Cart
Shopping cart

BalanceOil

Varför ska jag balansera
mina omega-3-nivåer?

Eftersom vår moderna kost har låga nivåer av viktiga näringsämnen, för mycket omega-6 och inte nog med omega-3.


Köp vår bästsäljare

Vi har tagit omega-3-tillskotten tillbaka till sina naturliga ursprung

60 % ren fiskolja från vildfångad småfisk.

40 % jungfruolivolja från tidigt skördade oliver.

Tidigt skördade oliver innehåller samma antioxidanter som finns naturligt i fisk och hjälper till att hålla omega-fettsyrorna färska och potenta i kroppen.

Dela

I en klass för sig

Vår BalanceOil+, som förändrar allt med ren fiskolja och förstklassig jungfruolivolja, säkerställer att näringsämnena kan tas upp i kroppen. Vårt banbrytande BalanceTest bevisar det.

Marknadens första veganska alternativ

Denna synergistiska oljeblandning som certifierats av Vegan Society innehåller olja från mikrohavsalger, jungfruolivolja av tidigt skördade oliver, Ahiflower®-fröolja och vegansk vitamin D3.

Softgel-kapslar som är lätta att svälja

Vätskeform är inte förstahandsvalet för alla. Prova våra bästsäljande softgel-kapslar med olivextrakt och kakaopulver.

Utforska vårt fräscha och smaksatta sortiment

Välj mellan olika naturliga smaker och en vattenlöslig formel

Vanliga frågor

Olivolja! De flesta traditionellt processade omegatillskotten på marknaden har liten eller ingen effekt på kroppen. Omega-3-näringsämnen i fiskolja är inte tillräckligt färska och potenta för att kunna tas upp av kroppen. För att erbjuda långvariga hälsoeffekter måste fiskolja skyddas av samma effektiva antioxidanter som finns naturligt i fisk. BalanceOil+ är en blandning av ren fiskolja och jungfruolivolja full med polyfenoler – det växtbaserade alternativet till antioxidanter som finns i fisk. Resultatet? Ett omegatillskott som faktiskt är mer likt fet fisk än fiskolja. Och vårt BalanceTest bevisar det skriftligen.

Zinzino BalanceOil+ baseras på naturliga ingredienser. Fiskoljan som vi använder kommer främst från kortlivad, pelagisk småfisk som sardiner och ansjovis.

Den kallpressade jungfruolivoljan kommer från den spanska olivsorten Picual som valts ut på grund av sin höga halt av omega-9 och mycket höga halt av antioxidanter. Oliverna är av tidigt skördad kvalitet som urkärnas och endast frukten kallpressas, vilket ger en jungfruolivolja med mycket hög halt av väldigt effektiva antioxidanter som kallas polyfenoler.

Vi använder ett naturligt vitamin D₃ (kolekalciferol) som kommer från lanolin. Lanolin är ett naturligt fett som finns i fårull.

Med resultaten från våra forskare finns det bevis på fördelar efter 120 dagar (den tid det tar för cellerna i din kropp att förnyas) när du använder Zinzino BalanceOil+ på rätt sätt, baserat på resultaten i ditt Balance Test. Vi rekommenderar att du gör testet innan du börjar med Balance Oil för att få fram ditt värde, och sedan upprepar det efter 120 dagar för att följa upp och eventuellt justera dosen.

Uppbackat av vetenskap. Godkänt av barn

Barnvänlig tutti frutti-smak och speciella doseringsråd.

Zinzino blogg

Hälsa
Förhållandet mellan Omega-3 och Omega-6 och anledningen till att du ska testa det
den 29 mars 2023
Health
Vilka kosttillskott behöver jag på ett personligt plan?
den 12 januari 2021
Hälsa
Behöver jag ta ett blodtest innan jag tar kosttillskott?
den 29 mars 2023