Cart
Shopping cart

BalanceTest

Test deg, ikke gjett!

Bedre helse er personlig – ikke en gjettelek. Vi har 1 000 000 testresultater som beviser det!

BalanceTest

Test deg, ikke gjett!

Bedre helse er personlig – ikke en gjettelek. Vi har 1 000 000 testresultater som beviser det!

Ta testen hjemme

Den første testen gir deg fakta om kroppens nåværende tilstand. Den andre testen viser hvordan kroppen din responderer.

Del

1. En basistest
Måler 11 forskjellige fettsyrenivåer i blodet og de nåværende essensielle Omega-6:3-nivåene.

2. En sjekk av fremgangen din
Ta testen hver 120. dag for å følge statusen din og, om nødvendig, justere inntaket ditt.

3. Skriftlig dokumentasjon
Følg trinnene ovenfor og finn ut selv om produktene gjør jobben.

La vitenskapen guide deg

Våre helsetester som du kan ta hjemme og skreddersydde kosttilskudd gir deg en unik innsikt om hvordan kroppen din har deg og vil hjelpe deg å kontrollere din generelle helse og velvære ditt.

Analysert av verdenslederen innen blodflekktesting

Testen din analyseres konfidensielt av Vita, et uavhengig administrert, GMP-sertifisert laboratorium for kjemiske analyser som ligger i Oslo, Norge.

1,450,506 BalanceTest utført hittil

Basert på verdens største databank for tørkede blodflekker.

Slik tar du testen – trinn for trinn

Du får intuitive og enkle instruksjoner om hvordan du tar hjemmetesten med noen få enkle trinn.

Del

Du har tatt testen. Her er neste trinn

BalanceOil+ gjenoppretter trygt den essensielle Omega-6:3-balansen i kroppen din med de samme antioksidantene som naturlig forekommer i fisk, for å sikre at kroppen din tar opp alle næringsstoffene.

Vanlige spørsmål

Dengir en enkel og effektiv måte å spore helsen din på, og den gjør at du kan tilpasse ernæringsbehovet ditt basert på den nåværende Omega-6:3-balansen din. BalanceTest måler 11 fettsyrer i blodet, inkludert essensielle Omega-3-nivåer og gir deg seks helsemarkører basert på Omega-6:3-avlesningen din.

Ja. Gyldigheten og nøyaktigheten til alle våre konfidensielle, anonyme og vitenskapelig baserte helsetester i hjemmet, utføres med de strengeste medisinske metoder. Alle blodprøver administreres uavhengig og analyseres anonymt av Vitas, som er et GMP-sertifisert laboratorium for kjemiske analyser beliggende i Oslo. Selskapet har 25 års erfaring med høykvalitets analysearbeid av tilpasset kromatografi, basert på nyskapende kunnskap og teknologi. Vitas er anerkjent som en ledende aktør innen testing av tørkede blodflekker og utgikk opprinnelig fra avdeling for ernæringsvitenskap ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo. Dette er Europas største ernæringsavdeling. Selskapet har vært samarbeidspartner med Verdens helseorganisasjon, WHO.

Alle endringer vi foretar oss i livsstil eller daglige rutiner påvirker vårt næringsopptak og hvordan kroppen vår reagerer på mat. Cellene i kroppen trenger 120 dager for å regenerere seg. Derfor ber vi deg ta testen hver 4. måned for å tilpasse inntaket hvis livssituasjonen din har endret seg. Ved å kontinuerlig følge med på hvordan kroppen din reagerer på kosttilskuddene du tar, kan du med sikkerhet vite at helsen blir bedre, samtidig som du kan se at produktene virkelig utgjør en forskjell og hjelp.

Zinzino-blogg

Helse
Omega-3 til omega-6-balansen og hvorfor du bør teste den
onsdag 29. mars 2023
Helse
Må jeg ta en blodprøve før jeg bruker kosttilskudd?
onsdag 29. mars 2023
Helse
BalanceTest. Raske og enkle trinn til Omega-3-testing.
torsdag 25. november 2021