängder av viktiga näringsämnen över tid kan påverka både de mentala och fysiologiska funktionerna i kroppen. Det kan påverka vår sömn, vårt minne och vår koncentrationsförmåga. Viva+ innehåller magnesium från havsvatten som stödjer normal energigivande metabolism och vitamin C från acerolabär som hjälper till att lindra trötthet och utmattning.

Vi rekommenderar att du förvarar tabletterna i blisterförpackningen om det är möjligt, eftersom både hållbarheten och mängden aktiva komponenter kan minska när tabletterna utsätts för solljus, värme och luft. Men om tabletterna förpackas i dosetten ungefär då de ska tas (t.ex. samma dag eller dagarna före), så kommer det inte att påverka hållbarheten eller mängden aktiva komponenter på något nämnvärt sätt.

Brunalger innehåller element som kallas fucoidaner, icke-vidhäftande föreningar som är den biologiska motsvarigheten till teflon. De är belägna i algplantans cellväggar och skyddar dem mot yttre påfrestningar. Fucoidaners näringsmässiga egenskaper är inget nytt. Fucoidaner är exklusiva ingredienser som använts i terapeutiska syften i tusentals år och vi har tillsatt väldigt höga doser av denna exklusiva ingrediens i Zinogene.

Det finns många olika kurkuminextrakt på marknaden, men det är stor variation när det gäller deras biotillgänglighet – mängden näringsämnen som har en aktiv effekt i kroppen. Vi har valt den globalt prisbelönta ingrediensen HydroCurc®, som är världens mest biotillgängliga kurkumin. Detta innebär förbättrad absorption och därmed förbättrad effekt och funktionalitet.

Ja, du kan krossa eller tugga den. Det smakar kanske inte så gott, men effekten bör endast bli positiv eftersom tabletten redan är krossad till mindre partiklar för att förbättra flera matsmältningsfaktorer.

En tablett ZinoGene+ innehåller 0,2 gram sorbitol, ett naturligt framställt, GMO-fritt, vete- och majsbaserat fyllnadsmedel. Detta är en extremt låg dos. Men du ska alltid rådfråga din läkare innan du tar ett tillskott med sorbitol om du har denna sjukdom.

The Zinzino blog

Health
Saffran – en forntida superfood
den 9 april 2020
Health
The link between stress, fatigue & aging
den 5 mars 2020
Health
Omedelbara (naturliga) humörförstärkare
den 9 april 2020