Cart
Shopping cart

Voed uw hele lichaam. Van binnen en van buiten.

De huid is ons grootste orgaan en eerste verdedigingslinie. Voeg biotech-voedingsstoffen voor de huid toe aan uw dagelijkse routine met wetenschappelijke supplementen en houd al uw organen in balans.

Voed uw hele lichaam. Van binnen en van buiten.

De huid is ons grootste orgaan en eerste verdedigingslinie. Voeg biotech-voedingsstoffen voor de huid toe aan uw dagelijkse routine met wetenschappelijke supplementen en houd al uw organen in balans.

Zwitserse, biotech huidverzorging ontmoet Scandinavische, op tests gebaseerde supplementen

Wij zijn hier om voor uw lichaam te zorgen, van binnen en van buiten. Verenigd in onze holistische benadering van persoonlijke gezondheid en welzijn met natuurlijke, wetenschappelijk bewezen producten.

Een one-stop-shop voor uw wetenschappelijke huidverzorging en gepersonaliseerde supplementen.

Verbeter je natuurlijke wow.
Van binnen en van buiten

Zinzino en HANZZ+HEIDII zijn niet voor niets een perfecte match. Pioniers binnen onze respectievelijke vakgebieden, geleid door geavanceerde wetenschap en de pure kracht van de natuur. Samen zorgen deze integrale onderdelen van onze beide productfilosofieën ervoor dat u het leven in balans houdt, zowel van binnen als van buiten.

Wij geven u onze Magic Swiss Code

Een intelligente, multifunctionele veganistische formule met plantenstamcellen uit sneeuwalgen en edelweiss. Gecombineerd met puur Zwitsers water, vitamines, mineralen en oliën met diepe, krachtige, ontstekingsremmende en hydraterende effecten, creëert dit goed bewaarde geheim uit de Alpen een frisse, stralende look die zowel sterk als mooi is, net als u.

Onze plantaardige stamceltechnologie

Dit is onze Superior Natural Antioxidant Blend (SNAB)

Wat is ons Anti-Rimpel Peptide Complex?

Wij geloven in hoogwaardige vocht inbrengende complexen

Blijf beschermd dankzij onze InfraGuard

Een 24-uurs huidverzorgingsroutine

Uw huid moet van 's ochtends tot 's avonds verzorgd worden. Volg een holistische schone schoonheidsroutine waarbij de ingrediënten in afzonderlijke lagen op elkaar inwerken om het effect op uw huid te maximaliseren. Een eenvoudige manier om uw natuurlijke wauw te verbeteren, dag en nacht.

Verjong uw huid

Skin Serum van Zinzino - een 24-uurs formule die de extracellulaire matrix van uw huid beschermt en herstelt.

Veelgestelde vragen

We hebben huidverzorging nodig die past bij ons specifieke huidtype. Net als bij het Balance Concept, waarbij u een test doet om te weten welk supplement uw lichaam nodig heeft, moeten uw huidverzorgingsproducten gebaseerd zijn op uw huidtype. Onze complexe, voedingsrijke formule past zich intuïtief aan de unieke omstandigheden van de huid aan. Daarom zijn de producten met opzet geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige en acne-gevoelige teint.

Het Skin Serum van Zinzino is een op zichzelf staand product en niet bedoeld om te worden opgenomen in een complete HANZZ+HEIDII huidverzorgingsroutine.

Het zal het hele lichaam verzorgen, van binnen en van buiten. Een leven in balans vereist een holistische kijk op persoonlijke gezondheid. Door huidverzorgende actuele voeding toe te voegen aan uw op tests gebaseerde gepersonaliseerde voedingsregime, zorgt u ervoor dat elk orgaan in uw lichaam optimaal presteert - inclusief uw huid; de grootste van allemaal.

Zinzino blog

Huidverzorging
Hoe verzorgt u uw huid in de verschillende leeftijdsfases?
dinsdag 28 juni 2022
Recepten
Smoothie recept voor een stralende huid, uw nieuwe ochtendritueel
maandag 26 juni 2023
Huidverzorging
Een jeugdige, gezonde huid in 30 dagen
woensdag 28 juli 2021