Cart
Shopping cart

De baanbrekers op het gebied van op testen gebaseerde en gepersonaliseerde voeding

De baanbrekers op het gebied van op testen gebaseerde en gepersonaliseerde voeding

De wereld weer in evenwicht brengen. Eén iemand per keer.

“Alles wat we doen draait om u. En we testen uw lichaam om het te bewijzen. Gesteund door de wetenschap, aangedreven door de natuur en geleid door ons sterke Scandinavische erfgoed. We zijn hier om uw leven weer in evenwicht te brengen. Dit is een missie die we elke dag in de praktijk brengen. Wij zijn vastberaden dat er geen twijfel mag bestaan over wat een gezondere manier van leven is.”

Hilde en Ørjan Sæle, oprichters van Zinzino

Het is de next gen nutrition

De weg naar een betere gezondheid is een persoonlijke reis

Wetenschappelijke en vertrouwelijke droge bloedvlektesten vormen de kern van onze dynamische voedingsstrategie. Wij ondersteunen u met feiten en de tools om weloverwogen beslissingen te nemen over uw persoonlijke gezondheid.

Wij hebben de instructies

Stel uw lichaam op de proef en maak een einde aan het gissen. Ontvang voortdurend persoonlijke aanbevelingen en oplossingen op maat. En zwart op wit bewijs dat de supplementen doen wat ze moeten om uw doelen te bereiken.

We Inspire Change In Life

De status-quo uitdagen sinds 2005

Zinzino is ontstaan vanuit een verlangen om anders te denken. Het ondernemerskoppel Hilde en Ørjan Sæle wilde terug naar naar de roots, naar hun grote passie voor het delen van geweldige productervaringen. Ze maakten er hun missie van om de Klantgerichte benadering van directe verkoop terug te winnen. Een gedurfde stap die hun bedrijf ook op de voorgrond bracht op het gebied van op testen gebaseerde, gepersonaliseerde voeding.

Van een kleine Scandinavische startup is Zinzino nu uitgegroeid tot een bedrijf dat vermeld staat aan de Nasdaq First North, als een van de snelst groeiende direct sales-bedrijven op het gebied van gezondheid en welzijn, waarbij het de status quo voortdurend uitdaagt. De klanten komen altijd op de eerste plaats.

Hilde en Ørjan Sæle, oprichters van Zinzino

“"We willen de wereldleider zijn in gepersonaliseerde voeding en preventieve gezondheid."

Dag Bergheim Pettersen, CEO

99
markets across the Globe

>1,000,000
BalanceTests uitgevoerd

1 miljoen
klanten tegen 2025

20 miljoen
klanten tegen 2035

“Gezond blijven is een van de belangrijkste dingen in het leven, voor alle mensen, niet alleen voor atleten.”

Sara Hector, Olympisch skiester, Zweden

Sluit u aan bij onze gemeenschap

Neem een abonnement op een beter leven

Probeer het. Deel het. Begin met het opbouwen van uw bedrijf

We hebben het concept van Omega-supplementen opnieuw gedefinieerd

Een toezegging om bij te dragen aan een betere wereld

We willen ons steentje bijdragen om iedereen een betere manier van leven te bieden. Deze mentaliteit vormt de kern van onze visie om verandering in het leven te inspireren. “Kaizen” is de oude term voor continue verbetering en een kernwaarde om ervoor te zorgen dat we onze visie in praktijk brengen en teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld. Samen met de liefdadigheidsinstantie Glocal Aid zet de Zinzino Foundation zich in voor het creëren van een positieve impact op de levens van Indiase kinderen met programma’s die hen empowerment geven door middel van onderwijs.

Delen

SEK 5.082.165

aan donaties voor Glocal Aid tot dusver

1,000

Kinderen ondersteund door onderwijs

796

Getroffen Indiase families

3,200

Aantal kinderen dat we willen ondersteunen tegen 2025