Cart
Shopping cart

Pionerene innen testbasert personlig ernæring

Pionerene innen testbasert personlig ernæring

Vi løfter verden tilbake i balanse. Én person av gangen.

“Alt vi gjør handler om deg. Vi tester dessuten kroppen din for å bevise det. Dokumentert av vitenskapen, drevet av naturen, og veiledet av vår sterke, skandinaviske arv. Vi er her for å rebalansere livet ditt. Dette er en misjon vi utøver i praksis hver eneste dag, fordi vi er fast bestemt på å eliminere gjettingen fra en sunnere livsstil.»

Hilde and Ørjan Sæle, Zinzino-grunnleggere

Dette er neste generasjons ernæring

Veien til bedre helse er en personlig reise

Forskningsbaserte og konfidensielle prøver av tørket blodflekker er utgangspunktet for selskapets dynamiske ernæringsstrategi. Fra oss får du fakta og verktøyene du trenger for gode beslutninger om personlig helse.

Vi viser vei

Sett kroppen på prøve med god formodning. Personlig tilpasset anbefalinger og spesialtilpasset løsninger på veien. Skriftlig bevis på at kosttilskuddene gjør det de skal for å klare det du har bestemt deg for.

We Inspire Change in Life

Utfordrer gamle vaner siden 2005

Zinzino ble født ut av et ønske om å tenke annerledes. Gründerparet Hilde og Ørjan Sæle ønsket å gå tilbake til røttene, til deres store lidenskap for å dele fantastiske produktopplevelser. De gjorde det til sin misjon å finne tilbake til den kundesentriske tilnærmingen ved direktesalg. Et modig grep som også gjorde at virksomheten deres havnet fremst innen testbasert, personalisert ernæring.

I dag har Zinzino gått fra å være et lite, skandinavisk oppstartsselskap til å være notert på Nasdaq First North som et av de raskest voksende direktesalgsselskapene innen helse og velvære, og utfordrer fortsatt tingenes tilstand. Kundene står alltid først.

Hilde og Ørjan Sæle, Zinzino-grunnleggere

«Vi ønsker å være verdensledende innen personalisert ernæring og preventiv helse.»

Dag Bergheim Pettersen, CEO

+100
markets across the Globe

>1,000,000
BalanceTests performed

1 million
kunder innen 2025

20 millioner
kunder innen 2035

«En av de aller viktigste tingene i livet er å holde seg sunn, og det gjelder for alle mennesker, ikke bare idrettsutøvere.»

Sara Hector, olympisk alpinutøver, Sverige

Bli med i fellesskapet vårt

Prøv det. Kjøp det. Start veien til et bedre liv

Prøv det. Del det. Begynn å bygge virksomheten din

Vi har omdefinert konseptet for omega som kosttilskudd

Stor satsing for en bedre verden

Vi vil gjøre en innsats for at alle skal få et bedre liv. Zinzinos visjon er tankegangen bak Inspire Change in Life. «Kaizen» er et eldgammelt uttrykk for kontinuerlig forbedring, og er en kjerneverdi når vi gjør visjonen til virkelighet og gir tilbake til lokalsamfunn over hele verden. I partnerskap med bistandsorganisasjon Glocal Aid skaper Zinzino Foundation positiv innvirkning på indiske barns liv gjennom utdanningsprogrammer.

Del

5 082 165 SEK

I donasjoner til Glocal Aid så langt

1,000

Barn sponset med utdanning

796

indiske familier har fått hjelp

3,200

Antall barn vi planlegger å støtte innen 2025