Cart
Shopping cart

BalanceOil

Hvorfor skal jeg balansere
mine Omega-3 nivåer?

Fordi dagens moderne kosthold inneholder for lite av viktige næringsstoffer, med for mange Omega-6-fettsyrer og ikke nok Omega-3-fettsyrer.


Kjøp Zinzinos bestselger

Vi har brakt Omega-3-kosttilskudd tilbake til sitt naturlige opphav

60 % ren fiskeolje fra viltfanget småfisk.

40 % extra virgin olivenolje fra forhåndshøstet oliven.

Forhåndshøstet oliven inneholder de samme antioksidantene som finnes naturlig i fisk. Dette holder Omegaene friske og potente i kroppen din.

Del

I en klasse for seg

Vår banebrytende BalanceOil+ med ren fiskeolje og premium extra virgin olivenolje sørger for at næringsstoffene blir tatt opp i kroppen. Vår banebrytende BalanceTest beviser det.

Første veganske alternativ på markedet

Dette er en synergistisk blanding av marine mikroalgeoljer, forhåndshøstet ekstra virgin olivenolje og Ahiflower®-frøolje og veganske vitamin D3. Sertifisert av The Vegan Society.

Softgel kapsler som er lette å svelge

Ikke alle liker smaken av fiskeolje. Prøv vår softgel bestselger med olivenfruktekstrakt og kakaopulver.

Oppdag vårt ferske og smaksrike sortiment

Velg mellom ulike naturlige smaker og en vannløselig formulering

Vanlige spørsmål

Olivenolje! De fleste tradisjonelt bearbeidede Omega-kosttilskudd på markedet har liten eller ingen effekt i kroppen. Omega-3-næringsstoffene i fiskeoljen er ikke ferske og potente nok til å bli tatt opp i kroppen. For å kunne gi langsiktige helsefordeler, må fiskeoljen beskyttes av de samme kraftige antioksidantene som finnes naturlig i fisk. BalanceOil+ er en blanding av ren fiskeolje og ekstra virgin olivenolje fullpakket med polyfenoler – det plantebaserte motstykket til antioksidanter i fisk. Hva er resultatet? Et kosttilskudd som er nærmere fet fisk enn fiskeolje. Vår BalanceTest beviser det.

Zinzino BalanceOil+ er basert på naturlig anskaffede ingredienser. Fiskeoljene vi bruker er primært avledet fra kortlevd, små, pelagiske fisker, som sardiner og ansjos.

Den kaldpressede ekstra virgin olivenoljen fra spansk picual-oliven, utvalgt på grunn av sitt høye innhold av Omega-9 og antioksidanter. Olivenene er av førhøstningskvalitet, der steinene fjernes og bare frukten kaldpresses. Dette resulterer i en ekstra virgin olivenolje med svært høye nivåer av ekstremt kraftige antioksidanter kalt polyfenoler.

Vi bruker et naturlig vitamin D3 (kolekalsiferol) laget av lanolin. Lanolin er naturlig fett fra saueull.

Forskning viser at ved riktig bruk av Zinzino BalanceOil+, kan du merke fordeler i løpet av 120 dager (den tiden det tar for cellene i kroppen å regenerere seg), basert på resultatene fra BalanceTest. Det anbefales at du tar testen før du begynner med BalanceOil for å finne ditt nivå, og deretter igjen etter 120 dager for å følge utviklingen og justere inntaket.

Støttet av vitenskapen. Godkjent av barn

Barnevennlig Tutti Frutti-smak og konkrete doseringsanbefalinger.

Zinzino-blogg

Helse
Omega-3 til omega-6-balansen og hvorfor du bør teste den
onsdag 29. mars 2023
Helse
Hvilke vitaminer bør man ta?
tirsdag 12. januar 2021
Helse
Må jeg ta en blodprøve før jeg bruker kosttilskudd?
onsdag 29. mars 2023