ZINZINO HEALTH CHALLENGE

Zinzino Health Challenge - een manier voor mensen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Dit is een onderdeel van ons gezondheidsconcept en een natuurlijke stap in onze visie op Inspire Change in Life (veranderingen in het leven inspireren). Het doel van het concept is u te voorzien van instrumenten om gezondheidswijzigingen en nieuwe gewoonten te creëren. Onze promotie rond het veranderen van gewoonten en afvallen heeft niets te maken met trends of esthetiek. Het heeft te maken met resultaten uit talloze onderzoeken en aanbevelingen van de overheid. Deze onderzoeken bewijzen de voordelen van het voorkomen van obesitas en het benadrukt het belang van bewegen.

Obesitas

Obesitas is uitgegroeid tot een grote bedreiging voor de gezondheid van de bevolking op wereldschaal. Het werd ooit beschouwd als een probleem voor landen met een hoog inkomen. Vandaag nemen overgewicht en obesitas ook dramatisch toe in ontwikkelingslanden.

 

Beweeg

Iedereen kent het belang van dagelijkse lichaamsbeweging. Maar ook als we de kennis en inzicht hebben, staat iets anders in de weg van het creëren van een gezondere levensstijl. Wij geloven dat de kracht van gewoonten een belangrijke factor is voor blijvende resultaten.

 

Ondervoeding

In het westen is voedselaanbod meestal geen probleem, maar overmatige consumptie van fast-food kan bijdragen tot voedingstekorten na verloop van tijd. Vandaar dat een evenwichtige voeding met de juiste soort eiwitten, dieetvezels, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen belangrijk is. LeanShake geeft u een complete maaltijd met de noodzakelijke dagelijkse voedingsstoffen.

 

Gewoonten

Zich bewust zijn van de gewoonten die leiden tot overgewicht en een ongezonde levensstijl is van cruciaal belang. Met de motivatie en de hulpmiddelen om gewoonten te veranderen in positieve zaken, kunnen levens veranderen. Volg ons plan, en wij zijn ervan overtuigd dat we kunnen helpen met de hulpmiddelen en de kennis om je motiveren om uw doelstellingen te bereiken en een lange gezonde levensstijl te bereiken.