Cart
Shopping cart

Opdag hemmeligheden bag et balanceret liv

Opdag hemmeligheden bag et balanceret liv

Fjern gætterierne fra en sundere måde at leve på

Du er unik. Vejen til et liv i balance er ikke en hurtig “ens for alle”-løsning. Det er en meget individuel rejse og vi er her for at vejlede dig.

At gå fra at gætte til testbaseret ernæring er kernen i det, vi gør. Det er derfor, vores helt naturlige videnskabeligt beviste kosttilskud, er skræddersyet til dig personligt. Og grunden til, at vi altid giver dig dokumentation på, at de gør deres arbejde.

Vores kernekoncept

Vi balancerer din krop indefra

Din sundhed er individuel. Ikke et spørgsmål om at gætte sig frem

Zinzinos sundhedsprotokol

Vi viser dig, hvordan det ser ud og hvad du kan gøre ved det

En individuel plan baseret på en detaljeret gennemgang af din fedtsyreprofil i BalanceTesten, giver dig skræddersyede anbefalinger, der specifikt er målrettet til at genoprette din krops fedtsyrebalance. Det fremmer fordøjelsessystemet og understøtter immunforsvaret.

Skræddersyet til dine behov for kosttilskud

Balance

Vores BalanceOil+ er et Omega 3 kosttilskud med polyfenoler, som justerer din krops omeganiveauer og understøtter en normal hjerte- og hjernefunktion.

Genopbyg

ZinoBiotic+ er en helt naturlig kostfiberblanding, som fremmer fordøjelsessystemets sundhed ved at understøtte sunde bakteriers vækst.

Support

Xtend+ er et multiimmunt kosttilskud, der giver dig mere energi og understøtter dit medfødte immunforsvar.

“Vi har omdefineret konceptet om omega-kosttilskud og revolutioneret fiskeolieindustrien”

Ørjan Sæle, grundlægger

Vejen til bedre sundhed er en personlig rejse

Testbaseret ernæring viser vejen

Vi gør vores til at gøre en forskel

Defineret af vores norske rødder

Støttet af naturen, videnskaben og skarpe hjerner

Vi tror på at gøre en rigtig forskel. Derfor er alt det vi laver baseret på de bedste naturlige kilder, den mest relevante videnskab og den kombinerede erfaring og viden fra medicinske læger, forskere og ledende sundhedseksperter. Vores videnskabelige ekspertpanel er hjernen bag vores testbaserede ernæringsstrategi. En omhyggeligt udvalgt gruppe af højt respekterede fagfolk, som er nogle af de skarpeste hjerner, der i dag findes indenfor sundhed og ernæring.

Dr. Paul Clayton

Dr. Clayton er klinisk farmakolog og farmako-ernæringsekspert. En pioner indenfor studier af kost og botaniske ingrediensers farmakologiske effekter, samt hvordan de påvirker din sundhed og dine fysiske præstationer. Han tog sin ph.d. i neurofarmakologi ved Edinburgh Universitet og er tidligere formand for Forum on Food & Health (UK) og videnskabelig seniorrådgiver for den britiske regerings komité for lægemiddelsikkerhed.

Ola Eide

Hr. Eide er grundlæggeren af den i branchen førende BioActive Foods AS. Han har bestredet flere ledende stillinger, såsom bestyrelsesformand for det norske og nordiske fødevareforskningsprogram, direktør for innovation hos Mills DA og F&U-direktør hos Tine Norwegian Dairies.

Dr. Angela M. Rizzo

Dr. Rizzo er ekspert i lipiders biokemi. Hun er professor i biokemi ved Milanos universitet. Hendes mange publikationer omfatter the Journal of the American College of Nutrition og the Nutrition Journal.

Dr. Ananthara J Abraham

Dr. Abraham har over 40 års erfaring fra sundheds- og ernæringsbranchen. Han færdiggjorde sin uddannelse som læge i 1974 og har erfaringer fra både statsejede hospitaler og forskellige medicinske discipliner. Fra 2016 til 2019 har Dr. Abraham arbejdet som lægefaglig virksomhedsrådgiver hos Nestlé Malaysia.

Vores højt respekterede partnere

Vitas

Vitas er førende indenfor moderne brug af tørblodtest og anerkendt som den ledende virksomhed på dette felt. Det er et GMP-certificeret, uafhængigt, kemisk analyselaboratorie, som har 25 års erfaring med tilpasset kromatografisk analyse af højeste kvalitet, baseret på banebrydende viden og teknologi. Vitas stammer fra ernæringsafdelingen hos instituttet for grundlæggende medicinske videnskaber, Oslos Universitet, der er Europas største ernæringsafdeling. Virksomheden har været samarbejdspartner for Verdenssundhedsorganisationen og forskningsanlægget Olympia Toppen i Norge.

Vitas

Faun Pharma AS

Faun Pharma AS blev grundlagt i 2001 og er en neutral og prestigefyldt uafhængig producent for flere højt respekterede kosttilskudmærker, sunde fødevarer, sportsernæringsprodukter og kosmetik. I dag er Faun ejet af Zinzino, og mange af Zinzinos produkter fremstilles der.

Faun Pharma AS

Vores højeste anerkendelser

Certifikater, internationalt anerkendte kvalitetsstempler og andre former for godkendelser, der viser vores klippefaste forpligtelse til førsteklasses kvalitet og en bæredygtig måde at arbejde på.