Cart
Shopping cart

 

Giv næring til hele din krop. Både det indre og det ydre

Huden er vores største organ og første forsvarslinje. Tilføj bioteknologiske næringsstoffer til huden i din daglige kosttilskudsrutine og hold alle dine organer i balance.

 

Giv næring til hele din krop. Både det indre og det ydre

Huden er vores største organ og første forsvarslinje. Tilføj bioteknologiske næringsstoffer til huden i din daglige kosttilskudsrutine og hold alle dine organer i balance.

Schweizisk, bioteknologisk hudpleje møder skandinaviske, testbaserede kosttilskud

Vi er her for at passe på din krop - indvendig og udvendig. Forenet i vores holistiske tilgang til personlig sundhed og velvære med naturlige, videnskabeligt dokumenterede produkter.

Køb både din videnskabelige hudpleje og personlige kosttilskud èt og samme sted.

Intensiver dit naturlige wow.
Både det indre og det ydre

Der er en grund til, at Zinzino og HANZZ+HEIDII er et perfekt match. Pionerer inden for vores respektive områder og benytter banebrydende videnskab og naturens rene kraft. Sammen vil disse integrerede dele af begge vores produktfilosofier sørge for, at du holder livet i balance, både indvendigt og udvendigt.

Vi giver dig vores magiske Swiss Code

En intelligent, multifunktionel vegansk formel med plantestamceller fra Snow algae (snealger) og edelweiss. Kombineret med rent schweizisk vand, vitaminer, mineraler og olier med effektive og kraftige anti-inflammatoriske og fugtgivende virkning, skaber denne velbevarede, alpine hemmelighed et friskt, strålende look, der er både stærk og smuk - som dig.

Vores plantebaseret stamcelleteknologi

Dette er vores Superior Natural Antioxidant Blend (SNAB)

Hvad er vores Anti-Wrinkle Peptide Complex?

Vi tror på, at fugtighedscremekomplekser er det ypperste

Vær beskyttet med vores InfraGuard

En 24-timers hudplejerutine

Din hud har brug for pleje både morgen og aften. Følg en holistisk, ren skønhedsrutine, der tillader ingredienserne at interagere i separate lag, for at maksimere effekten på din hud. En simple måde at forstærke dit naturlige wow på, dag og nat.

Foryng din hud

Skin Serum fra Zinzino - en 24 timers formel, der beskytter og reparerer din huds ekstracellulære matrix.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har brug for hudpleje, der passer til vores specifikke hudtype. Ligesom Balance konceptet, hvor du tager en test for at vide, hvilket supplement din krop har brug for, bør dine hudplejeprodukter være baseret på din hudtype. Vores komplekse, næringsrige formel tilpasser sig intuitivt til hudens unikke forhold, hvorfor produkterne er særdeles velegnede til alle hudtyper, inklusive følsom og acne-udfordret hud.

Zinzino Skin Serum er et selvstændigt produkt og er ikke beregnet til at indgå i en komplet HANZZ+HEIDII hudplejerutine.

Det vil passe på hele din krop, både indvendigt og udvendigt. Et liv i balance kræver et holistisk syn på personlig sundhed. Tilføjelse af hudplejeprodukterne til din testbaserede personlige ernæringsplan vil sikre, at hvert organ i din krop yder sit bedste - inklusive din hud; den største af dem alle.

Zinzino-bloggen

Indsigt, viden og inspiration inden for sundhed og velbefindende.
(Nogle blogindlæg findes kun på engelsk).

Hudpleje
Sådan passer du på din hud i hvert årti
19. april 2023
Opskrifter
Opskrift på smoothie til strålende hud, din nye morgenrutine
26. juni 2023
Hudpleje
Sådan får du en ungdommelig, sund hud på 30 dage
28. juli 2021