Cart
Shopping cart
Hudvård • den 2 december 2022 • 4 min

HANZZ+HEIDII: Rena skönhetsprodukter när de är som bäst

av Zinzino

HANZZ+HEIDII tar ett holistiskt grepp om hudvård med fokus på ren skönhet och innovativ bioteknik. Här finns en djup förståelse för den roll som övergripande hälsa och välbefinnande spelar för att skapa frisk, vacker hud som får näring på djupet.

Vad gör HANZZ+HEIDIIs produktsortiment unikt?

HANZZ+HEIDII är ett schweiziskt biotekniskt hudvårdsmärke som riktar sig till hälsomedvetna konsumenter genom veganska, rena skönhetsprodukter inspirerade av naturen och utvecklade med avancerad växtstamcellsteknologi. 

Schweizisk bioteknologisk hudvård

HANZZ+HEIDII använder kliniskt beprövad hudvård och schweizisk bioteknik för att utvinna det allra bästa från naturen. Bioteknik innebär att man tar tillvara på de mest potenta aktiva substanserna i mikroorganismernas levande celler och återskapar dess naturliga fördelar. Resultatet blir produkter baserade på avancerade ingredienser som inte bara speglar egenskaperna hos den naturliga källan utan även erbjuder ett ännu bättre resultat med samma, naturligt förekommande långtidseffekter.

hh-cleanbeuty-skincare.png

Prisbelönta hudvårdsprodukter för män och kvinnor

HANZZ+HEIDIIs rena hudvårdsprodukter innehåller ett antal prisbelönta ingredienser som är skonsamma och lämpliga för alla hudtyper – inklusive känslig hud.

De biotekniska ingredienserna från växtstamceller, Majestem™ (Edelweiss) och Schneealge (Snow Algae Powder), har vunnit mark för sina innovativa egenskaper som lyfter nivån på modern hudvård. Majestem™ vann Cosmetics SilverGreen Award år 2016 och Schneealge vann European Cosmetics Innovation Award år 2014. Dessa ingredienser från växtstamceller har visat sig minska tecken på åldrande genom att de skydda cellernas DNA, stimulerar och förbättrar naturlig cellförnyelse, samt stärker hudens struktur (dvs ger slätare och fastare hud). 

2017 vann HANZZ+HEIDIIs ingrediens “InfraGuard” BSB Innovation Award för den innovativa, naturliga ingrediensen Astaxanthin som består av tara-trädfruktextrakt och solrosgroddextrakt. Ingrediensen skyddar huden mot infrarött och blått ljus från mobiler och datorskärmar. 

skincare-team.png

Naturliga ingredienser som gör skillnad

HANZZ+HEIDII använder schweizisk bioteknik för att skapa rena hudvårdsprodukter inspirerade av naturen. Produkterna är helt fria från irriterande eller skadliga tillsatser (såsom silikoner, parabener, mineraloljor, paraffiner, etc.) och är gjorda med växtbaserad stamcellsteknologi från snöalger och edelweiss, samt ett anti-rynkpeptidkomplex. Övriga ingredienser är b la återfuktande hyaluronsyror och HANZZ+HEIDIIs Superior Natural Antioxidant blend (SNA Blend), som är en effektiv, cellskyddande blandning av antioxidanter som skyddar huden från miljöföroreningar och oxidativ stress orsakad av infrarött– och blått ljus.

Ansvarsfullt och naturvänligt

HANZZ+HEIDII brinner för att erbjuda förstklassig hudvård genom ett ansvarsfullt och naturvänligt förhållningssätt både inom produktutveckling och tillverkning. Deras rena, hållbara hudvårdsprodukter är utvecklade utifrån en övertygelse om ​​att hållbarhet måste vara basen i affärsidén. Dagens miljömedvetna kunder efterfrågar hållbara hudvårdsprodukter och ett modernt varumärke måste leva upp till de förväntningarna.

HANZZ+HEIDII strävar efter att erbjuda produkter som är ekologiskt hållbara och minskar dess miljöavtryck så mycket som möjligt. Varumärket åstadkommer detta genom sin bioteknik, naturliga ingredienser och att man utesluter alla tillsatser som anses vara skadliga för både människor och resten av ekosystemet.

Ett djupt engagemang för ren, hållbar hudvård lägger grunden för varumärket HANZZ+HEIDII. Miljön står i fokus under hela livscykeln – från produktion och distribution till förpackning och vidare ut till försäljning.  Miljön står i fokus under hela livscykeln – från produktion och distribution till förpackning och vidare ut till försäljning.

skincare-licecykel.png

Djurvänliga och veganska hudvårdsprodukter

HANZZ+HEIDIIs rena hudvårdsprodukter är alla producerade med veganska ingredienser och inga djur har kommit till skada under tillverkningen. Animaliska ingredienser såsom bivax, mjölk och honung används ofta i naturliga hudvårdsprodukter, men HANZZ+HEIDII har valt att avstå från dessa och använder istället rena vegetabiliska oljor och växtbaserade ingredienser.

Naturliga, aktiva ingredienser som är veganska och medvetet utvalda med miljön i åtanke. HANZZ+HEIDIIs rena skönhetsprodukter har aldrig testats på djur och innehåller inga irriterande ämnen som stressar huden, eller miljön, i onödan.

Hudvård
Hur du kan ta hand om din hud under varje årtionde av ditt liv
den 28 juni 2022