Cart
Shopping cart
Health • zondag 5 september 2021 • 3 min

Kunnen de juiste vitaminen mijn immuunsysteem een boost geven?

per Zinzino

We weten allemaal hoe het is als het drukker wordt op het werk en we plots beste vrienden zijn met de take-away op de hoek. We krijgen stress, slapen minder en hebben geen tijd meer om naar de sportschool te gaan. Om ervoor te zorgen dat de jaarlijkse verkoudheid niet komt aankloppen, hebben we allemaal af en toe een helpende hand nodig om een normaal immuunsysteem te behouden.

Het nemen van een multivitamine met mineralen om uw lichaam elke dag de nodige voedingsstoffen te geven, is voor de meeste mensen een goede oplossing. Het is echter geen vervanging voor een gezond en evenwichtig eetpatroon. Een supplement kan gewoon niet tippen aan alle biologisch actieve stoffen die u in voeding aantreft, dus concentreer u vooral op het totale plaatje en specifiek op wat er op uw bord ligt. U krijgt voldoende vitaminen, mineralen en andere microvoedingsstoffen binnen via vezelrijke voeding, zoals zilvervliesrijst en bulgur, maar ook via vlees, gevogelte en vis, fruit, groenten, bonen en granen. Het behoud van een gezonde levensstijl is soms echt een evenwichtsoefening en als je de behoefte voelt om de voedingskloof te overbruggen, zorg er dan voor dat je niet zomaar een supplement uit de schappen haalt. De juiste hoogwaardige supplementen beschermen de eerste verdedigingsbarrière van uw lichaam. Kies een voedingssupplement met alle vitamines, mineralen en fytonutriënten die uw lichaam nodig heeft.

Multivitamine met 22 vitamines en mineralen in één capsule

Als uw net als de meesten van ons, altijd onderweg bent en van alles moet onthouden, maak dan uw ochtendroutine niet onnodig ingewikkeld! Ga voor een alles-in-één, volledig natuurlijk supplement met alle voedingsstoffen die u nodig heeft in één, gemakkelijk door te slikken capsule. Xtend+ van Zinzino, het wereldwijde gezondheids- en wellnessmerk, is een geavanceerd, alles-in-één multi-immuun voedingssupplement met 22 essentiële vitaminen, mineralen en fytonutriënten. Aangezien ons moderne eetpatroon bestaat uit tot 70% ultra bewerkte voedingsmiddelen met weinig essentiële micronutriënten, zou u elke dag meer dan 3.000 calorieën van de meest voedzame voedingsmiddelen moeten eten om deze voedingsstoffen uit uw voeding te halen! De unieke Xtend+ fusie bevat ook 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist, die samen met de rest van de micronutriënten uw immuunsysteem, gezonde botten en gewrichtsfunctie ondersteunen.

xtend.jpeg

Elk lichaam is anders

De volledig natuurlijke ingrediënten in Xtend+ maken van dit supplement een ideale multivitamine voor zowel carnivoren, vegetariërs als veganisten. Wie is er niet dol op vitamine C uit acerola-bessen en vitamine B uit boekweit, carotenoïden, xanthofylen en polyfenolen afkomstig van verschillende soorten fruit, kruiden en groenten?

En, vergeet niet… Volledig natuurlijk betekent ook dat het supplement vrij is van traditionele antiklonter- en vulstoffen die nodig zijn in het productieproces. In plaats daarvan bevat het natuurlijke alternatieven op basis van kokosnoot, rijst en aardappel. Elk lichaam is anders, maar elk lichaam verdient wel de beste zorg. Zorg ervoor dat u een aangepast supplement kiest dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Xtend+ is opgenomen in het Zinzino Gezondheid Protocol, een persoonlijk voedingsplan dat u stapsgewijs informeert over welke supplementen u nodig heeft om uw cellen, darmen en immuunsysteem in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen.