Cart
Shopping cart

BalanceOil

Hvorfor skal jeg balancere
mine omega-3 niveauer?

Fordi vores moderne kost er lav på vigtige næringsstoffer, med for mange Omega-6'er og for få Omega-3'er.


Køb vores bestseller

Vi har bragt Omega-3 kosttilskud tilbage til deres naturlige oprindelse

60% ren fiskeolien, fra små vildtfangede fisk.

40% ekstra jomfruolivenolie fra pre-høstede oliven.

Pre-høstede oliven indeholder de samme antioxidanter, som der naturligt er i fisk. De holder omega’erne friske og potente i din krop.

Del

I sin helt egen liga

Vores unikke BalanceOil+ med ren fiskeolie og premium ekstra jomfru olivenolie sikrer, at næringsstofferne optages i kroppen. Vores banebrydende BalanceTest beviser det.

Det første veganske alternativ på markedet

Certificeret af The Vegan Society, dette er en synergetisk blanding af havmikro-algeolie, pre-høstet ekstra jomfru olivenolie, Ahiflower® seed oil og vegansk vitamin D3.

Softgel kapsler der er lette at sluge

Flydende er ikke alles foretrukne. Prøv vores bestseller som kapsler, spækket med olivenfrugtekstrakt og kakaopulver.

Udforsk vores friske og smagfulde udvalg

Vælg mellem forskellige naturlige smage og en vandopløselig formel.

Oftest stillede spørgsmål

Olivenolie! De fleste traditionelt forarbejdede Omega kosttilskud på markedet har kun ringe eller ingen effekt i kroppen. Omega-3’erne i fiskeolierne er ikke friske og ikke potente nok til at blive optaget i kroppen. For at kunne tilbyde langsigtede sundhedsmæssige fordele, skal fiskeolien beskyttes af de samme kraftfulde antioxidanter, der naturligt findes i fisk. BalanceOil+ er en blanding af ren fiskeolie og ekstra jomfru olivenolie, spækket med polyfenoler - den plantebaserede ækvivalent til de antioxidanter, der findes i fisk. Resultatet? Vores kosttilskud er faktisk tættere på de fede fisk, end fiskeolie er. Og vores BalanceTest beviser det

Zinzino’s BalanceOil+ er baseret på naturlige ingredienser. De fiskeolier, vi bruger er primært afledt af kortlivede, små pelagisk fisk, såsom sardiner og ansjoser.

Den koldpressede, ekstra jomfruolivenolieer fra den spanske Picual-oliven, udvalgt pga. den høje mængde Omega-9 og det meget høje indhold af antioxidanter. Olivenerne er pre-høstet kvalitet, hvor stenene fjernes og kun selve frugten koldpresses, hvilket resulterer i en ekstra jomfru olivenolie, med meget høje mængder af ekstremt kraftfulde antioxidanter kaldet polyfenoler.

Vi anvender naturlig D3-vitamin (cholecalciferol) fremstillet fra lanolin. Lanolin er et naturligt forekommende fedtstof i fåreuld.

I den forskning, som vores forskere har udført, er der bevis på fordele inden for 120 dage (den tid det tager for cellerne i din krop at regenerere), når Zinzino BalanceOil+ bruges korrekt, baseret på resultaterne af balancetesten. Det anbefales at du tager testen, før du starter på BalanceOil for at se, hvordan dit forhold er og derefter igen efter 120 dage, for at spore dine fremskridt og justere dit indtag.

Bakket op af videnskaben. Godkendt af børn

Børnevenlig Tutti-frutti smag og specifikke doseringsanbefalinger.

Zinzino-bloggen

Indsigt, viden og inspiration inden for sundhed og velbefindende.
(Nogle blogindlæg findes kun på engelsk).

Sundhed
Omega-6:3-forholdet, og grundene til, du bør gøre det
29. marts 2023
Sundhed
Gør dine kosttilskud personlige. Hvilke kosttilskud skal jeg tage?
12. januar 2021
Sundhed
Skal jeg tage en blodtest, før jeg bruger kosttilskud?
29. marts 2023