Cart
Shopping cart
Hjemmesundhedstest

Gæt ikke, test!

Vores hjemmesundhedstest afslører den indsigt, du har brug for for at skabe en kosttilskudsrutine, der virker.

 

BalanceTest

Opdag din essentielle fedtsyreprofil.

- Aflæsning af 11 fedtsyrer i blodet
- Seks forskellige sundhedsmarkører
- Aldersbetingede doseringsanvisninger
- Individuelle vejledninger til at genopbygge Omega-6:3 balancen

 

BalanceTest

Opdag din essentielle fedtsyreprofil.

- Aflæsning af 11 fedtsyrer i blodet
- Seks forskellige sundhedsmarkører
- Aldersbetingede doseringsanvisninger
- Individuelle vejledninger til at genopbygge Omega-6:3 balancen

 

Vitamin D Test

Overvåg dit vitale Vitamin D niveau.

- Den aktuelle optagelse af Vitamin D i dit blod
- Individuelle anbefalinger til at optimere optagelsen af Vitamin D

 

Vitamin D Test

Overvåg dit vitale Vitamin D niveau.

- Den aktuelle optagelse af Vitamin D i dit blod
- Individuelle anbefalinger til at optimere optagelsen af Vitamin D

 

HbA1c Test

Test dit langtidsblodsukkerniveau.

- Dine blodsukkerniveauer baseret på din kost og dine vaner
- Din krops glykæmiske kontrol
- En livsstilsvurdering
- Individuelle anbefalinger om kost, aktivitet og træning


 

HbA1c Test

Test dit langtidsblodsukkerniveau.

- Dine blodsukkerniveauer baseret på din kost og dine vaner
- Din krops glykæmiske kontrol
- En livsstilsvurdering
- Individuelle anbefalinger om kost, aktivitet og træning


1,452,744 Udførte BalanceTests til dato

Baseret på verdens største database over tørblodtest.

Testene afslører, hvad din krop mangler

Din før- og efter test beviser, at kosttilskudene fylder din krop op.

Test 1 for at tjekke status

Første test viser vejen til din sundhedsrejse og sikrer, at din kosttilskudsplan er skræddersyet til dine behov.

Test 2 for at følge fremskridtene

Opfølgningstesten sporer din krops respons og giver dig mulighed for at justere doseringen, i henhold til din ændrede livsstil.

Hvad får du ud af testen?

Fortrolig og objektiv analyse

Dineanonyme blodprøver administreres udelukkende af et uafhængigt, kemisk analyselaboratorium, for at sikre korrekt håndtering og objektive resultater.

Meningsfulde og handlingsrettede resultater

Oplysningerne i dine blodprøver afspejler kroppens reaktion på din kost gennem de sidste 120 dage og giver nøjagtige og relevante resultater.

Individuelle anbefalinger

Dine unikke resultater gennemgås af vores interne videnskabsmændog ernæringseksperter og danner grundlagetfor vores skræddersyede anbefalinger til, hvordan du når dine sundhedsmål.

Beviste sundhedsmæssige fordele

Indsigten fra testen, giver dig mulighed for at tage ansvaret for din sundhed med vores kosttilskud, som er videnskabeligt og klinisk bevist, at de udfylder de ernæringsmæssige mangler..

Vores proof of concept

“Sørg for at vælge en test, som forvaltes uafhængigt og er baseret på en nøjagtig og videnskabelig analyse, såsom BalanceTest fra Zinzino. Det er også det ultimative, objektive, diagnostiske værktøj”

Dr. Colin Robertson
Videnskabelig forskningsspecialist og Zinzino’s
produktchef

“Ved at korrelere biomarkørerne med din individuelle sundhedsstatus, får du en unik fedtsyreprofil, ud fra hvilken vi vil fastlægge og overvåge ernæringsanbefalinger for at sikre, at rådgivningen er skræddersyet til dine specifikke behov.”

Ola Eide

Skaberen af Balance konceptet og grundlægger af BioActive Foods AS

“Zinzino er det eneste kendte kosttilskudsfirma, der bruger bloddråbetestning til at validere deres produkter af en tredjepart og tilbyder derfor skriftligt dokumenteret effekt.”

Thomas Gundersen

Direktør, VITAS Analytical Services

Verdensførende i analysering af tørblodprøver

Dine bloddråbeprøver håndteresstrengtfortroligtuafhængigt administreret af Vitas, et GMP-certificeret kemisk analyselaboratorium. Vitas har, gennem mange år, foretaget analyser for både Zinzino, internationale forskningsfaciliteter, store hospitaler og anerkendte universiteter over hele verden.

Vores testbaserede enæringsstrategi

Virker din sundhedsplan?

At have en personlig tilskudsrutine er ren logik. At får bevis for, at de virker, burde også være ren logik. Vores sundhedstest giver dig fakta og vores kosttilskud giver dig løsningen. Det er vores testbaserede ernæringsstrategi.

LÆS MERE

Test dine kosttilskud

97% af os, får ikke nok Omega-3 gennem vores kost. Det påvirker vores immunforsvar, hjerne og hjerte. Vi hjælper dig med at genoprette den balance på bare 120 dage og vi beviser det sort på hvidt. Det er vores Balance koncept.

LÆS MERE

Sundheds- og sikkerhedscertificeret i EU

Alle vores sundhedstestkit er CE-godkendte. Det betyder, at testen og alle dens komponenter opfylder EU's væsentlige sundheds-, miljø- og sikkerhedskrav og er i overensstemmelse med gældende love og regler.

Yderligere spørgsmål?

Vores videnskabelige og fortrolige, tørrede blodtest er et naturligt sted at starte på vejen til et bedre helbred for at sikre, at du får kosttilskud tilpasset din krops specifikke behov. Du sidder i din egen sofa og få serveret de kolde fakta og personlige anbefalinger til, hvordan du kan bygge bro over den ernæringsmæssige kløft. Det er en enkel og effektiv måde at spore din sundhed og tilpasse dine ernæringsmæssige behov, baseret på dit nuværende Omega-6:3 forhold.

Din sundhedsstatus er dynamisk. Enhver ændring i vores livsstil eller daglige rutiner, påvirker hvordan vi reagerer på mad og hvordan vi optager næringsstofferne. Resultatet af den første test , giverdig en status på din nuværende sundhed og hvilke næringsstoffer din krop mangler. Den anden test viser dig dine fremskridt og den får du tilsendt seperat efter 4 måneder. Da det tager 120 dage for cellerne i din krop at regenerere, er dette et perfekt interval til at tjekke din krop’s reaktion på næringsstofferne og eventuelt justere dit indtag, hvis din livssituation har ændret sig. Ved løbende at overvåge, hvordan din krop reagerer på de kosttilskud, du tager, får du ro i sindet om, at du er på sporet med din sundhed og at produkterne virkelig gør en forskel og hjælper dig på vej.

Ja. Validiteten og nøjagtigheden af alle vores fortrolige, anonyme og videnskabeligt baserede sundhedstest, er i overensstemmelse med de mest strenge medicinske metoder. Alle blodprøver håndteres uafhængigt og analyseres anonymt af Vitas, et GMP-certificeret, kemiskanalyse, kontraktlaboratorie med base i Oslo, Norge, som har 25 års erfaring med kundespecifik kromatografisk analyse af højeste kvalitet baseret på banebrydende viden og teknologi. Vitas anerkendes som ledende inden for tørblodtest og er udsprunget fra ernæringsafdelingen hos Institute of Basic Medical Sciences på Oslo Universitet, der er europas største ernæringsafdeling. Virksomheden har været samarbejdspartner for Verdenssundhedsorganisationen (WHO).

Du kan tage vores sundhedstest, hvor som helst og når som helst du ønsker det. Du behøver ikke at faste. For at opnå de bedste resultater, når du tager testen igen, skal du prøve at gøre det under de samme forhold, som den første gang. Det tager kun et par minutter at tage testen, og vejledningen er intuitiv og let at følge. Sørg for at læse den omhyggeligt fra start til slut, før du begynder.

Vælg det tidspunkt, der passer dig bedst, til at udføre din BalanceTest. Vask dine hænder og vælg en fingerspids, som du også rengør omhyggeligt med den vedlagte alkoholserviet. Brug lancetten til at lave et prik i din finger og lad et par dråber blod dryppe ned på et stykke filterpapir. Lad blodpletterne lufttørre i ti minutter, før du lukker prøvekortet. Tag et billede af din unikke test-ID-kode og registrer det anonymt online, før du afsender din prøve. Besøg zinzinotest.com for at få flere oplysninger om Zinzino’s blodprøvetest.

Zinzino-bloggen

Indsigt, viden og inspiration inden for sundhed og velbefindende.
(Nogle blogindlæg findes kun på engelsk).

Sundhed
Et logistisk problem udløste ideen om tørblodprøver
16. maj 2023
Sundhed
Diagnosticering og forebyggelse af diabetes
28. marts 2023
Sundhed
Derfor bør du teste dine vitamin D-niveauer regelmæssigt
1. oktober 2023