Cart
Shopping cart
Hjemmehelsetester

Test deg, ikke gjett!

Våre helsetester du kan ta hjemme gir deg den innsikten du trenger for å skape en kosttilskuddsrutine som fungerer.

 

BalanceTest

Oppdag din essensielle fettsyreprofil.

‑ Måler 11 fettsyrer i blodet
- Seks ulike helsemarkører
- Anbefalinger for alderstilpasset dosering
- Personlige anbefalinger for å gjenopprette Omega-6:3-balansen

 

BalanceTest

Oppdag din essensielle fettsyreprofil.

‑ Måler 11 fettsyrer i blodet
- Seks ulike helsemarkører
- Anbefalinger for alderstilpasset dosering
- Personlige anbefalinger for å gjenopprette Omega-6:3-balansen

 

Vitamin D Test

Sjekk dine vitale vitamin D-nivåer.

- Ditt nåværende vitamin D-opptak i blodet
- Personlige anbefalinger for å optimalisere vitamin D-inntaket

 

Vitamin D Test

Sjekk dine vitale vitamin D-nivåer.

- Ditt nåværende vitamin D-opptak i blodet
- Personlige anbefalinger for å optimalisere vitamin D-inntaket

 

HbA1c Test

Følg med på ditt langtidsblodsukker.

- Ditt blodsukkernivå basert på kosthold og generelle vaner
- Din kropps glykemiske kontroll
- En livsstilsevaluering
- Personlige anbefalinger om kosthold, aktiviteter og trening


 

HbA1c Test

Følg med på ditt langtidsblodsukker.

- Ditt blodsukkernivå basert på kosthold og generelle vaner
- Din kropps glykemiske kontroll
- En livsstilsevaluering
- Personlige anbefalinger om kosthold, aktiviteter og trening


1,452,744 BalanceTest utført hittil

Basert på verdens største databank for tørkede blodflekker.

Testene forteller deg hva din kropp trenger

Før- og etter-resultatene viser at kosttilskuddene dekker din kropps næringsbehov.

Den første testen tar du for å finne ditt utgangspunkt

Baseline-testen viser retningen for din helsereise og sørger for at din kosttilskuddsplan er skreddersydd dine unike ernæringsbehov.

Den andre testen viser din progresjon

Oppfølgingstesten viser kroppens respons samt gir deg mulighet til å justere doseringen i samsvar med din endrede livsstil.

Hvordan kan testene hjelpe deg?

Konfidensiell og objektiv analyse

Dine anonyme blodprøver håndteres av et uavhengig kjemisk analyselaboratorium for å sikre korrekt håndtering og nøytrale resultater.

Meningsfulle og anvendbare resultater

Informasjonen i blodprøvene gjenspeiler kroppens respons på ditt kosthold over 120 dager og gir nøyaktige og relevante resultater som er egnet for ditt mål.

Personlige anbefalinger

Dine unike resultater gjennomgås av våre interne forskere og ernæringseksperter, og danner grunnlaget for våre skreddersydde anbefalinger om hvordan du kan nå dine helsemål.

Vitenskapelige beviste helsefordeler

Innsikten fra testen gir deg mulighet til å ta ansvar for din helsereise med våre kosttilskudd, som er vitenskapelig og klinisk dokumentert å dekke ditt ernæringsbehov.

Vårt konseptbevis

«Sørg for at du velger en test som er utført av en uavhengig aktør og basert på en presis og vitenskapelig analyse, som Zinzino BalanceTest. Dette er det ultimate objektive diagnoseverktøyet.»

Dr. Colin Robertson
Vitenskapelig forskningsspesialist og Zinzino
produktsjef

«Ved å korrelere biomarkørene med din individuelle helsetilstand, får du en unik fettsyreprofil som vi bruker til å fastsette og evaluere ernæringsanbefalinger for å sikre at rådene er skreddersydde til dine spesifikke behov.»

Ola Eide

Grunnlegger av Balance-konseptet og BioActive Foods AS.

«Zinzino er det eneste kjente kosttilskuddsselskapet som bruker blodprøvetesting for å få produktene validert av en tredjepart, og som dermed kan tilby skriftlig dokumenterte fordeler.»

Thomas Gundersen

CEO av VITAS Analytical Services

Verdenslederen innen prøver av tørket blod

Dine blodprøver analyseres konfidensielt og uavhengig av Vitas, et GMP-sertifisert kontraktslaboratorium for kjemisk analyse. Vitas har i flere år samarbeidet med Zinzino, internasjonale forskningsinstitusjoner, store sykehus og anerkjente universiteter over hele verden..

Vår testbaserte ernæringsstrategi

Fungerer din helseplan?

Å ha en personlig tilpasset kosttilskuddsrutine er ren og skjær fornuft. Å få bevis på at den gjør jobben, bør også være det. Våre helsetester gir deg fakta, og våre kosttilskudd gir deg løsningen. Dette er vår testbaserte ernæringsstrategi.

LES MER

Sett dine kosttilskudd på prøve

97 % av oss får ikke i oss nok Omega-3 gjennom kosten. Dette påvirker immunforsvaret, hjernen og hjertet. Vi hjelper deg å gjenopprette balansen på bare 120 dager, og vi gir deg vitenskapelige bevis på at det fungerer. Dette er vårt Balance-konsept.

LES MER

Europeisk helse- og sikkerhetssertifisert

Alle våre helsetestkits er CE-merket. Dette betyr at testen og alle dens komponenter oppfyller EUs grunnleggende helse-, miljø- og sikkerhetskrav samt er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Har du flere spørsmål?

Våre vitenskapelige og konfidensielle tørkede blodprøvetester er et naturlig utgangspunkt på veien mot bedre helse, og sikrer at du får kosttilskudd som er skreddersydd din kropps spesifikke behov. Du får vitenskapelige bevis hjemme i din egen stue, samt personlige anbefalinger om hvordan du kan dekke ernæringsbehovet. Den gjør at du enkelt og effektivt kan følge med på din helse samt tilpasse ditt ernæringsbehov basert på din nåværende Omega-6:3-balanse.

Helsetilstanden din er dynamisk. Alle endringer vi foretar oss i livsstil, kosthold eller daglige rutiner påvirker hvordan kroppen reagerer på mat samt næringsopptaket. Resultatene fra den første testen gir deg et utgangspunkt for din nåværende helse og hvilke næringsstoff din kropp mangler. Den andre BalanceTest måler din progresjon, og du vil motta denne separat etter fire måneder. Ettersom det tar 120 dager for cellene i kroppen vår å regenerere seg, er dette et perfekt tidspunkt å sjekke kroppens respons på næringsstoffene og benytte anledningen til å justere inntaket hvis livssituasjonen har endret seg. Ved å kontinuerlig følge med på hvordan kroppen reagerer på kosttilskuddene du tar, kan du med sikkerhet vite at helsen blir bedre, samtidig som du kan se at produktene virkelig utgjør en forskjell og hjelp.

Ja. Gyldigheten og nøyaktigheten til alle våre konfidensielle, anonyme og vitenskapelig baserte helsetester, utføres med de strengeste medisinske metoder. Alle blodprøver analyseres uavhengig og anonymt av Vitas, et GMP-sertifisert laboratorium for kjemiske analyser med base i Oslo. Selskapet har 25 års erfaring i å levere tilpassede kromatografiske analysetjenester av høy kvalitet, basert på banebrytende kunnskap og teknologi. Vitas er anerkjent som en ledende aktør innen testing av tørkede blodflekker og utgikk opprinnelig fra avdeling for ernæringsvitenskap ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo. Dette er Europas største ernæringsavdeling. Selskapet har vært samarbeidspartner med Verdens helseorganisasjon, WHO.

Du kan ta våre tester hvor som helst og når som helst. Det er ikke nødvendig å faste før du tar testene. For å få optimale resultater når du tar testen på nytt, bør du ta den under de samme forholdene som første gangen. Det tar bare noen få minutter å ta testen, og instruksjonene er intuitive og enkle å følge. Sørg for å lese dem nøye fra start til slutt før du begynner.

Velg et tidspunkt som passer best for å ta helsetesten. Vask hendene og velg en fingertupp som du rengjør med den vedlagte renseservietten. Stikk fingeren med lansetten og la noen dråper blod ligge på filterpapiret. Lufttørk blodflekkene i 10 minutter før du lukker prøvekortet. Ta et bilde av din unike test-ID-kode og registrer den anonymt på nettet før du sender inn testen. For mer informasjon om Zinzinos prosess for blodprøvesett, kan du gå til zinzinotest.com.

The Zinzino blog

Insights, findings and inspiration within the health and wellness space.

Helse
Et logistikkproblem ga ideen til tørkede blodflekktester
tirsdag 16. mai 2023
Helse
Diabetesdiagnostisering og -forebygging
onsdag 1. mars 2023
Helse
Hvorfor du bør du teste vitamin D-nivåene dine regelmessig
søndag 1. oktober 2023