Cart
Shopping cart


Kosttilskudd for superhelter i vekst

En gøy og praktisk måte å ivareta dine barns ernæringsmessige behov på.


Kosttilskudd for superhelter i vekst

En gøy og praktisk måte å ivareta dine barns ernæringsmessige behov på.

Tyggbar multivitamin

16 essensielle næringsstoffer i et sukkerfritt kosttilskudd med tutti frutti-smak

BalanceTest + BalanceOil

Oppdag og gjenopprett dine barns viktige Omega-3-nivåer.

Omega-3 med tutti frutti-smak

Lett å svelge-mikstur med alderstilpassede doseringsanbefalinger

Trygghet for deg og dine barn!

Opptil 50 % av maten vi spiser i dag, er ultraprosessert og av dårlig ernæringsmessig kvalitet. Det er ikke lett å balansere mellom hva barna ønsker å spise, hva de trenger å spise og hva de faktisk spiser. Våre kosttilskudd hjelper deg å dekke næringsmangler og skape sunne vaner som varer livet ut.

Trygghet – svart på hvitt

Multify er sertifisert av The Vegan Society og Informed Sport. Ingrediensene i begge kosttilskuddene har helsefordeler som er godkjent av EFSA, Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Multify

Et multi-immun kosttilskudd utviklet av foreldre, støttet av vitenskapen og godkjent av barn.


Se Multify her


Hør fra eksperten

Nøye utvalgte vitaminer, mineraler, betaglukaner og kolin

Sukkerfri, tutti frutti-smak

Støtter normalt immunforsvar, vekst og benutvikling

Multify er sertifisert av The Vegan Society

Nøye utvalgte, bærekraftige ingredienser

En unik blanding av 16 essensielle næringsstoffer som er spesielt utvalgt for å støtte mennesker i vekst.

BalanceTest

Essensiell Omega-3-screening for hele familien

Følg med på familiens individuelle behov, og tilpass doseringen deretter.

• Personlig tilpassede fettsyreprofiler
• Ulike helsemarkører for å forstå alles ernæringsbehov
• Doseringsanbefalinger basert på målverdier for fettsyrer for barn

BalanceTest

Essensiell Omega-3-screening for hele familien

Følg med på familiens individuelle behov, og tilpass doseringen deretter.

• Personlig tilpassede fettsyreprofiler
• Ulike helsemarkører for å forstå alles ernæringsbehov
• Doseringsanbefalinger basert på målverdier for fettsyrer for barn

BalanceOil Tutti Frutti

Barnevennlig Omega-kosttilskudd med alderstilpassede doseringsanbefalinger.


Se BalanceOil TuttiFrutti her


Hør fra eksperten

Støtter normal immun-, øye- og hjernefunksjon

Lett å svelge-mikstur

Alderstilpassede doseringsanbefalinger

BalanceOil er sertifisert av Friend of the Sea

Omega-3 som er nærmere fet fisk enn fiskeolje

Naturlig utviklet for å sikre barnets essensielle Omega-3-nivåer med en banebrytende blanding av ren fiskeolje og extra virgin olivenolje.

Få dokumentert trygghet

Ingrediensene i våre kosttilskudd for barn gir ulike helsefordeler. Les mer om helsepåstandene som er godkjent av EFSA, den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet, og godkjent av EU, i faktaarkene for hvert produkt.

Svar på vanlige spørsmål

Ja. Vi anbefaler BalanceOil+ til barn fra 2 år, og Multify fra 4 år.

Mens både BalanceOil+ og Multify støtter et normalt immunsystem, støtter BalanceOil+ også normal øye- og hjernefunksjon, og Multify støtter vekst og benutvikling hos barn.

Nei. Aromastoffene vi bruker i BalanceOil er flytende, mens aromastoffene i Multify er i pulverform. De er begge tutti frutti, men de er ikke identiske. BalanceOil Tutti Frutti har noter av sitrus, bringebær, vanilje, banan, pære, lavendel og mynte. Multify smaker både søtt og surt; en søt opplevelse som blir sur når du tar den første biten.

Multify inneholder en proprietær blanding av 16 essensielle næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, betaglukaner og kolin. Denne unike formuleringen er spesielt utvalgt for å bidra til normalt immunsystem, vekst- og benutvikling hos barn. Den gir også støtte til hele kroppen gjennom hele livet og til hele familien.

Vårt team av forskere og formuleringseksperter har nøye valgt ut 16 viktige næringsstoffer som mange barn risikerer å få i seg for lite av for å dekke sitt daglige, individuelle behov. Dette er en konsekvens av vårt høye inntak av ultraprosesserte matvarer med dårlig ernæringskvalitet. Barns behov for essensielle næringsstoffer skiller seg fra voksnes, og behovet varierer avhengig av alder og kosthold. Multify gir anbefalinger som gjør det mulig for familier å gi kosttilskudd basert på barnets alder og kosthold – som kan variere fra uke til uke og i løpet av året.

BalanceOil Tutti Frutti er et flott Omega-3-alternativ for barn som ikke liker smaken og lukten av fisk. Ettersom en betydelig andel barn kan være overfølsomme for en rekke ulike frukter og bær, ønsket vi en smaksprofil som både er tiltalende og de fleste tåler. Tutti frutti er en velkjent smaksprofil som er både trygg, velkjent og allergivennlig.

Multify har en velutformet blanding av syntetiske og naturlige ingredienser, valgt med et dobbelt fokus på smak og kvalitet. Selv om den ikke utelukkende består av naturlige komponenter, tjener denne bevisste kombinasjonen et viktig formål. Vårt primære mål var å lage en god og tyggbar multivitamin som barn gleder seg til å ta hver dag. Ved å inkorporere syntetiske ingredienser sammen med naturlige, har vi eliminert smaksbegrensninger som ofte forbindes med visse naturlige forbindelser i tyggetabletter. Denne omhyggelige tilnærmingen sikrer at Multify ikke bare frister smaksløkene, men også gir overlegne ernæringsmessige fordeler, noe som gjør den til et enestående valg i multivitaminlandskapet.

Nei, produktet er sukkerfritt og påvirker ikke tannhelsen negativt. Søtningsstoffene er en blanding av stevia (naturlig), sukralose (syntetisk) og xylitol (naturlig).

Vi anbefaler alltid å starte enhver kosttilskuddsrutine med en BalanceTest, uansett om du gir kosttilskudd til et barn eller tar det som voksen, slik at du får spesifikke doseringsanvisninger. Anbefalt dose bør ikke overstiges. Vi anbefaler 0,20 ml/kg kroppsvekt for barn i alderen 2-10 år, med en maksgrense på 40 kg. Hvis du ikke er innenfor denne beskrivelsen, kan du holde deg til 0,15 ml/kg, men du bør alltid la BalanceTest avgjøre om doseringen passer deg.

Når barn tar kosttilskudd med Omega-3, trenger de doseringsanbefalinger basert på deres unike fettsyreprofil for å få dekket sitt ernæringsbehov. En vekttabell er ikke tilstrekkelig som veiledning. Individuelle faktorer som alder, vekt, magesyre, gentype og til og med visse allergier påvirker Omega-3-opptaket. Barn har en annen fysiologisk sammensetning enn voksne, med et høyere stoffskifte, et umodent immunsystem og raskere celledeling, noe som påvirker det totale Omegaforholdet og fettsyreprofilen. Du kan ikke trekke en rimelig konklusjon om hva som er barnets optimale Omega-3-nivå i blodet uten å kjenne til start- og sluttnivåene av Omega-3. Det er det bare en vitenskapelig fettsyreblodprøve som kan gi svar på. BalanceTest er det første måleverktøyet for Omega-fettsyrer som tar høyde for disse forskjellene hos barn opp til 10 år, basert på barnas Omega-nivåer. De detaljerte målingene fra BalanceTest vises i et sett med ulike helsemarkører som hjelper foreldre med å forstå barnas unike ernæringsbehov, følge med på inntaket av kosttilskudd og skreddersy doseringen deretter.

Kolin er et essensielt næringsstoff som finnes naturlig i matvarer som egg, kylling, brokkoli og laks. Det ble tidligere klassifisert som vitamin B4. Kroppen vår produserer kolin i kun små mengder, og det er ofte vanskelig å dekke det individuelle behovet. Nordiske ernæringsanbefalinger (2023) nevner barn, gravide og ammende kvinner som risikogrupper for kolinmangel, og vi har derfor besluttet å inkludere dette næringsstoffet i Multify.

Kroppen trenger kolin for å syntetisere fosfatidylkolin og sfingomyelin, to viktige fosfolipider som er avgjørende for cellemembranene. Det er også nødvendig for å produsere acetylkolin, en viktig nevrotransmitter for hukommelse, humør, muskelkontroll og andre grunnleggende funksjoner. Kolin er involvert i mange prosesser i kroppen, blant annet cellestruktur, cellekommunikasjon, fettransport samt metabolisme, DNA-syntese og opprettholdelse av et sunt nervesystem.

Multify-tabletten er sannsynligvis en av markedets minste tyggetabletter. Den er formet som en liten knapp og er tryggere enn større tabletter eller vingummier! Kombinert med den tyggevennlige konsistensen ønsket vi at Multify skulle være svært lett for barn å tygge og fordøye.

Ja, Multify er 100 % vegansk og produktet er sertifisert av The Vegan Society

Multify er glutenfri. Rådfør deg med barnets lege (barnelege) hvis du har spørsmål om kosttilskudd for barn med spesifikke kostholdsbehov.

Produktet kan tas fra 4 år og oppover. Vi har spesifikke anbefalinger for barn fra 4-11 år, ungdom fra 12-18 år og for voksne over 18 år.

Nei. Multify er en tyggetablett, så du kan enten la den løse seg opp i munnen, eller du kan tygge den.

Vi ønsker at familiene selv skal bestemme når de skal ta kosttilskuddet, og finne det beste tidspunktet for å få barnet til å ta del i sin egen helse og begynne å ta tyggetabletten på eget initiativ. Vi anbefaler at du tar kosttilskuddet sammen med et måltid, helst samtidig som du også tar BalanceOil.

Multify inneholder ikke jern fordi det kan utgjøre en risiko for toksisitet hvis det inntas i for store mengder. Det kan også påvirke produktets smak i betydelig grad. Vi har også valgt bort magnesium for å sikre trygg doseringskontroll og fordi vi ønsket en liten tyggetablett. Ved å tilsette magnesium ville størrelsen ha økt betraktelig. Barn får ofte i seg nok magnesium gjennom kosten, og ved å unngå å inkludere det i våre tyggevitaminer unngår man risikoen for et for høyt inntak, noe som kan føre til mage- og tarmproblemer. I tillegg kan magnesium, i likhet med jern, påvirke smaken, noe som er viktig å ta hensyn til når det gjelder produkter for barn.

Vi har inkludert Quatrefolic i Multify. En del av verdens befolkning er ikke i stand til å ta opp og metabolisere folsyre fra mat eller kosttilskudd, og må derfor ta kosttilskudd med redusert folat. Quatrefolic skiller seg derfor ut med sin enestående biotilgjengelighet og stabilitet. Det absorberes lett i kroppen, noe som sikrer optimal effektivitet og betydelige fordeler for alle individer. Quatrefolic er spesielt fordelaktig for personer med spesifikke genetiske variasjoner som kan påvirke folatmetabolismen. Denne inkluderende tilnærmingen til folattilskudd sikrer at Multify dekker ulike behov og gir pålitelige og effektive resultater.

The reason why individual quantities of these ingredients are not listed is because all sweeteners are written together and combined for their total amount. If they were listed individually, sucralose and stevia would have been at the end of the ingredient list.

Zinzino Blogg

Innsikt, funn og inspirasjon innen helse og velvære.
(Visse blogginnlegg er kun tilgjengelige på engelsk).

Helse
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
tirsdag 30. april 2024
Helse
Choosing the right supplement for kids
tirsdag 30. april 2024
Helse
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
fredag 3. mai 2024