Cart
Shopping cart


Sliter du med hjernetåke og tretthet?

Hjelp kroppen med å lade opp, revitalisere og reparere seg selv.
Naturlig.


Sliter du med hjernetåke og tretthet?

Hjelp kroppen med å lade opp, revitalisere og reparere seg selv.
Naturlig.

Utforsk våre gjennopprettende kosttilskudd

Vitenskapelig bevist for en total helse-reset.

Viva+
Lindrer stress, forbedrer humøret og øker følelsen av velvære.

Les mer
ZinoGene+
Skyller ut gamle celler som bygger seg opp i kroppen over tid, og støtter ny DNA-syntese.

Les mer

Trygghet – svart på hvitt

Viva+ er sertifisert av The Vegan Society og Informed Sport. Ingrediensene i begge kosttilskuddene har helsefordeler som er godkjent av EFSA, Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Si hei til Viva+!

Et spa for sinnet når du føler deg nedfor, utslitt eller trenger en god natts søvn.

Del

Hvordan kan Viva+ hjelpe deg?

Bidrar til å lindre vanlig stress

Støtter normale kognitive funksjoner

Bidrar til å lindre tretthet og utmattelse

Støtter normal energiomsetning

«En av de aller viktigste tingene i livet er å holde seg sunn, og det gjelder for alle mennesker, ikke bare idrettsutøvere.»

Sara Hector, olympisk alpinutøver, Sverige

En kraftfull allianse av helt naturlige ingredienser

Eksklusivt, nøye utvalgt og naturlig utviklet for å gi næring og hjelpe kroppen med å restituere og gjenopprette seg selv.

Møt ZinoGene+!

Fremtidens kosttilskudd som støtter DNA-syntesen, stimulerer celledeling og skaper banebrytende resultater i din kropp!

Del

Hvordan kan ZinoGene+ hjelpe deg?

Bidrar til normal DNA-syntese

Bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress

Støtter celledeling

Eksklusive, nøye utvalgte ingredienser

Dekk kroppens næringsbehov med en banebrytende, proprietær blanding basert på verdens mest biotilgjengelige og avanserte ingredienser.

Svar på vanlige spørsmål

Safran er et av verdens dyreste krydder, og høstes og bearbeides for hånd. Vi bruker affron®, som er den nye generasjonen safranekstrakt der spanske safranarr ekstraheres ved hjelp av en høyteknologisk prosess for å optimalisere mengden og nivået av bioaktive forbindelser i krydderet.

Et kosthold som over tid har et lavt innhold av viktige næringsstoffer, kan svekke både mentale og fysiologiske funksjoner i kroppen. Det kan påvirke søvn, hukommelse og konsentrasjonsevnen. Viva+ inneholder magnesium fra sjøvann som bidrar til et normalt energigivende stoffskifte og vitamin C fra acerolabær som bidrar til å lindre tretthet og utmattelse.

Vi anbefaler at tablettene oppbevares i blisterpakningen, da både holdbarheten og mengden av virkestoffene kan reduseres når tablettene utsettes for sollys, temperatur og luft. Hvis tablettene legges i dosetten i tidsrommet like før inntak (f.eks. samme dag eller påfølgende dager), vil dette imidlertid ikke påvirke holdbarheten eller mengden virkestoffer i nevneverdig grad.

Brunalger inneholder elementer som kalles fucoidaner; non-stick-forbindelser som er den biologiske ekvivalenten til Teflon. De finnes i tangplantens cellevegger og beskytter den mot ekstern stress. Næringsegenskapene til fucoidan er ikke noe nytt. Fucoidaner er eksklusive ingredienser som har blitt brukt til terapeutiske formål i tusenvis av år, og vi har brukt en svært høy dose av denne eksklusive ingrediensen i ZinoGene+.

Det finnes mange forskjellige curcuminekstrakter på markedet, men det er en betydelig variasjon når det gjelder deres biotilgjengelighet; det vil si hvor mye av næringsstoffet som har en aktiv effekt i kroppen. Vi har valgt den globale prisvinnende ingrediensen HydroCurc®, som er verdens mest biotilgjengelige curcumin. Dette betyr forbedret absorpsjon og følgelig forbedret effekt og funksjonalitet.

Det går bra å knuse eller tygge den. Det smaker kanskje ikke like godt, men effekten er positiv ettersom tabletten blir knust til mindre partikler og bidrar dermed til å fremme flere fordøyelsesfaktorer.

1 tablett ZinoGene+ inneholder 0,2 gram sorbitol, et naturlig, ikke-genmodifisert hvete- og maisbasert fyllstoff. Dette er en svært lav dose. Du skal imidlertid alltid rådføre deg med din lege før du tar kosttilskudd med sorbitol hvis du har denne sykdommen.

The Zinzino blog

Insights, findings and inspiration within the health and wellness space.

Helse
Safran – tidenes supermat
torsdag 9. april 2020
Helse
The link between stress, fatigue & aging
torsdag 5. mars 2020
Helse
En umiddelbar (naturlig) humørbooster
torsdag 9. april 2020