Cart
Shopping cart

Møt våre merkevareambassadører

Et balansert liv vil gi et endeløst potensial. Hver enkelt av topputøverne som bærer vår merkevare på armen er et bevis på dette. Dette er deres personlige historier.

Riikka Lehtonen, finsk volleyball- og beach volleyspiller

Den finske beachvolleystjernen Riikka Lehtonen er et levende eksempel på at man aldri skal gi opp

Riikka Lehtonen er den mest fremgangsrike kvinnelige volleyballstjernen i Finland, og flere ulike europeiske proffklubber har fått ha glede av talentet hennes. Hun spilte profesjonelt i 14 år, før karrieren virkelig tok av i beachvolleyball.

LES HISTORIEN

Riikkas favorittprodukter

Morten Aamodt, profesjonell strongman og verdens nest sterkeste mann

Morten Aamodt, verdens naturlig nest sterkeste mann, «merker forskjellen» med Zinzino

Det er noe overraskende naturlig ved strongmen. I motsetning til bodybuilding, som er fokusert på svulmende, estetiske krefter og oljet fleksing av armmuskler, handler det å være en strongman og den naturlig sterkeste mannen i verden om fysisk styrke – hvem kan løfte mest, ikke hvem som tar seg best ut på en scene.

LES HISTORIEN

Mortens favorittprodukter

Krista Uzare, latvisk jetski-racer og verdensmester i 2018

Krista Uzare, verdensmester i jetski

Å være profesjonell jetski-racer må være høyt på listen over «verdens kuleste jobber». Latvias Krista Uzare startet med vannsykkelracing på oppfordring fra faren, som selv er en mesterskapsvinnende skiutøver. Siden 2010 har Krista konkurrert over alle verdens hav. Hennes suksess allerede som 25-åring beviser en imponerende «dette får jeg til»-holdning.

LES HISTORIEN

Kristas favorittprodukter

Clas Björling, triatlet og nå personlig triatlon-trener og foredragsholder

Ingen fjell er høye nok for den profesjonelle triatlonutøveren og adventureraceren Clas Björling

For noen idrettsutøvere er det å velge én interesse man skal dyrke vanskelig. Clas Björling elsker sykling, svømming og løping. Et 30 kilometers terrengløp her … et 90 kilometers skiløp der … svømming i åpen sjø i tre kilometer, og 300 kilometer sykling. Det er dette som girer opp Clas, som er profesjonell triatlon- og eventyrutøver.

LES HISTORIEN

Clas’ favorittprodukter

Sara Hector, alpinist og vinner av fem verdensmesterskap og to OL-deltakelser

Sara Hectors karrierereddende opplevelse med Zinzino

Som en av verdens ti beste alpinister var det like før Sara Hectors karriere tok slutt altfor tidlig. Som 27-åring sto hun på toppen av fjellet med en rekke premier, inkludert fem verdensmesterskap og to OL-deltakelser på rad.

LES HISTORIEN

Saras favorittprodukter

Knytt kontakt med våre Brand Ambassadors på Zinzino-bloggen