Cart
Shopping cart

Gi hele kroppen næring. Fra innsiden og ut.

Huden er vårt største organ og fremste forsvarslinje. Legg til bioteknologiske næringsstoffer for huden i din daglige, vitenskapelige kosttilskuddsrutine, og hold alle organer i balanse.

Gi hele kroppen næring. Fra innsiden og ut.

Huden er vårt største organ og fremste forsvarslinje. Legg til bioteknologiske næringsstoffer for huden i din daglige, vitenskapelige kosttilskuddsrutine, og hold alle organer i balanse.

Sveitsisk, bioteknisk hudpleie møter skandinaviske, testbaserte kosttilskudd

Vi hjelper deg å ta vare på kroppen din, fra innsiden og ut. Vi tilbyr en holistisk tilnærming til personlig helse og velvære med naturlige, vitenskapelig dokumenterte produkter.

En one-stop-shop for din vitenskapelige hudpleie og dine personlige kosttilskudd.

Forsterk din naturlige utstråling.
Fra innsiden og ut

Det er en grunn til at Zinzino og HANZZ+HEIDII passer perfekt sammen. Vi er pionerer innen våre respektive fagområder, styrt av banebrytende vitenskap og ren naturkraft. Disse integrerte delene av våre produktfilosofier sørger for at du holder livet i balanse, både innvendig og utvendig.

Vi gir deg vår Magiske Sveitsiske Kode

En intelligent, multifunksjonell vegansk formulering med plantestamceller fra snøalger og edelweiss. Denne alpine hemmeligheten med rent sveitsisk vann, vitaminer, mineraler og oljer med antiinflammatoriske og dybdevirkende fuktighetsgivende effekter gir deg en frisk, strålende look som er både sterk og vakker – akkurat som deg.

Vår plantebaserte stamcelleteknologi

Dette er vår Superior Natural Antioxidant Blend (SNAB)

Hva er vårt antirynkepeptidkompleks?

Vi tror på effektive fuktighetskomplekser

Vår InfraGuard beskytter deg

24 timers hudpleierutine

Din hud behøver pleie fra morgen til kveld. Følg en holistisk, ren skjønnhetsrutine som lar ingrediensene samhandle i separate lag for å maksimere effekten på din hud. En enkel måte å forsterke din naturlige wow-faktor, dag og natt.

Foryng din hud

Skin Serum fra Zinzino – en 24 timers formulering som beskytter og reparerer hudens ekstracellulære matriks.

Vanlige spørsmål

Alle trenger hudpleie som er tilpasset sin spesifikke hudtype. Akkurat som balansekonseptet, der du tar en test for å finne ut hvilket kosttilskudd din kropp trenger, bør dine hudpleieprodukter være basert på din hudtype. Takket være den komplekse, intelligente formuleringen som intuitivt tilpasser seg alle unike hudtilstander, er produktene egnet for alle hudtyper – også sensitiv og akneutsatt hud.

Skin Serum fra Zinzino er et frittstående produkt og er ikke ment å inngå i en komplett HANZZ+HEIDII-hudpleierutine.

De tar vare på hele kroppen, fra innsiden og ut. Et liv i balanse krever et holistisk syn på personlig helse. Ved å legge til hudpleienæring til din testbaserte, skreddersydde ernæringsrutine, sikrer du at alle kroppens organer yter sitt beste – også huden, kroppens største organ.

Zinzino-blogg

Hudpleie
Hvordan pleie huden gjennom hvert tiår
tirsdag 28. juni 2022
Oppskrifter
Smoothieoppskriften for glødende hud, ditt nye morgenritual
mandag 26. juni 2023
Hudpleie
Hvordan få ungdommelig, sunn hud på 30 dager
onsdag 28. juli 2021